Και μου το είχε δώσει ο διαιτολόγος , αποκλείεται λοιπόν να μου έδινε 760 θερμίδες σε ένα γεύμα
Printable View
Και μου το είχε δώσει ο διαιτολόγος , αποκλείεται λοιπόν να μου έδινε 760 θερμίδες σε ένα γεύμα
και η φετα ηταν λιγοστη γι αυτο και μου κανε εντυπωση αντε στην ξεφτιλα 500 θερμιδες
παξημάδι με παξημάδι διαφέρει, μόνο με ζύγισμα βρίσκεις άκρη. Κρητικά υπάρχουν και κάτι πιτσιρίκια, αλλά και κάτι τεράστια, ποιά έχει μέσα αυτή η σαλάτα?Quote:
Originally posted by penelope1985
ρε παιδια ενα παξιμαδι ειναι 50 θερμιδες. οχι ολα τα παξιμαδια μιας σαλατας που εχει ως βαση τα παξιμαδια να ειναι 150. σχεδον ολες οι σαλατες που περνουμε απ'εξω ερχονται γυρω στο 700αρι
το πολύ πολύ 500 συμφωνώQuote:
Originally posted by pennou
και η φετα ηταν λιγοστη γι αυτο και μου κανε εντυπωση αντε στην ξεφτιλα 500 θερμιδες
http://www.goodysnet.com/files/Mealimages08/mamas.jpg
αυτη ειναι η σαλατα αλλα μην φανταστειτε οτι ειχε τοση φετα το 1/4 της μεριδας των 100γρ. ειχε
Στην ξεφτίλα 450 θερμίδες για μένα, και οι ελιές είναι κομένες, τα παξημαδάκια κριθαρένια των 10 γρμ. το καθένα, τα αγοράζω κι εγώ.
Η φέτα από ότι βλέπω είναι δεν είναι 40 γρμ.
Χαλάρωσε Πεννάκι μου
ευχαριστωωωωω.....αααα πηρα και μια κρεμα σημερα την liposilk απο sant'angelica μου πε η φαρμακοποιος οτι ειναι πολυ καλη.....πηγα βασικα να παρω τιποτα χαπια αλλα μου πε οτι επειδη κανουμε προσπαθειες για παιδι και τετοια να μην χρησιμοποιω χαπια γιατι δεν κανει καλο...το λεω για τις ενδιαφερομενες...Quote:
Originally posted by BettyG
Στην ξεφτίλα 450 θερμίδες για μένα, και οι ελιές είναι κομένες, τα παξημαδάκια κριθαρένια των 10 γρμ. το καθένα, τα αγοράζω κι εγώ.
Η φέτα από ότι βλέπω είναι δεν είναι 40 γρμ.
Χαλάρωσε Πεννάκι μου
Αυτό το βρήκα στη σελίδα των goody's. Δεν νομίζω να λένε περισσότερες θερμίδες γιατί δεν θα τους συνέφερε :P
Αυτό όμως 53γρ λίπος, με βάζει σε σκέψη.. τι άλλο βάζουν τόσο λιπαρό και δεν το λένε;; Μήπως δεν είναι ελαιόλαδο αλλά μίγμα και με άλλο είδος λαδιού;
Quote:
Originally posted by dew
Αυτό όμως 53γρ λίπος, με βάζει σε σκέψη.. τι άλλο βάζουν τόσο λιπαρό και δεν το λένε;; Μήπως δεν είναι ελαιόλαδο αλλά μίγμα και με άλλο είδος λαδιού;
λεγε μου τετοια...οπως και να χει κ τωρα που ζυγιστηκα ειναι λιγοτερο απο το πρωι...αυτο ειναι καλοοοο
Μην αγχώνεσαι βρε κορίτσι, ΄για μένα ακόμα και έτσι, η σαλάτα είναι πολύ καλύτερη από τα μπιφτέκια τους.. ένας θεός ξέρει πόσο λίπος έχουν μέσα και έτσι τοσοδούλικα που είναι έχουν τόσες θερμίδες. :P
αχ εχεις δικιο απο οτι να τρωγα καμια αλλη βλακεια καλυτερα η σαλατα...
Αν λένε αλήθεια οτι έχει 35 γρμ, λάδι , το λάδι μόνο είναι 305 θερμίδες, λοιπόν πάλι δε βγαίνει 760, με 40 γρμ. φέτα, 3-4 παξημαδάκια
ντομάτα και κάπαρη , μισες ελιές, τότε η chef πόσες έχει?
εχει πολλα παξιμαδακια με πηχτο λαδι ποτισμενα, δεν εχει νερα ή ζουμια ντοματας.Quote:
Originally posted by BettyG
Τι να πω ίσως την έχουν πλημμυρίσει στο λάδι, πως αλλιώς? τι να πω.. δύσκολο μου φαίνεται με αυτά τα υλικά
εκει ειναι οι θερμιδες,
κ γω την ειχα φαει κ απο περιεργεια αναρωτηθηκα μετα τι παιζει κ μετανοιωσα, καλυτερα μπεργκερ που λεει κ η πενου!
4 μικρα παξιμαδακια ειχε και ελαχιστο λαδι αφου ηταν τουβλο τα παξιμαδια...