κοιτα οτι θα γελασει, θα γελασει. το ξερω εκ πειρας!!Quote:
Originally posted by basia
εγω να το βαλω το στρινγκ αγαπητη, ο αλλος μην γελασει φοβαμαι
Printable View
κοιτα οτι θα γελασει, θα γελασει. το ξερω εκ πειρας!!Quote:
εγω να το βαλω το στρινγκ αγαπητη, ο αλλος μην γελασει φοβαμαι
εσενα σε ξεχασα οτι διαβαζεις!!! πειραζει να γελαω μονη μου??Quote:
Originally posted by spot
Δεν έχω λόγια ...
Τώρα που εξαντλήσαμε τα βρακιά, πάμε και στους στηθόδεσμους? :P
Σας πειράζω ... συνεχίστε, έχει πλάκα.
ωραια, τωρα ξερω τι αγορασα!!Quote:
Originally posted by tidekpe
E, θα σκάσω αν δεν το πω....το κιλοτάκι του αυτοκινήτου το ξέρετε;;;;;; Είναι κανονικό (δηλαδή ελάχιστο ύφασμα μπροστά και κορδόνι πίσω) αλλά μπροστά και ελαφρώς κάτω έχει......μια τρύπα!!!!!! Ξέρετε το αυτοκίνητο δυσκολεύει λίγο τις κινήσεις χεχεχεχε!
γιαυτο σου λεω σοβρακολαστιχο και παλι σοβρακολαστιχο.
η αληθεια ειναι πως θελω να δοκιμασω και αυτα τα midi που λενε, που ειναι γυναικεια μποξερακια, μηπως ειναι ωραιοτερα αλλα μετα γεννας
εγω τον αντρα μου χρυσο τον εχω κανει να αποτριχωσει τουλαχιστον την μασχαλη αλλα οποτε το λεω αρχιζει τα σεξιστικα σχολια περι της ανδρικοτητας του, λες και απο εκει φαινεται
ελα, μη παραπονιεσαι. εγω που μετραω θερμιδες χειροτερα ειμαι. τα δυσκολα τελειωνουν. οι πρωτες δυο μερες ειναι οι χειροτερεςQuote:
Originally posted by tidekpe
ΜΠΑΡΜΠΙ μόνη τρώω τα αυγά και τα σπανάκια;;; Χτες βράδυ έφαγα ίσαμε ένα κοπάδι γαλοπούλας σε φέτες λάιτ...σε τρεις μέρες 1.700, κάτι γίνεται!
ε οτι εχεις και στρινγκ με τρυπα στην μεση δεν το περιμενα συμπεθερα
κοιτα εχω 4 μποξερακια. καλα ειναι. τουλαχιστον δεν κρεμαει πολυ το κρεας. μια χαρα τα συμαζευουν ολα. αν παρεις τα ολο δαντελα χωρις ραφες ειναι πολυ καλυτερα απο τα κανονικα βρακια. ενα προβλημα εχουν. δεν μπαινει το παντελονι στον κωλο μεσα οπως με τα στρινγκ.Quote:
γιαυτο σου λεω σοβρακολαστιχο και παλι σοβρακολαστιχο.
η αληθεια ειναι πως θελω να δοκιμασω και αυτα τα midi που λενε, που ειναι γυναικεια μποξερακια, μηπως ειναι ωραιοτερα αλλα μετα γεννας
εγω τον αντρα μου χρυσο τον εχω κανει να αποτριχωσει τουλαχιστον την μασχαλη αλλα οποτε το λεω αρχιζει τα σεξιστικα σχολια περι της ανδρικοτητας του, λες και απο εκει φαινεται
οσο για τη μασχαλη, εσενα παλι τι σε πειραζει?
δυο κιολας γιατι στο κινεζικο τα πουλουσαν διπλα και ντρεπομουν να του αναλυσω οτι θελω μονο το ενα για πλακα!!!Quote:
ε οτι εχεις και στρινγκ με τρυπα στην μεση δεν το περιμενα συμπεθερα
ειμαι σιγουρη οτι ο συμπεθερος δεν ξερει τι ειναι η κοιλιοπλαστικη. εγω του ειπα γενικα κατι για πλαστικη και αρπαξε αγρια οποτε θα αργησω παλι να το αναφερω!!Quote:
μπαρμπουνι αρχισε απο τωρα να ψηνεις τον αντρα σου για πλαστικη, εγω ενα χρονο τωρα αυτο κανω και μετα την γεννα τον βλεπω ετοιμο ροδοψημενο............
α ρε και να διαβαζε αυτα που γραφω.
την προηγουμενη εβδομαδα που πηγαμε στον γιατρο τον ρωτησα αν μπορω μαζι με την καισαρικη να κανω και κοιλιοπλαστικη μιας και θα με ανοιξουνε, ο γιατρος μου δεν ηξερε σιγουρα αλλα μου εδωσε την καρτα ενος γνωστου του πλαστικου να ρωτησω.
ο αντρας μου φοβουμενος τα διαφορα που ειπε ο γιατρος κυριως για την κοιλια που θα ειναι ηδη τεντωμενη και ισως να μην μπορει να υπολογισει ποσο πρεπει να κοψει, μου λεει, μην βιαζεσαι θα το κανεις μετα.
αρα το εχει για σιγουρο οτι το θελω και θελω να το κανω, τωρα το θεμα ειναι οικονομικα να μπορουμε με 2 παιδια πλεον......
ρε συ μυριζει γρηγορα, και το αποσμητικο δεν κραταει με την τριχα,
ξοδευει πιο πολυ ρουχο απο μενα και δεν τον προλαβαινω στο πλυσιμο και σιδερωμα.
Noxzema καλε. μια χαρα τη κανει τη δουλεια. τσεκαρισμενο.
κοιτα σποτ, δεν εξαντλησαμε ακομη το θεμα με τα βρακια. οταν το τελειωσουμε παντως να εισαι σιγουρος οτι θα ακολουθησουμε τη συμβουλη σου να αρχισουμε με τα μπρα. αν και δεν εχω πολυ εμπειρια επι του συγκεκριμενου, κατι θα κανουμε
αντε και σχολασαμε....ποσες ωρες ειναι εδω? αυριο με βλεπω αν μη σηκωνω κεφαλι απο τα κωλοχαρτα μου
Στριγκ, κώλους, βρακιά, σας έχει χτυπήσει η ζέστη μάλλον, θέλετε μπανάκια !!!!!! Ποιός θα κάνει πλαστική και που ??? σε μία ώρα γράψατε όσα δεν γράψατε 2 εβδ? είστε αχτύπητες ?..
Ναταλάκι αν βάλω στριγκάκι θα μου πεις ???????? Μπάμπι ευχαριστώ για την συμπαράσταση δεν έχω κάτι συγκεκριμένο κυκλοθυμική είμαι και δεν μπορώ να συνέλθω?. Μου αρέσει που έχεις επιμονή και επιμένεις με τα κιλά, νομίζω ότι το 7 σουρχετεεεεεεεεεεεεε
Καλησπέραααααααα κοριτσόπουλα!
Τι μου κάνετε κουκλάρες μου? Χαθήκαμε!
Κατ'αρχάς σας φιλώ όλες μια μια, στα μαγουλάκια, το Ναταλάκι μου, το Βασουλίνι μου, το Μπαρμπουνάκι μου, το Νεκταρίνι μου, το Μαράκι μου, το Αλαλουμάκι, το Αννεζίνι, το Ληδάκι ρε παιδιά τι γίνεται , γύρισε? πως είναι ?
όλες κοριτσάκια μου, κι αν ξεχνώ καμία συγχωρέστε τον ταξιδιώτη....
Χθές βράδυ γύρισα από Αμέρικα, ακόμη δεν έχω ξεζαλιστεί, είμαι κατάκοπη, άνεργη, στενοχωρημένη ,χάλια μαύρα ψυχολογικά, και γενικά τίποτα δεν πάει καλά, αλλά δε βαριέσαι σιγά μην κολώσει το πεζικό, θα τα φιάξω όλα , όσα δηλαδή φιάχνουν γ..@%&*@ τα
Γύρισε η ξενητεμένη η άσωτη κόρη, κουρασμένη, κατάκοπη, γεμάτη νοσταλγία , αχ τι καλά θα ξαναβρώ τα κοριτσάκια μου,
να μάθω τα νέα τους, να να να να διαφορα να .... και που έπεσα?
