Καλως το γιωτακι.
Printable View
Καλως το γιωτακι.
Γιωτάκι μου εύχομαι να φύγετε γρήγορα από το νοσοκομείο και να σταματήσει η ταλαιπωρία σου. Καταλαβαίνω ότι είσαι σε δύσκολη θέση κι ότι τραβάς μεγάλο ζόρι χωρίς να μπορείς να κάνεις και τίποτα. Ας ελπίσουμε να αναρρώσει γρήγορα η γιαγιά για να συνέλθεις κι εσύ.
Τζινάκι μου καλό σου βράδυ !!!!!
Κορίτσια θα τη σκοτώσω !!!!!Ενώ έχει κάνει ολική γόνατου το παίζει μαγκιά κ προσπαθεί να σηκωθεί κ να κάτσει, αφήστε που όλα μα όλα της φταίνε και το χειρότερο από όλα είναι το νερό που ενώ πρέπει να πίνει -δεν της κατεβαίνει-κ τα ακούω εγώ από τους γιατρούς
γιωτακι υπομονη... οι μεγαλοι ανθρωποι είναι σαν τα μωρα!
καληνυχτες και από μένα!!! παω να βρω τον Μωρφεα που με καλει!!
τα λεμε αυριο!
Lilalo mou,, η εταιρία λέγεται Helmi και το πήρα από το Hondos στην ΟμόνοιαQuote:
Originally posted by eleni198621
ηθελα να τη ρωτησω απο που το πηρε το φορεμα γιατι ψαχνω για ενα τετοιο.
Κορίτσια μου, πίσω στα πάτρια αλλά βαρετά εδάφη, σας ευχαριστώ για τα ωραία σχόλια περί σαλονικιώτικης φωτό και φουστανακίου!
Μετά από το ονειρεμένο σπίτι της Ναταλίας που μόνο το ουρί του παραδείσου του λείπει, το δικό μου σπίτι μου φαντάζει πια ένα άκρως βαρετό καφέ μινιμάλ σπίτι! Είχες δίκιο Ναταλί! Μάκια!
Γιωτάκι υπομονή και θα κάμει ξαστεριά , δεν μπορεί θα αναρρώσει η γιαγια!
Αρρωστούλα Ελοπαρμένη, περαστικά μάτια μου, και στον Γαβριηλ φυσικά!
Τζινάκο, αν θέλεις βοήθεια για τα προφορικά σου στα αγγλικά, προσφέρομαι, από εδώ και πέρα θα μιλάμε μόνο αγγλικά!
Μπράβο και στα κοριτσούδια που χάνουν με ταχείς ρυθμούς, μπράβο και σε όσες χάνουν και σε αργούς ρυθμούς, μπράβο και σε όσες είναι σταθερές!
Σας καληνυχτώ, αύριο με περιμένουν δυο σχολεία και με βλέπω να το λέω παχύ το "λ"!
Καλημέρα σας!!! Τί μου κάνετε?
Γλαύκη μου ελπίζω να είσαι καλύτερα. Δεν ξέρω αν τα έγραψες κάπου, γιατί δεν έχω χρόνο να διαβάσω πίσω τόσες σελίδες.
Μόνο το μάτι μου έπιασε ένα χαλβά (νομίζω από την Καλλιόπη) και τον λιγουρεύτηκα, αλλά οκ όλα καλά, σε κάπια φάση θα φτιάξω και εγώ έναν για να φάω ίσως 1-2 κουταλιές :P !!!!!
To Σάββατο αποφάσισα και πήγα και αγόρασα καινούρια σουτιέν (ένα λουλουδατοδανδελοτό μπεζ, ένα σε χρώματα ναυτικού με γραμμές και λουλουδάκια και ένα αποχρώσεις μωβ-φούξια-ροζ λουλουδάτο!) γιατί τα προηγούμενά μου ήταν τεράστεια πια στην πλάτη. Και το μαγικό μέγεθος 75FF είναι πια γεγονός!!!!!!
Χτές ήταν το πανυγήρι στο χωριό του μπαμπά μου και πήγαμε μία βόλτα με τον άντρα μου και τον μικρό το απογευματάκι για να δούμε τον θείο μου που μένει εκεί.
Προς μεγάλη μου έκπληξη λοιπόν, όσοι με έβλεπαν που με ξέραν από παλιά 2 κουβέντες έβγαιναν από το στόμα τους. 1) "Καλέ πως άλλαξες έτσι, πως ομόρφυνες και αδυνάτισες έτσι, μπράβο σου κούκλα μου" και αυτό συνεχιζόταν με την κουβέντα νούμερο 2) "Είσαι και έγκυος βλέπω, πόσο είσαι στον τρίτο?" και εγώ έλεγα όχι πάω για τον πέμπτο, και έλεγαν "καλέ δεν σου φαίνετε καθόλου"!!!!
Όταν ρώτησα τον άντρα μου αν φαίνετε πως είμαι έγκυος και όχι ότι η κοιλιά μου είναι επειδή είμαι χοντρή, η απάντησή του ήταν "μα δεν είσαι χοντρή αγάπη μου, είσαι ζουμερή όπως μου αρέσει !!!"
