Originally Posted by
Macgyver
Θα σου πω boo, γιατι εισαι καλοπροαιρετη και συμπαθης , μου την πεσαν να με φανε , ας μην πω ποια μελη , επειδη εγραψα οτι πιο πολλη σημασια εχει η ζωη του ανθρωπου , παρα του ζωου .......... καλο ειναι και το ζωακι, εχω γατες που τις λατρευω , απο το μακρινο 1980/2008 , που ειχα παθει κτθλψη και δεν ημουν σε θεση να το φροντισω περαιτερω ....... , ...........εσυ νομιζω οτι εχεις καταλαβει την λατρεια μου προς τις γατες ............ τι τραγικο ( η Αποστολια , δεν τηη γνωριζω καν , ουτε εχουμε διασταυρωθει εδω μεσα ) με ειπαν , οτι κακο θελεις , μου το καταλογισαν ( η Κυκνος ηταν πιο συγκαταβατικη τελικα ) μα να πεθαινουν ανθρωποιι και μεις να νοιαζομαστε για τα ζωα ? ναι, ψυχη εχουν κι αυτα , αλλα ξερουμε εκ των προτςρων οτι θα ζησουν πανω -κατω 15 χρονια , αυτο πρεπει να εμπεδωσουμε την στιγμη που παιρνουμε ενα κατοικιδιο ........δλδ παλι βγηκα εγω ο ' κακος ' της υποθεσης ......
τσπαντως , αγαπητη boo, δεν θα ξαναγραψω εδω μεσα , ειναι αλλοπροσαλα τα μελη , δεν εχω θεση εδω μεσα , αλλο που απαντησα σε σενα πουυ εισαι καλοπροαιρετη, λες και δεν εχουμε προσωπίκα προβληματα , εχουμε , αλλα τα ζωα ειναι δευτερευοντα , αλλωστε το πρωτο ζωο που εξημερωθηκε , ηταν προ 10,000 ετων , η γατα , μετα ηρθε ο σκυλος .........μην τρελλαθουμε εντελως .......ο ανθρωπος εχει τουλαχιστον 200,000 ετη ζωης , και θα τον συγκρινουμε με τα ζωα ?
αποστολια , μην γραψεις κατι, εγω αποχωρω απο δω μεσα ......χαρη στην καλοπραιρετη μπηκα , που δεν εχουμε πολλα πολλα , αλλα καταλαβαινω οτι εχεις τις καλυτερες των προθεων , και η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ , αλλο καλοπροαιρετο μελος , μεχει βοηθησει, χωρις προσωπικο οφελος φυσικα ......δεν θελω αλλα παρε δωσε εδω μεσα , σορυ , τιποτα προσωπικο ..............