στρινγκάκια, συμπεθεριά, βολικές στάσεις στο αυτοκίνητο, ειδικά εφόδια, ένας σποτ να το καταδιασκεδάζει, η μανούλα να εκθειάζει τα
εσώρουχα Ηλιος, το μπαρμπούνι μου να μας κάνει ανάλυση περι μπραζίλιαν κούρεμα, περι χρησιμότητας του στρίνγ και άλλα όμορφα!
Ναταλιαααα που είσαι κούκλα μου, εδώ ξεσάλωσαν οι παντρεμένες και μας πήρανε φαλάγγι !!!
Καλέ εσεις μου χαλάσατε και την tide μου, τι ξεσάλωμα είναι αυτό!!
Τέλος πάντων σιγά σιγά θα σας διαβάσω από 27 Απρίλη έχω να μπω έφυγα σχετικά απρόοπτα θα επανορθώσω οσονούπω... είναι αρκετός ο όγκος, έχω μελέτη !!!
Βασουλίνι μου αλήθεια πως πας με το μωράκι σου? πέρασε η πεντοζάλη που χορεύατε αντάμα?
Μπαρπούνι μου, έχασες κιλάκια κουκλίτσα μου, μπράβο σου και εις κατώτερα! αλήθεια πόσες δίαιτες είπαμε οτι έχεις αλλάξει όσο έλειψα???
Ναταλί μου, η σειρά σου, πες τα μου, πες οτι όλα είναι όμορφα, πες οτι δεν πονας πια, οτι αισθάνεσαι υπέροχα, οτι έχεις ελπίδες, οτι ανέπνευσε η ψυχούλα σου, πες μου γιατί το χρειάζομαι να ακούσω επιτέλους κάτι γεμάτο ελπίδα για το αύριο!
Προς το παρόν σας φιλώ όλες αγαπούλες μου και θα τα ξαναπούμε , συνέρχομαι σιγά σιγά, αυτό το ταξίδι δε θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου,
φιλιά φιλιά φιλιά φιλιά
Λιλάκι γλυκό, μέντορά μου, καλωσήρθες! Πολύ χαίρομαι που σε διαβάζω επιτέλους!!!!ΑΜΈΡΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!ένα απο τα ταξίδια που θέλω να κάνω!!!!!!Ειδες; Ξεμπουμπουλεύτηκα κι εγώ!!!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ ΟΝΕΙΔΟΣ μου! Όταν ηρεμήσεις και διαβάσεις την Πάπυρος Λαρους που γράφτηκε εδώ μέσα, μας ενημερώνεις για τα μαντάτα σου...γιατί όλα μαύρα, βρε Λιλού;;;;;;;;;Μήπως να τα δεις αλλιώς; ξεκουράσου τώρα και τά λέμε πλαι...
φιλιά και καλώς ήρθες και πάλι!
Καλημέρα κι απο μένα,
είχα να μπω δυο μέρες και δεν πίστευαν τα ματάκια μου αυτά που διάβασα..
καλέ εσείς πήρατε φόρα..., τι στριγκάκια τι μπραζίλιαν τι ξυράφια και δεν σημαζεύτετε???
μόνο για δίαιτα δεν μιλάμε πια εδώ!!!
και για να πάρω θέση στο θέμα βρακί (όχι που δεν θα" παιρνα)
το μεγάλο πάθος της ζωής μου είναι τα εσώρουχα (για τα παπούτσια το έχουμε ήδη πει)
'εχω χαλάσει περιουσίες για αυτά (όχι δεν είχα ποτέ γκόμενο) απλά είναι το φετίχ μου ρε γαμώτο..
λοιπόν μου αρέσουν απίστευτα τα δαντελωτά μποξεράκια νομίζω ότι είναι πολύ θηλυκά και δείχνουν καλύτερα το σώμα της γυναίκας, ευτυχώς παρόλο τα κιλά που είχα πάρει δεν έχω χαλάρωση και τώρα με το γυμναστήριο τολμώ να πω ότι φτιάχνω περισσότερο, όσο για τα στριγκάκια τα θεωρώ αντιαισθητικά ακόμα και στην πιο καλλίγραμμη γυναίκα, δεν μπορώ να καταλάβω το κόλημα των ανδρών με τα στριγκάκια εμένα απλως δεν μου αρέσουν...
