Σκεφτομαι διαρκως τι θα φαω αυριο για να χασω αυτα τα 3 κιλα που εχουν εγκατασταθει πανω μου απο το καλοκαιρι και ειλικρινα δεν μπορω να τα ξεφορτωθω με τιποτα........δεν ξερω πως να διαχειριστω την κατασταση.....
Printable View
Σκεφτομαι διαρκως τι θα φαω αυριο για να χασω αυτα τα 3 κιλα που εχουν εγκατασταθει πανω μου απο το καλοκαιρι και ειλικρινα δεν μπορω να τα ξεφορτωθω με τιποτα........δεν ξερω πως να διαχειριστω την κατασταση.....
Οτι έχω πολυ δρομο άκομα .............. :barfy::barfy::barfy::barfy::barfy:
Αυτο που καταλαβαινω ειναι πως ειτε λιγα ειτε πολλα κιλα εχει να χασει κανεις ο γολγοθας ειναι ιδιος......
magia ειναι εγκεφαλικο το θέμα ............Δυστυχως.
σκεφτομαι οτι τωρα κοντα θα πεθανει το ξερω...παντα εχω ασχημη διαθεση οταν ειναινα γινει το χειροτερο...
σκεφτομαι οτι η χρονια του γαμου μου ηταν ασχημη για δικους μου ανθρωπους που υπεφεραν με την υγεια τουςς, αλλα κ αυτη η χρονια δεν ειναι καλυτερη...αρα δε φταιω εγω που παντρευτηκα τοτε...
ποιος θα πεθάνει bad?
γιατί να φταίς που παντρέυτηκες?
γιατι ολοι οι δικοι μου ειχαν ή εμφανισαν ή επιδεινωθηκαν προβληματα υγειας τους...
σε σημειο που νομιζαμε θα ακυρωθει ο γαμος...
δεν φταιμε που παντρευτηκαμε, αλλα δεν ηταν κ τοση αναγκη να γινει, ουτε εγγυος ναμουν! απτην αλλη ποτε θα παντρευομασταν?>!>
μια γυναικα που την εχω σαν δευτερη μανουλα ειναι πολυ ασχημα...και το χειροτερο ειναι οτι δεν το ξερει. εκεινη νομιζει οτι σωζεται απο θαυμα καθε φορα...
θελω να προλαβω να παμε διακοπες, οταν καταφερει κ παρει την αδεια του ο ανδρας μου, να ξεσκασουμε αφενος αλλα κ να τη γνωρισει, να περασουμε απο εκει...
Δεν θελω να πεθανει χωρις να εχουν γνωριστει, θα παρει μεγαλη χαρα...
πωπω... σοκαριστικό :|
όχι πως οτι τα προβλήματα δεν είναι σοκαριστικό
αλλά με τον θάνατο έχω θέμα (δε μπορώ ούτε να σκεφτώ οτι καποια στιγμή θα πεθάνουμε και δε θα ξαναυπάρχουμε, νομίζω πως είναι ψέμα. Αλήθεια το νομίζω ε.. δε κάνω πλάκα... λογικά όλοι μας ε, ανθρώπινο δεν είναι; )
άντε μακαρι να πάτε και φέτος΄...
ωχ συγνωμη θα σου χαλασα το βραδυ βρε τσιτσι...σορρυ που εφυγα κ χωρις καληνυχτα αλλα ειχα...μηνυμα...αυτο κι αν ηταν σοκαριστικο,
απτην κορη της.
ε μετα δεν ειχα διαθεση για συνδεση στο ιντερνετ, ασε που ειχε πεσει το ρευμα κ ναι μεν ειχα ιντερνετ απο το ups αλλα εκανα διαρκως τουττττττττ τουτττττττττττ κ θα ξυπνουσε τον δικο μου...
σημερα με το καλημερα (τωρα) τον πηρα τηλ κ τσακωθηκα μονη μου κυριολεκτικα, ελπιζω να καταλαβε οτι απλα ειμαι χαλια κ να μη τσακωθουμε.
αλλα κ να κανει αυτα που του ειπα...ενταξει τα μεγαλοποιησα λιγο γμτ με τη σκατα διαθεση.
Τσακωνομαστε για βλακειες κ ειναι κριμα. αντε να δουμε ολα στραβα πανε αυτες τις μερες ολα,,,δεν εχω κ αμαξι να παω δουλεια κ θα προχωρω στη βροχη...(ψιλοτρακαρα χθες)
μου αρεσει η βροχη αλλα σημερα δε μου αρεσει τιποτε. τη σιχαινομαι αυτη τη μερα. απλα ξυπνησα κ δε μου αρεσει τιποτε. τουλαχιστο αλλαξα ωραρια υπνου κ παλι. ελπιζω!
Καλημέρα bad...
λές να φταίει που έχει αύριο Πανσέλληνο?
τουλάχιστον προσπάθησε όσο μπορείς γιατί και οι καυγάδες δίχως σοβαρό λόγο χειροτερεύουν το κλίμα...
εμείς εδώ έχουμε ήλιο :/
πανσεληνο?! δεν ξερω δεν πολυπιστευω σαυτα...απτην αλλη why not :)
τι γινεται την πανσεληνο? θα σεληνιαστουμε?! να ελλειπτιαστω ηθελα αυριο...(ελλειπττικο χαχαχαχ)
Καλημερα κουκλιτσα!
χαχα.. εμένα όποτε η μαμα καυγαδίζει με τον μπαμπα, λέει "α.. έχει πανσέληνο απόψε"
χαχαχχα καλο! ε αποψε ας κανουμε ερωτα λοιπον αφου θα καυγαδιζουμε αυριο. (να κι ενα απτα θετικα οταν θα μενεεις με τον καλο σου, θα εχεις το θεμα με την τροφη αλλα θα μπορεις κ να κανεις ερωτα οποτε θες)
- αυτο κολλαει στην κουβεντα μας στο αλλο θεμα - χεχε
αχ.. πίκρα με τον φίλο μου. τον βλέπω πολύ αραιά..
αλλά τι να κάνω που τον θέλω τόσο...αντέχω
bad... make love not war....:love:
:love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love::lov e::love::love::love::love::love::love::love::love: :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love: