Α΄ληθεια γιατι δεν φτιαχνετε εσεις ενα φορουμ? να το λετε φορουμ της λογοκρισιας!! χαχα, Μαλον πρεπει να ονομαστει "ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙς ΑΠΟΨΕΙς ΣΑς ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΣΩΣΤΕς " ΧΑΧΑΧΑ
Printable View
Α΄ληθεια γιατι δεν φτιαχνετε εσεις ενα φορουμ? να το λετε φορουμ της λογοκρισιας!! χαχα, Μαλον πρεπει να ονομαστει "ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙς ΑΠΟΨΕΙς ΣΑς ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΕΙς ΣΩΣΤΕς " ΧΑΧΑΧΑ
Μπαίνω να πω μια Καλημέρα να δω τι κάνουν κάποια παιδιά και πέφτω πάνω σε αυτό το παραλήρημα. ....
Πραγματικά λυπάμαι.....
Έχετε λύσει όλα τα Προσωπικά σας θέματα και έχετε όρεξη να ασχολείστε με μικρότητες? ????
Κρίμα. .......
Αμ , δεν ξαναγραφω εδω μεσα , τσαμπα γραφω , οχι οτι δεν υπαρχουν καλα μελη οπως ο Τζωτρτζ 1520 ........η η Κασσανδρα , η boo, η remedy , και αλλα μελη που δεν μπορω να θυμηθω .........αλλα εχει κατι παλιογυναικες , που δεν παιζονται , προτιμας να κλεισεις το θρεντ, παρα νανοιξεις κουβεντουλα ......
Μακάρι κυκνε μου να τελειώσουν όλα αλλά να σου πω εμείς εχουμε ενημερωσει ότι θα είμαστε σε επιφυλακή μέχρι και τέλος μαϊου .....
Κάθε μέρα τρέμει η καρδιά μου γυρνάω σπίτι και δεν ξέρω τι να πρωτοαπολυμαν Ω.....
Ας εχουμε πίστη και ελπίζω να βγούμε όλοι καλά απ' όλα αυτά!
Τα υπόλοιπα παιδιά τι κάνετε?
Αλεξία. Γιώργο. Μικρή Ολλανδέζα
Πώς περνάτε?
Θα προτιμουσα να μην δουλευα φιλη να ειμαι οκ με την υγεια μου που δεν ειναι στα καλυτερα της.Με εκνευριζει οποιος ερχεται στο γραφειο ασκοπα η πολυ κοντα μου.Με εκνευριζει που καποιοι δεν τηρουν τους κανονες προστασιας,η αισχροκερδια κτλπ...φαινεται στην οψη μου οτι δεν ειμαι καλα αλλα την παλευω με τα φαρμακα κ τις βιταμινες...ψυχολογια μια πανω μια κατω...αν δεν ειχα το αναπνευστικο θα ενιωθα πιο ασφαλης.Τι να πω...αυτα που εβλεπα σε σειρες,τα ζω τωρα.Ας προσπαθησουμε να μεινουμε ψυχραιμοι.Εσεις παιδια;;
Εγώ έχω κλειστεί μέσα εντελώς..Είμαστε όλοι άνεργοι πλέον..Έχω ψωνίσει για 3 μήνες και απλά καθόμαστε μέσα..Δεν ξέρω πού θα πάει αυτή η κατάσταση πραγματικά..Προσωπικά δεν φοβάμαι αλλά η όλη κατάσταση μας έχει αποσυντονισει..Με τα μαθήματα της μικρής, την οικονομική κατάσταση κτλ..
Ψυχολογία έτσι κι έτσι..Μία πάνω μία κάτω και εγώ..
Θα σας δωσουν καποιο επιδομα τουλαχιστον;;Εγω που εχω το αναπνευστικο θα ενιωθα πιο ασφαλης σπιτι.Ξερω γνωστο μου που γυρισε απο Ιταλια πολυ προσφατα κ δεν προνοησε και πηγε να δει την οικογενεια του κ τωρα ολοι τους φοβουνται για ευνοητους λογους.Φοβαμαι μην κανει τετοιες βλακειες κ κανενας πελατης.Τεσπα.Ευχομαι να αρχισουν να το βλεπουν ολοι σοβαρα γιατι δυστυχως αλληλοεξαρτωμαστε στο θεμα υγεια πια.
