Με βρήκες ανυπεράσπιστη και με πειράζεις ε; Καλάααααα.... Δεν θα παλιώσω κι εγώ;
Printable View
Και γω ανυπεράσπιστος είμαι, δεν με βοηθάει κανένας... anyway καλή νύχτα
Εγώ πολλές φορές σκέφτομαι πως είναι να πεθαίνεις....Μην τρομάζεται! απλή απορία είναι αν και μακάβρια και ξέρω τι πρόκειται να πάρω σαν απάντηση..Θα το καταλάβω τον θάνατο όταν έρθει η ώρα μου..
σκεφτομαι το μπλεξιμο που ειχα χτες βραδυ, ειναι απιστευτη η τοση γκαντεμια τελευταια, την επομενη φορα αυτος που με εχει βαλει στο ματι θα πρεπει να με χτυπησει περισσοτερο και γενικα ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ!
Σκέφτομαι ότι θα γονατίσω ως τις 8 Ιουλίου και ότι μου βγαίνει αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=MwHWbsvgQUE
πφφφ :/
Οι σκέψεις μου το τελευταίο διάστημα περιστρέφονται γύρω από το αίσθημα της μοναξιάς, τον ψυχικό πόνο και την απόγνωση που τη συνοδεύουν...
Σκέφτομαι τις αλλαγές και τις ανατροπές που έχουν προκαλέσει αυτες στις στενές μου σχέσεις...
σκεφτομαι μ'αυτο που γινεται στο θεμα της elirene πως τελικα ειμαι ενας γκαντεμης και δυστυχισμενος. δεν ειναι δυνατον ολες οι κοπελες εδω μεσα να με (ξανα) παραδεχονται γιαυτα που πιστευω, κι εκει εξω να παραμενω μονος μου. νταξει μιλαμε μ'εφτυσε ο Θεος or something, ή απλα ημουν υπερβολικα μπροστα για τα δεδομενα εδω, και καμια δε με εκτιμησε. δε ξερω πραγματικα, μιλαμε για απελπισια...
Το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να μην περιμένεις κάτι (όπως πχ την απίθανη γυναίκα που θα κάνει τη ζωή σου πιο ωραία).
Προσπάθησε να χαίρεσαι μόνος σου, εφόσον κινήθηκες προς αυτή την κατεύθυνση και ότι είναι να έρθει θα έρθει. Και να μην έρθει δεν έγινε και τίποτα.
δε περιμενω κατι, τα χριστουγεννα ισως το κανα, αντε πες μεχρι την ανοιξη που σχεδιαζα διακοπες. ολα οσα κανω τα κανω για τον εαυτο μου, και τη διατροφη και τη γυμναστικη ακομα για να διατηρουμε εγω σε φορμα (κι οχι για τις αλλες). απλα ειναι αδικια ρε γμτ αυτο που συμβαινει εδω μεσα, ολες οι γυναικες στο θεμα της elirene να συμφωνουν με οσα λεω και να με παραδεχονται, αλλα εκει εξω καμια να μη γουσταρει να ειναι μαζι μου, και να γουσταρουν τους μετριους που ετυχε να κολλησουν...
καταρχας, μην κρινεις τους αλλους ως μετριους χωρις να τους ξερεις! κατα δευτερον, ισως θα πρεπει να επαναδιαπραγματευτεις αυτο που λες οτι θες, και αυτο που πραγματικα θες, να δεις αν αυτα τα δυο συμφωνουνε, και μετα αν αυτα συμφωνουνε με τα γουστα σου στις κοπελες, αν δλδ οι κοπελες απο τις οποιες ελκεσαι μπορουν να σου δωσουν αυτο που θελεις, ή ελκεσαι απο αυτες για καποιους αλλους λογους. Ισως να νομιζεις οτι εισαι σε φαση για σχεση, αλλα να μην εισαι, πολλοι το παθαινουν αυτο. Ισως δεν εχεις ξεκαθαρισει ακριβως τι θελεις απο μια γυναικα. Οταν γυρνας σε πρωην, παιζεις με μικρες κ.ο.κ. μου δινεις λαβη εμενα της κακιοσας να σε πω ανωριμο, που ομως δεν εισαι, απλα δεν εχεις ξεκαθαρισει μεσα σου τι θελεις, τι σου αξιζει κ.ο.κ. Ισως δεν πιστευεις αρκετα στον εαυτο σου, ισως σε τραβανε κοπελες που ειναι μονο για περιστασιακα φλερτ, ενω θες κατι αλλο απο αυτες. Γιατι λες να συμβαινει αυτο; Μηπως ζητας κατι απο λαθος ανθρωπους; Οπως η κολλητη μου που ψαχνει να κανει σχεση με κοκορομυαλα πιτσιρικια εδω και δυο χρονια, και φυσικα δεν κανει σχεση, ή οπως κι εγω που μου αρεσανε παντα αντρες που δεν τους αρεσα, κ.ο.κ. Ειναι σαν μοτιβο για πολλους ανθρωπους να θελουμε αυτους που δε μας θελουν, ή να θελουμε κατι σοβαρο με αυτους που μας βλεπουν μονο για πλακα.. Η αιτια ειναι μια απο ο,τι εχω δει: Ριχνουμε τον εαυτο μας, και ψαχνουμε τα ψιχουλα αγαπης που ελπιζουμε οτι θα τα κανουμε καρβελι..
nope δε ψαχνω τιποτα απολυτως, το ξαναειπα μολις. απλα ο κοσμος αυτος ηταν υπερβολικα μαλακας για ανθρωπους σαν εμενα, γιατι τα ελεγαν πολυ ωμα και οι αλλοι δεν αντεχαν την πραγματικη αληθεια, παρολο που κατα βαθος ολοι την αποζητουσαν (γιαυτο και με επιβραβευαν και συμφωνουσαν με οσα ελεγα). και καπως ετσι μενουμε παντα στην απεξω. δε πειραζει, εγω ξερω την αξια μου, καληνυχτα και περαστικα σε ολους ευχομαι.
Σκεφτομαι οτι η ψυχιατρικη dεν ειναι ιατρικη θεραπευτικη!
Σκεφτομαι οτι δεν υπαρχουν στην Ελλαδα ψυχολογοι σαν τον Irvin Yalom η σαν την Νancy MacWilliams.
Σκεφτομαι οτι ειμαι καταδικασμενη στην αναπηρια μου κ θελουν ολοι να με πεισουν οτι ειμαι σαν τους διαβητικους! ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.
Σκέφτομαι πως έχω πολύ καιρό να κάνω μια όμορφη σκέψη...Και πως έχω ξεχάσει πια πώς γίνεται...
Σκέφτομαι πως το καλοκαίρι άρχισε στραβά, ελπίζω να μη συνεχιστεί έτσι..................