όσο για το μπραζίλιαν βασουλίνι συμφωνώ μαζί σου, αν κι εγώ κοριτσάκια έκανα laser αποτρίχωση και ησύχασα με αυτό το θέμα, κάθε μήνα κεριά και λοιπά βαρέθηκα η γυναίκα.... 6 laser και ένα αραιά και που και πάπαλα...
λίλυ μου καλώς όρισες γιατί γλυκειά μου τέτοια μαυρίλα...
αλαλουμένια το ίδιο ισχύει και για σένα έλα για πάρτε λίγο τα πάνω σας...
ναταλία μου πως πας κιλά δεν αναφέρεις γιατί καλέ????
μπαρμπουνάκι μου τι να πω είσαι όλη η χαρά του φόρουμ φιλιά πολλά
;αλεξάνδρα ευγενία που είστε χαμένες κοπελιές????????
Καλημερα σε ολα τα κοριτσια και στον αντρα της παρεας βεβαιως βεβαιως.....Σημερα εχει ψιλοσυννεφια ο ηλιος χαθηκε κι εγω ειπα να κατσω και λιγο σπιτι να κανω καμια δουλεια γιατι εχει πιασει νυχτεριδες κι αραχνες γλυκια μου...και τι ηθελε και μιλησα μολις με πηραν τηλεφωνο και πρεπει να παω να πιω ενα καφεδακι ...ουτε ενα ποστ δεν μ αφηνουν να τελειωσω τι κοσμος......Ελπιζω το βραδυ να καταφερω να το τελειωσω...φιλια σε ολες και να χαμογελατε....Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.........α θελω να ερωτευτω...αλλα ακομη δεν μου ετυχε.....ματσαρ μουτσαρ..
καλα, επειδη δεν μπαινω εγω εσεις δεν γραφετε α3? ουτε 1000 ποστ ανα ημερα? εγω εχω τρελλη δουλεια καθοτι με στριμωξαν με 2 ελεγχους πριν τις διακοπες μου και θα μπαινω σπανια. (διακοπες φευγω 19). θα τα λεμε τηλεγραφικα
και η αλλη τι επαθε? μετακαταθλιψη? γιατι αν εμπαινε και στα κλεφτα, παλι κατι θα σχολιαζε....
λιλακι μου καλως ηρθες και ας εισαι λιγο χαλια ψυχολογικα. ολα θα επανελθουν, μη μου στεναχωριεσαι.
σποτακο, δεν το βλεπω στα κοντα να παιρνεις πληροφοριες για σουτιεν.........καλιο αργα παρα ποτε ομως....θα επανελθουμε καποτε....ε, συμπεθερα? κανενα καφε θα πιουμε στον ιουνιο?
λιλακι μου καλως ηρθες,
και μην μου στεναχωριεσαι καθολου, ολα θα πανε καλα, τωρα μαλιστα που εισαι και στα πατρια εδαφη.......
αννουλα και εγω laser δεν το συζητω, σωθηκα......
αλεξανδρα μου σου ευχομαι ολοψυχα γρηγορα να ερωτευθεις, μη κοιτας εμας τις παντρεμενες που ξεχασαμε πως ειναι να πεταριζει η καρδουλα,
εγω θα την πω την αμαρτια μου, πολυ θα ηθελα να το ξανανιωσω αυτο, και τρελαινομαι που ξερω πως δεν..........
συμπεθερα απο σενα περιμενω, εγω ειμαι καλα τωρα, κανονισε εσυ και εγω μεσα
καλο σαββατοκυριακο σε ολους,
σποτακο την Δευτερα με τον κηδεμονα σου
Καμία κίνηση.... νέκρα έχει πέσει.... όσο για το laser συμφωνώ τελειώνεις μια για πάντα, εμένα μου έχουν μείνει οι μασχάλες αλλά φοβάμαι γιατί πονάει λέει.......
Καλό ΣΚ σε όλες, αγόρασα το βιβλίο "ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ" τόσος λόγος έχει γίνει για αυτό ε΄να μην το διαβάσω, θα προσπαθήσω να το διαβάσω ΣΚ και θα σας πω !!!!!!!!!!!!!!