Συγνωμη που επεμβαινω ΑΛΕΞΙΑ 10 αλλα "ανεργοι?"" απο που ? κι με ποιο δικαιωμα σε απολυει καποιος , τετοιες μερες?? Εκτως απο το οτι ειναι ανηθικος ο τυπος νομιζω οτι θα μπορεις να το κανεις καταγγελια καπου!! ΑΛΕΞΙΑ! ,εαν δεν διεκδικησουμαι και εμεις τα δικαιωματα μας μην περιμενεις απο μονο του το κρατος να το κανει!! Ποσο μαλον μια κυβερνηση φουλ δεξιων φρονηματων.-και η προηγουμενη κυβερνηση το ιδιο θα εκανε -, απλα , πρεπει να κανουμε και εμεις πραγματα.Στην τηλωραση το πρωι ακουσα πως δεν θα μπορουν να κανουν απολησεις ευκολα τετοιες μερες!
Πρώτα απ' όλα είμαι κοπέλα και δεν έχω να διορθώσω τίποτα. Διαβάζεις τι γράφω; Έγραψα κάπου το νικ σου; Έγραψα κι' εγώ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ και την δικαιούμαι νομίζω, αν μου επιτρέπεις. Γράφω για άτομα που σπρώχνουν κάποιον στην αυτοκτονία γιατί αυτό αναφέρθηκε. Δεν έχω δει λινκ ούτε τίποτα αλλά το πιστεύω γιατί εμείς οι δύο μιλήσαμε παλιά. Η moonlight είμαι και ξέρω πως ούτε καν με θυμάσαι. Θυμάμαι όμως εγώ τι μου έλεγες και δεν πρόκειται να πω κάτι δημόσια γιατί κατίνα δεν είμαι. Λέω λοιπόν πως άτομα που σπρώχνουν κάποιον στην αυτοκτονία δεν έχουν θέση στο φόρουμ. Τώρα εσύ γιατί επηρεάζεσαι; Το έχεις κάνει; Ή μήπως το θεωρείς εντάξει; Φασιστικό λες επειδή δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε άτομα να επηρεάζουν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο κάποιον που ήδη είναι σε ευάλωτη θέση και πόσο μάλλον για κάτι που αφορά την ίδια του τη ζωή. Τότε και ολόκληρο το δικαστικό σύστημα είναι φασιστικό επειδή βάζει μέσα όποιον ξεφεύγει απ' τους κανονισμούς και παρενοχλεί τους άλλους. Εμείς σαν πολίτες είμαστε εξίσου υπεύθυνοι να προλαβαίνουμε καταστάσεις από την στιγμή που βλέπουμε να συμβαίνει κάτι. Αν αυτό εσύ το θεωρείς φασισμό, πρόβλημά σου. Γέλα όσο θες. Όπως φαντάζομαι θα έκανες και αν ήσουν απέναντι στο νόμο και τους έλεγες τα ίδια.
Εγώ καμία όρεξη δεν έχω να ασχολούμαι μαζί σου και ούτε γουστάρω μικρότητες και "παραληρήματα", αν αναφέρθηκε αυτό και για μένα. Οπότε αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Συνεχίστε ανενόχλητοι.
Σε καταλαβαίνω φίλη στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο συζηξ και τρέμει η ψυχή μου μην κολλήσουμε....
Μακάρι να πανε όλα καλα ,όσο για την ψυχολογία μια από τα ίδια....
Έχουμε να κάνουμε με εξυπηρετήσει ανθρώπινου δυναμικού οπότε είμαστε συνέχεια 24ωρες το 24ωρο. ....
Άσε και τα έχω παίξει μέσα στο σπίτι και μαζί με εμάς και τα παιδιά είναι πολύ δύσκολο.....
Τι να πω και εγώ αγχώνομαι πολύ ,νομίζω εσάς δεν θα σας αφεισουν έτσι κάτι θα δώσουν μην απελπίζεσαι γιατί αν πέσουμε και άλλο ψυχολογικα καήκαμε.....