εγω σκεφτομαι ποσο πιο ποιοτικος θα ταν ο κοσμος αν δεν υπηρχαν τοσα ταμπου τοση υποκρισια σε σημειο να βλεπεις αλλους να πολεμουν τον εαυτο τους κ οτιδηποτε τους μιαζει.
Printable View
εγω σκεφτομαι ποσο πιο ποιοτικος θα ταν ο κοσμος αν δεν υπηρχαν τοσα ταμπου τοση υποκρισια σε σημειο να βλεπεις αλλους να πολεμουν τον εαυτο τους κ οτιδηποτε τους μιαζει.
Εχει πραγματι πολλα προτερηματα Νταιανα το ιντερνετ..Ξερεις το να εχεις καθε πληροφορια-και μια επικοινωνια δηθεν στο πιατο σε αποτρεπει στο να επικοινωνησεις οπως πρεπει απο κοντα και ανθρωπινα,μιλανε μονο νικνειμς αναμεταξυ τους ε? οσο για την πληροφορηση ειναι τετοιες οι διαστασεις του ιντερνετ που αντι να πληροφορηθεις ισως παραπληροφορηθεις.
Ξαναλεω εχει πολλα συν αλλα και πολλα πλην..Σκεψου το βιντεο που εβαλες τις προαλλες που ειχε να κανει με τα σοσιαλ μιντια και συγκεκριμενα το facebook!Ποση δυναμη και επιρροη μπορει να εχει στους ανθρωπους,στους χρηστες του , που ουσιαστικα και οι μεν που εχουν μια καλη ζωη αλλα εχουν αναγκη να την δειξουν ειναι υποκριτες και οι δε που την βλεπουν και ισως τους φθονουν και αναρτουν ψευτικη ευτυχια ειναι υποκριτες..Οποτε η βαση της ιντερνετικης επικοινωνιας ειναι η υποκρισια.
Απλες σκεψεις..
η αγαπη ειναι ζαλη και βαραει στο κεφαλι.
Να μου το πεις...Το σ'αγαπω και παλι!Η αγαπη ειναι ζαλη!!
με αφορμή την τελευταία υπογραφή του Αλέξανδρου (δεν έχω διαβάσει παλαιότερα πόστς απο την μέρα που έκανα εγγραφή):σκέφτομαι πως είναι και πολύ νάρκισσος.Code:αν δω ανθρωπο να ξερει τι σκεφτομαι κ να ξερω τι σκεφτεται αυτο σημαινει οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ
Αλέεεεεεξανδρεεεεεεε, σε πειράζω, δεν θέλω νεμεσις σε αυτό το φορουμ :P
καταρχην αυτο το username που εβαλες με βρισκει παντελως αντιθετο πριν καν μου μηλισεις εγω οταν συνενοουμαι με καπιον δεν υπαρχει ουτε ξεχασε το ουτε μα ουτε μου ουτε οτιδηποτε αλλο με το καλημερα λεω αυτος ειναι. για μενα η πρωτη επαφη εχει πολυ μεγαλη σημασια αν εξ αρχης στραβωσω μετα ειναι απιθανο να αλλαξω γνωμη
και εμένα με βρίσκει αντίθετο το να βάζουν username τα πραγματικά ονόματα τους οι χρήστες στα φόρουμ, πόσο μάλλον όταν είσαι Έλληνας, σε λένε Αλέξανδρο, και σε κατηγορούν για ναρκισσισμό....Μέγας Αλέξανδρος much;
δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη, δεν με νοιάζει αν έχεις στραβώσει, δεν με ενδιαφέρει κάν το γιατί είσαι αντίθετος με το "παμε ολοι μαζι σε μια παραλία", μπορεί να είχες όνειρα να ζήσεις στην ουγγαρία, dont care
your turn
προφανως ολα αυτα τα λες στη τυχη αφου φαινετε...Quote:
μπορεί να είχες όνειρα να ζήσεις στην ουγγαρία,