τσα! μπαρμπππππππππππππππππππ εχω χαθει ουτε κ θυμαμαι που μιλουσαμε παλια,
θελω την μπαρμποδιαιτα να δω, μηπως κ χασω κανενα κιλο!
δεν εχω αποφασισει τι θα κανω, προς το παρον κλεινω το στομαχι μου :D
Ναντιν μου τι κανεις? φιλια σε ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεες
Γειά σας κοριτσάρες όμορφες!!!!
Καλέ??? Εσείς ήσασταν που σας ενόχλησε το ....ομορφοτσουπάρες... μου??? Εχετε παρεκτραπεί τελείως...και απορώ με το χιτλερικό σας αρχηγό που δεν έχει πατάξει την λεκτική σας ασυδοσία...
το αντίθετο μάλιστα... την τροφοδοτεί..
Τί κάνετε??? ελπίζω να είστε όλες καλά!!
Να καλωσορίσω κ εγώ το λιλάκι και να ενημερώσω την Αννεζίνα μου πως κανω δίαιτα από διαιτολόγο. κάθε εβδομάδα διαφορετική.Βέβαια κινείται πάνω κάτω στο ίδιο μοτίβο. Αν θέλεις θα σου πώ. Απαραίτητη τουλάχιστον για μένα κρίθηκε η διακοπή του αλατιού(κλαψ)( είδες θυμήθηκα να απαντήσω. κάλλιο αργά παρά ποτέ..φιλάκιά κοριτσάρα μου
Εγώ συνεχίζω την πτώση στα κιλά. 1,1 μείον αυτή την εβδομάδα!!!!!!!!!!! Ζορίζομαι το ομολογώ αλλά δεν προλαβαίνω καν να το σκεφτώ...
Να στείλω ρουφηχτά φιλάκια σε Ναταλί,μπαρμπουνέλι, βασουλινάκι, tidekpe,georgia, αλαλουμάκι, badgirl, alexandra, lilaki, annezinoula και φυσικά στο Νεκταρνάκι μου!!! και γενικότερα σε όλες τις κούκλες του φόρουμ τούτου!!!!
Να στείλω και όλη μου την αγάπη στον ερωτά μου.... την Πενούλα μου που πρέπει να ξέρει ότι τη σκέφτομαι και μου λείπει..
καλό καλοκαίρι σε όλες μας!!!!!!!
κοριτσάκια μου γλυκά, αφού σταμάτησα τη δίαιτα της
Μπάρμπι, σκέφτομαι να αρχίσω τη δίαιτα της Πέννυ...και όλο πεινάαααααααααααααααααααα ααααααω και όλο τρώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωω! Μόλις χτύπησα μερικά πακοτίνια....και ακόμη πεινώ!!!!!!
Μπα δε με βλέπω να στεριώνω διατροφή...και άλλαξα και τρεις φορές σήμερα πριν πάω στη δουλειά γιατί τίποτε δε μου άρεσε!!!!!!!!! ΑΧ! Θα χτυπήσω τώρα κανένα μακαρόνι....
Αχ, αχ αχ! Που είστε, βρε; δώστε μου τα φώτα σας της αλλοπαρμένης!!!!!!!
φιλιά
Oεο!!!!!!!helooooooooo! anybody here??????????????????????????????????????????????
None μόνη μπαίνω, μόνη βγαίνω...φταίω εγώ τώρα να χτυπήσω από τα μεζεδάκια που ετοίμασα;;;;κι ένα μπυρόνι από πάνω! Εντάξει, δε φρόντισα για γλυκό αλλά μαλλον θα τους φτιάξω καμιά φρουτοσαλάτα.... Το προσέξατε το τους, ε; Αν ήταν γλυκό θα έλεγα -μας-.
φιλια κοριτσάκια μου, μάλλον περνάτε καλά Σαββατόβραδο και χαίρομαι γι'αυτό!!!!!!
οεο?Quote:
Originally posted by badgirl11
τσα! μπαρμπππππππππππππππππππ εχω χαθει ουτε κ θυμαμαι που μιλουσαμε παλια,
θελω την μπαρμποδιαιτα να δω, μηπως κ χασω κανενα κιλο!
δεν εχω αποφασισει τι θα κανω, προς το παρον κλεινω το στομαχι μου :D
Ναντιν μου τι κανεις? φιλια σε ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεες
τιντεκπε μονες μειναμε?
Βρε, καλοκακοκόριτσο...αναπληρώ� �εις τον κόμη Δράκουλα μέσα στη νύχτα;;;;Γιατί δεν κοιμάσαι να μην πεινάς κιόλας;;
Με αυτά τα ανάποδα ωράριά σου δε θα συναντιόμαστε έτσι που μείναμε μόνες μας....και θα δεις αύριο που θα πάνει τσούπρες δουλειά θα γεμίσουν οι σελίδες...ενώ εμείς, μα αργία μα γιορτή, το δίνουμε το παρόν μας.....ακούτε, ορε;;;;;;;
χαχαχαχαχα
πω ουτε ο ανδρς μου νασουν!
εκανα λεει την νυχτα μερα!
καλα απο αποψε θα συμμαζευτω η καυμενη!
εξακολουθω να θελω την μπαρμποδιαιτα ομως να την βλεφαριασω μηπως κ μου κανει κλικ!
εχει απεριοριστη ποσοτητα ξερεις? δεν θελω χημικη...
ουαου πονηρές κορασίδες!!!! λύσατε όλα τα θέματα με τα βρακιά - κουραδοκόφτες (sorry, έτσι λένε μερικοί τα στριγκάκια) με τις αποτριχώσεις κτλ κτλ.
Πως φαίνεται ότι μπαίνει το καλοκαιράκι.
Κανένα μπανάκι κάνατε το Σαββατοκύριακο που πέρασε? Εγώ αν και κοντά στη θάλασσα είμαι πολύ γκαντέμο. Οποτε λεω ότι θα παω βρέχει και καταλήγω για μπάνιο στη .... μπανιέρα! Να ειχα και μπανιέρα από αυτές που μας έδειχνε η nadine τις προάλες, δε θα είχα παράπονο.
τελος παντων που θα παει θα ξεκινήσω και εγω τα θαλασσινά μπανάκια μου.
καλησπερα!!!
τι κανετε καλε?
ολες και ολα καλα?
πολυ ησυχια..........
Εγω ειμαι καλα, η οικογενεια καλα, η δουλεια καλα και απο διατροφη καθολου καλα!!! το εχω τσακισει το φυστικοβουτυρο με την μερεντα!!! χαχα
Απο Δευτερα λοιπον! Ετσι δεν λενε??? :D Δεν βαριεσε....ενα πανω ενα κατω, μικρη η διαφορα!!!!
Χαρηκα πολυ για την επιστροφη σου Λιλικα μου!!! Αντε να ηρεμησεις να ξεκουραστεις και ολα θα στρωσουν! Μην απελπιζεσαι! Μου λειψες!
φιλακια σε ολες τις ασωτες, τις πολυασχολες και τις σουρτουκες!!!
MAYΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΚΙ ΕΡΗΜΙΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ
Καλέ που είστε όλες ?????
και ειδικά η αρχηγός η οποία είναι εξαφανισμένη από προσώπου και φόρουμ πρόσωπο
μόνο όταν συζήτηση περιστρέφεται γύρω από στριγκάκια και μπραζίλια το τόπικ παίρνει φωτιά
any way να είστε καλά να περνάτε καλά όπου κι αν είστε
παρακαλειστε προς αμεση επανασυνταξη
τι θα γινει που χαθηκατε ολες?
αντε γιατι αρχισα να φουσκωνω και δεν ξερω που να πω τον πονο μου(πλακα κανω)
η κοιλιτσα μεγαλωσε και τραβαει αυτην την εβδομαδα και ειμαι συνεχεια με κρεμα.
αισιως τα 68 κιλακια
αντε καλημερα και εμφανιστειτε!!!!!!!!!!!!!!