Αυτό με χαροποίησε πολύ γιατί πια η κοιλίτσα μου δεν φαίνετε για χοντρής, αλλά για έγκυου!!!!!!!!!!!!!!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιι!!!!!!!!!!!! Η ζυγαριά μου παίζει μεταξύ 89-90 και αυτό όσο παιρνάνε οι βδομάδες για μένα είναι πολύ πολύ θετικό!!!!
Α! Σας είχα πει και πως θα κανόνιζα ραντεβού για υπέρυχο στον καλύτερο του είδους έτσι? Εκλεισα για τις 18 του μήνα, το μεσημεράκι. Θα είναι 22 βδομάδων και θα κάνουμε κατευθείαν τον μεγάλο υπέρυχο με όλες τις αναλυτικές μετρήσεις του μωρού!
Αυτά από μένα!!!!
Ελπίζω να είστε όλες μα όλες καλά!!!!
Καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε.Πολινακι χαιρομαι πολυ για σενα κ ευχομαι οτι καλυτερο για σενα κ το μωρακι σου.Στις υπολοιπες επειδη δεν εχω διαβασει τις σελιδες ευχομαι οτι καλυτερο κ να ξεκινησει ομορφα κ με υγεια η εβδομαδα.Πισω στη δουλιτσα τωρα
Καλημέρα Ελοπαρμένες μου! :lol:
Αφού έκανα έναν μαραθώνιο ύπνου επέστρεψα δριμύτερη! Νιώθω καλύτερα και τώρα που σας γράφω δεν έχω πυρετό αλλά είμαι ακόμη κάπως κομμένη. Τουλάχιστον επικοινωνώ με το περιβάλλον μου αρκετά καλά. Τρώω και το πρωινό μου για να πάρω δυνάμεις και πίνω και μπόλικα νεράκια Λιλαλό μου ;).
Γιωτάκι μου χαίρομαι πολύ που η γιαγιάκα σου είναι καλύτερα, άντε να μαζευτείτε σπίτι σας σύντομα. Οι γέροι άνθρωποι πράγματι συνήθως είναι χειρότεροι όταν αρρωσταίνουν, σα μικρά παιδάκια κάνουν, πεισμώνουν, δεν παίρνουν από λόγια άστα και εμένα η μάνα μου όταν γηροκομούσε την μάνα της είχε φρικάρει με τα νούμερα που της έκανε! Εμάς η γιαγιά μου είχε πάθει και άνοια και ήταν άστα να πάνε!
Πωλινάκι με το καλό να γίνει ο υπέρηχος, εύχομαι τα αποτελέσματα να δικαιώσουν την καλή σου διαίσθηση.
ΜακΓιωτ καλωσόρισες στα πάτρια εδάφη! Χαίρομαι που πέρασες όμορφα και κρίμα που ήταν για τόσο λίγο αλλά εύχομαι τώρα που πήρες φόρα να ξαναπάς σύντομα και για περισσότερες μέρες!
Καλημέρα κορίτσια και καλή μας εβδομάδα. Eli πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα, μακάρι τα δέκατα να ήταν από την κούραση και όχι επειδή κρύωσες. Γιώτα χαίρομαι που πέρασες καλά στο Σαλόνικα και δε θέλω να ακούω χαζομαρούλες για το σπιτάκι σου γιατί είναι πολύ όμορφο και κουκλίστικο και μόνο βαρετό δεν το λες. Σ'ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σου να με αγγλοβοηθήσεις αν και πιστεύω ότι επειδή είναι πολύ συγκεκριμένο το αντικείμενο στη δουλειά θα λέω τα ίδια και τα ίδια και θα συνηθίσω γρήγορα. Ασε που αν πετύχω κανέναν καλό τουρίστα σκέφτομαι να κάνω άλλα πράγματα και όχι φιλοσοφική συζήτηση! :lol: :lol:
Καλημέρα πονηρούλα Τζίνα! :punk:
Καλή εβδομάδα σε όλους μας!
Τζίνα μου προτιμώ τα δέκατα να είναι από κρύωμα γιατί διαφορετικά αν είναι από κούραση σημαίνει ότι μεγαλώνω και δεν σηκώνω πολλά πολλά! :lol:
Σωστό κι αυτό κοπελιά! :lol:
Eli από χθες μαζεύω πληροφορίες για το νησί ώστε όταν συναντηθώ μαζί του να του δείξω ότι ενώ δεν έχω ξαναπάει εκεί φρόντισα κι έμαθα τουλάχιστον τα βασικά. Έχω ρίξει πολύ γέλιο γιατί χθες έμαθα ότι όταν πάω στο νησί θα φάω τον πούλο :lol: :lol: που είναι ένα παραδοσιακό φαγητό του νησιού!! Είναι κρέας ψημένο σε αλάτι, ξαλμυρισμένο και τυλιγμένο σε ζυμάρι.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται Τζίνα μου!!!
Τζίνα μου ελπίζω να μην χρειαστεί προκειμένου να σε πάρουν στην δουλειά να περάσεις από ... Ανιχνευτή Ψεύδους
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: