οκ,απλά ήθελα να τσεκάρω αν θυμόνουν καλά.....οκ <3
Printable View
Πάω για ύπνο.........
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...Ig5ooLUtwb38m6
επισης αν καπιος θες να σου ανοιχτει πανω απο ολα πρεπει να τον κερδισεις σαν ανθρωπο πρωτα η ετσι πιστευω τουλαχιστον..
δεν ήταν τυχαίο...εκτός και αν με απατούν οι γνώσεις γεωγραφίας, η ουγγαρία δεν έχει θάλασσα...
δε διαφωνώ με τη παραπάνω διαπίστωση αλλά δε θέλω να σε κάνω να ανοιχτείς, εχεις 4 χιλιάδες ποστς -που επαναλαμβάνω δεν έχω διαβάσει- και είσαι ολη μέρα Online.....η είσαι κλασσική περίπτωση νάρκισσου η τρολλάρεις :P
ακομα μια φορα αποδικνιεις οτι δεν εχεις καμια σχεση με το θεμα αφου νομιζεις οτι ειμαι συνεχως online αφου δεν ειμαι παντα στον υπολογιστη αρα αντι να κανεις τον ξερολα νομιζοντας οτι θα με ψαρεψεις να σου ανοιχτω λεγοντας μου οτι να ναι κανε κατι καλυτερο αφου οτι κ να μου πεις εγω δε προκειται να ακουσω απολυτως τιποτα
επισης αν σε εχει φαει τοσο η περιεργεια να μαθεις πραγματα για μενα ακου αυτο https://www.youtube.com/watch?v=gfuyM66RwGM
κ αν μπορεις βγαλε ακρη αφου εγω φυσικα δε θα σου εξηγισω απολυτως τιποτα.
το θέμα είναι ψυχολογία, στην ψυχολογία δεν το παίζω ξερόλας, αλλά στα ιντερνετικά θα το παίξω ευχαρίστως....
το vbulletin (το λογισμικο του φορουμ) δεν είναι όπως το facebook να σε δείχνει online μόνο και μόνο επειδή έχεις την καρτέλα ανοιχτή, πρέπει να κάνεις refresh κάθε τόσο....το κάθε πόσο δε με ενδιαφέρει να το ελέγξω, αλλά ας πούμε 15-20 λεπτά, άρα μπορεί να μην είσαι όλη μέρα μέσα, αλλά τσεκάρεις το φόρουμ αρκετά κατά την διάρκεια της ημέρας, σε σημείο εθισμού.....με αποτέλεσμα κάθε φορά που μπαίνω εγώ -μπορεί να έχω εθιστεί και εγώ- να σε βλέπω στην λίστα με τους χρήστες....πάμε παρακάτω τώρα.
ΔΕΝ θέλω να σε κάνω να ανοιχτείς, δεν γυρίζουν όλα γύρω σου, όταν δεν μπορώ να ασχοληθώ με τα προβλήματα μου τότε των άλλων τα προβλήματα είναι πιο ελκυστικά, εσυ, δεν έχεις πρόβλημα, κατά την δική μου κρίση, ΑΡΑ ΔΕΝ με ενδιαφέρει αν θα ανοιχτείς η αν θα ακούσεις, γκέγκε;
ps, για να δείς πόσο με έχει φάει η περιέργεια...δεν κλίκαρα κάν το βίντεο, και δεν είναι απο αντίδραση
Καλημερες!!!
Εθιστικό μέχρι βαθμού εξάρτησης. Εθιστικο ξεκινάει να γίνεται οταν το χρησιμοποιούμε χωρίς να μας καλύπτει καποια αναγκη.
Πχ για όλους εμας που γραφουμε καθημερινα στο φορουμ (χωρίς να επικαλούμαστε κατι σοβαρο στη ζωη μας και να ζηταμε γνωμη/συμβουλη για βοηθεια, ήτοι, να μια αναγκη της ζωης) ποια προσωπική μας αναγκη καλύπτει το φόρουμ που θα υπήρχε κενό στη ζωη μας χωρις αυτο?
Από τη στιγμη που χρησιμοποιούμε το ίντερνετ χωρίς η χρηση του να σου επιβάλλεται από κάποια ανάγκη (χρηση στα πλαισια κάλυψης της αναγκης μας αυτης) τότε είμαστε δέκτες και των αρνητκών του.
Σκέφτομαι πως από μια μαλακία μπορεί να σου πάει χάλια ολόκληρη η μέρα. Με έχει πιάσει ένας τρελός πονοκέφαλος από το ξενέρωμα.
Ευτυχώς που θα φύγουν οι γονείς μου και δεν θα χρειάζεται να κρύβω τα χάλια μου...2μιση ώρες ελευθερίας εκτός απροόπτου...και 19 μέρες...
Α μια χαρα!!! Και γω το απολαμβανα οταν εμενα home alone!
a δηλαδη το παραδεχεσε κ ολας οτι το παιζεις ξερολας εμενα ομως οι εξυπναδες κ τα προπο δε με αγγιζουν με το να λες οτι να ναι ετσι δε προκειτε να σε ακουσωQuote:
στην ψυχολογία δεν το παίζω ξερόλας, αλλά στα ιντερνετικά θα το παίξω ευχαρίστως....