καλέ πού είστε;;;;Εδώ φούσκωσε το βασούλι από την εγγυμοσύνη, εγώ χωρίς εγγυμοσύνη, επέστρεψε η Λιλίκα από την Αμέρικα η Νεκταρία παλεύει με τα φυστικοβούτυρα και τις λιχουδιές, το καλοκακοκόριτσο ξενυχτά αναζητώντας δίαιτες, η Μπάρμπι κάτι καινούριο πάλι σίγουρα αναμοχλέυει, η Ευγενία σταθερή, κυρία βρε παιδί μου, τη δίαιτά της κατά γράμμα, το Αλαλουμάκι έχει χαθεί στον κόσμο του τύπου που υποσχέθηκε σε όλους να τους κάνει αδύνατους (και σε μένα, δηλαδή αλλά σιγά μην έπιανε..), Η Γιωργία περιμένει ποιο ΣΚ δε θα βρέχει καθότι τυχερή και κοντά σε θάλασσα και...τα τρυπιοκόριτσα ΑΦΑΝΤΑ! Τι στο καλό;;;; Δεν εμφανίζεστε για να μημας κομπλάρετε με τις απώλειες; και συλφίδες εμείς θα σας αγαπάμε!!!!!
Κορίτσια και αγόρι, τη μεγάλη καλημέρα μου με ευχές να μης μας βρίσκουν τά άσχημα...να τρουπώνουμε κάπου!!!ΦΙΛΙΑ
Καλημερα κι απο μενα...ελπιζω ολες να ειστε καλα....η ζυγαρια μου ειναι σταθερη αλλα απο ποντους νομιζω εχω χασει αρκετους....ειπαμε τωρα που δεν δουλευουμε να κανουμε κανενα μπανακι αλλα ο καιρος δεν βοηθαει.Σας διαβαζω οποτε μπορω ασχετα που δεν γραφω...φιλακια πολλα και μια υπεροχη μερα να εχετε.....
γεια σας κουκλες. οπως ειπα, εχω παρα πολυ δουλεια και δεν τολμαω να μπω γιατι κολλαω ολη μερα μετα!
εγω κανω μια βδομαδουλα ακομη διαιτα, εκεινη που ψαχνει η bad (κοιτα σελιδα 214 ή 210) και μετα συντηρηση και οσο χασω. γυρω στα 80 κατι ειμαι και κοιταω να κατεβω στο 7. μακαρι ολες να ειχαμε την υπομονη της ευγενιας να τηρησουμε διαιτα!!!
φιλακια σε ολες
η ναταλια παλι μας εγραψε ε? και ουτε για καφε τιποτε?
κοριτσάκια μου γλυκά σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!
tidekpe... κυρία με γνώρισες ...κυρία θα μείνω που λέει και η lady.. - 1.200 αυτή την εβδομάδα.!!!
ήρθε ο διαιτολόγος και μου δωσε τα συγχαρήκια!!!!! εγώ σαν ανταμοιβή έφαγα ένα πιατο μακαρόνια... με ιταλική σάλτσα.. τα τάραξα... τόσο που με πονάει η κοιλιά μου από το απότομο φαί. θεωρήστε το ένα δωράκι στην μέχρι τώρα νηστεία μου...γκρ... αλλά το κεφαλάκι πάλι μέσα.. γάλα με μία φρυγανιά το βράδυ. τώρα βέβαια που πήρα και ορμόνες θα μειωθεί αυτή η πτώση αλλά τι να κάνουμε?? θα το παλέψουμε...
μπαρμπουνάκι δεν έχω υπομονή δυστυχώς... επιμονή για το γνωστό θέμα έχω... εξάλλου δεν με παίρνει να κάνω κι αλλιώς.. αλλά εσένα δε σε φοβάμαι κοριτσάκι. θα τα καταφέρεις!!!
όλες θα τα καταφέρουμε !!!!!!!!!!!!!!! δε θέλω να πτοούμαστε... και φυσικά να μη χανόμαστε... πού ειστε χυμώδεις παρουσίες μου??????? εξαφανιζόλ όλες πήρατε???
Ναταλία σε έχω κράξει αλλά απάντηση δεν έλαβα.. για έλα στην κυστομάδα που σε θέλω...
Βασουλίνι ανελλιπώς την κρεμούλα για τις ραγάδες. αλήθεια ποιά βάζεις?? εγώ πήρα της orifl... καλή φαίνεται.. την πήρα για πρόληψη τώρα που θα.... λέμε τώρα .... χάσω βάρος.
