Ζηλεύεις?? Θες να είσαι και εσύ θεά με ρόμπα?
Χαχα
Printable View
Σε καταλαβαίνω, κι εγώ έτσι νιώθω...και σκέψου ότι εγώ είμαι μέσα καμιά βδομάδα πριν την επίσημη καραντίνα διότι αρρώστησα κι ακόμα δεν λέει να περάσει ο βήχας!
Πάντως, και για τον Ορέστη το λέω αυτό , δεν μας απαγορεύει κανείς να βγούμε μια βόλτα για περπάτημα. Αρκεί να μην γίνεται συνωστισμός. Μπορούμε να βγούμε για περπάτημα κάπου ήσυχα γιατί όντως το εντελώς μέσα δεν αντέχεται. Εγώ έχω την τύχη να είμαι όχι σε μεγαλούπολη και κοντά σε θάλασσα, βγαίνω κάθε μέρα και περπατάω, βγαίνω και στην φύση. Η ανθρώπινη επαφή μου λείπει βέβαια αλλά θα το αντέξουμε.
Εγω δεν ξαναγραφω εδω μεσα ......
γιατι μακ?? τι εγινε?
Καλημέρα...
Ίσως να βγω μια μικρή βόλτα στη γειτονιά αργότερα... Έχουμε κι ένα πάρκο κοντά και είναι ωραία να χαζεύεις τα σκυλιά που τα βγάζουν βόλτα οι ιδιοκτήτες τους...
Όσο για την ανθρώπινη επαφή την έχω χάσει με κάποια άτομα που αγαπώ λόγω του φόβου μετάδοσης, ο αδελφός μου δεν έρχεται γιατί δουλεύει και φοβάται μήπως μας μεταφέρει κάτι λόγω της συναναστροφής του με τους συναδέλφους και τον ανιψιό μου δεν μπορώ να τον δω γιατί φοβόμαστε μήπως κολλήσει από μένα αν τυχόν έχω κάτι... Ούτε τη φίλη μου μπορώ να δω με κλειστές τις καφετέριες...