πως πάει η εγκυμοσύνη κοριτσάκι ηρέμησες καθόλου??
φιλιά σε όλα τα ομορφοκόριτσα!!!!
Nadine... Ναταλί... γκρινιαρούλικο... πως αλλιώς θες να σε φωνάξουμε για να μας τιμήσεις με την παρουσία σου??? μας λείπεις.....
Μήπως να της το παίξουμε θυμωμένοι μπας και συγκινηθεί;;;;;;;
ναι, ναι θυμώνω τώρα...θυμώνω πολύ! Πάει τελείωσε...θύμωσα!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου, τι μου κάνετε όλες?
Δε σας ξεχνώ μη το σκεφτείτε , όχι εγώ, (όπως κάποια άλλη ψυχή ονόματα δε λέμε που έχει ξεσηκώσει θύελες με
την απουσία της....)
Βασουλίνι, σε παρακαλώ μερίμνησε να επανέλθει η τάξη εδω μέσα! Πως πάει η μανούλα μας και το μωράκι μας?
Μπαρπουνάκι μου, πόσο χαίρομαι κοριτσάκι μου που κοντεύεις να δεις το 7αράκι, άντε με το καλό το συντομότερο.!
Τι να πω στο Αννεζινούλι μας, που έχει προ πολλού πλευρίσει εκεί? και να μη σου πω οτι ετοιμαζεται και για πιο κάτω τωρα! ε Αννεζίνα μου?
Αννεζίνα μου το φετίχ με παπούτσια και εσώρουχα, θα μου επιτρέψεις να το μοιραστούμε γλυκιά μου, μα σαρανταποδαρούσες είμαστε?
χα χαχα
Μαρακι μου, Αλλαλουμάκι, μη στενοχωριέστε βρε θα τα καταφέρετε!
Ευγενίτσα μου είσαι ένα θαύμα, αντε κοπέλα μου με το καλό να έρθει και το μωράκι σου και να βρεί μια μανούλα μοντελάκι!
Νεκτρινάκι μου, εμένα να δείς πόσο μου έχεις λείψει, ας μη σε έχω γνωρίσει από κοντά, μου είσαι τόσο οικεία γλυκό μου. Πως πας εσύ με τα προβληματάκια που είχες?
Georgette, πως πάει κουκλα, μα γιατί τόσα πολλά νεύρα? μια χαρά δεν είναι όλα τώρα?
Εγώ κορίτσια μου, ειμαι λίγο στο τρέξιμο, όπως πάντα άλλωστε, συν το οτι ψάχνω και για δουλεια παράλληλα, μια ψιλοτρέλλα την έχω δεν παραπονιέμαι. Από κιλά είμαι πια και επίσημα 58 , σταθεροποιήθηκα, ούτε κι εγώ δεν το πιστεύω ακόμη!
Τα υπόλοιπα όλα παραμένουν απελπιστικά ίδια, δυστυχώς ...
Τελικά η Ναταλένια μας που βρίσκεται? δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου αυτή η απουσία!! Μα να μας ξεχάσει? να ερημώσει πια το τόπικ , που πιο παλια έσφιζε από ζωντάνια? Γιατί ρε Ναταλί!!
Τέλος πάντων ελπίζω να μη σας κούρασα με την πολυλογία μου, και εύχομαι να γυρίσουν οι απούσες μήπως και ξαναβρεθούμε όλες κάποια στιγμή (το Λιντάκι τι γίνεται? ξέρουμε κάτι?)
Μαράκι, λες να θυμώσουμε ε? μας παίρνει? εγώ λέω όχι, μάλλον δε με παίρνει ! χε χε
πολλά φιλιά και όνειρα γλυκά κουκλάρες μου ....
Σε ευχαριστώ λιλένια μου !!!!!!!!!! Ας έρθει και ας μην είμαι και μοντέλο.. θα το κάνω να μ΄αγαπήσει μ΄άλλα.... κόλπα..!!! χιχι
κ εσύ 58?????? ειδα καλά??? αχ υπάρχουν και αυτά τα νούμερα?? ΜΠΡΑΒΟ Λιλάκο μου!! εύχομαι να βρεις και μία καλή δουλίτσα να ηρεμήσεις κ εσύ!!
καληνύχτα!!!