τζινα πηρα φυτικο σιροπι που μου εκανε και καουρα μαλιστα καραμελες ζεστα κι ολα αυτα.δεν βλεπω ομως να γλυτωνω την αντιβιωση.
Printable View
τζινα πηρα φυτικο σιροπι που μου εκανε και καουρα μαλιστα καραμελες ζεστα κι ολα αυτα.δεν βλεπω ομως να γλυτωνω την αντιβιωση.
Λίλα λες να εξελιχθεί τόσο πολύ που να χρειαστεί αντιβίωση; Ίσως με αυτά που πήρες να περάσει.
νομιζω οτι αρχιζω να νιωθω ενα βρασιμο στο στηθος και να εχω και βηχα.προσπαθω ομως να μην παρω γιατι μου τσακιζει το στομαχι ακομα και με προστασια.
Αβουλίνι εμένα μου αρέσει πολύ "ο ανθρωπάκος" της Τσανακλίδου που όταν κυκλοφόρησε ήμουν μικρή και μου άρεσε χωρίς να καταλαβαίνω ακριβώς τι λέει. Τώρα συνεχίζει να μου αρέσει και καταλαβαίνω ακριβώς τι λέει!!
http://www.youtube.com/watch?v=iBMlJl3nxF0
http://www.youtube.com/watch?v=ZMZ84...eature=related
Εγώ πάλι, Τζινάκι μου, άρχισα να αρέσκομαι σε άσματα, που παλιά δεν τα πλησίαζα καν, για λόγους ψυχικούς... Τώρα πια δε λέω τίπτα.. Περιμένω τα καλύτερα.
ʼβα το καλύτερο είναι να αφήνεις την ψυχολογία σου να σε καθοδηγήσει στο τι τραγούδια να ακούς. Δηλαδή ότι σε ευχαριστεί να ακούς αναλόγως τη φάση που βρίσκεσαι. Έχει τύχει να με βοηθάει πολύ να ακούω ένα συγκεκριμένο τραγούδι και να γράψω ένα cd μόνο με αυτό το τραγούδι και να το ακούω το βράδυ ξανά και ξανά για να μπορέσω να κοιμηθώ.
Καλησπέρα στο HAPPY πλανήτη!!!!!
Μωρέ έχω δυο μέρες να μπω κ μου λείψατε!!
Εχθές βόλταρα κ σήμερα είχα εξωτερικές δουλίτσες!
Με έχει πιάσει κ η αλλεργία μου κ όλα μου φταίνε!
Αλλεργία στον ήλιο έχετε ακούσει? ε σε εμένα παρουσιάστηκε! Όταν με πρωτοδεί ο ήλιος με πιάνει φαγούρα κ βγάζω σπιθουράκια!
Επίσης νιώθω το σώμα μου πολύ βαρύ λες κ έχω φάει ξύλο
Λίγα διάβασα κ είδα πως μου αρρωστήσατε κουκλίτσες μου! Περαστικά σας!
Τζινάκο άσχετο αλλά σκεφτόμουνα εαν βρήκες κάποια άκρη με τη τράπεζα.
Αγαπούλες μου θα βάλουμε να δούμε ταινία, οπότε δεν ξέρω αν θα σας πετύχω αργότερα. Να μου είστε καλά! Σας φιλώ, θα μπω μετά να σας διαβάσω :D
Η ταινία που θα δούμε: http://www.youtube.com/watch?v=7_r_FRmJvZE
Δεν θέλω να ασχολείστε μαζί μου. Όσα περνάει ο καθένας είναι για τον εαυτό του. Προς το παρόν σας ευχαριστώ που είστε κοντά μου και αυτό το αισθάνομαι, να το ξέρετε και είναι ανεκτίμητο...
Καλησπέρα Σοκολατίτσα. Να βάζεις κρέμα πριν βγεις στον ήλιο αφού έχεις τέτοια ευαισθησία. Από την τράπεζα περιμένω να με ειδοποιήσουν για το αν δέχτηκαν τη νέα αίτησή μου. Πρόκειται για δύο δάνεια, το ένα τρέχει και είναι απλήρωτο από πέρυσι το άλλο είναι παγωμένο εδώ και 1 χρόνο αλλά ξεπαγώνει τώρα το Μάρτιο και έκανα νέα αίτηση και γι'αυτό για να το ξαναπαγώσουν. Όταν έχω νεότερα θα σας πω.
Eli καλή διασκέδαση. Την έχω κατεβάσει αυτήν την ταινία αλλά δεν έχω προλάβει να τη δω. Η αδερφή μου πάντως που την είδε μου είπε ότι είναι πάρα πολύ ωραία.
Μακάρι Τζινάκο να πάνε όλα καλά!
Αva δεν κατάλαβα, μωρε θα ασχολόυμαστε κ πολύ μάλιστα!
Πόνος που μοιράζετε.......... τη συνέχεια δεν τη θυμάμαι!
:lol: :lol: :lol: :lol: Πόνος που μοιράζεται γίνεται μισός, χαρά που μοιράζεται διπλασιάζεται.Quote:
Originally posted by break
Μακάρι Τζινάκο να πάνε όλα καλά!
Αva δεν κατάλαβα, μωρε θα ασχολόυμαστε κ πολύ μάλιστα!
Πόνος που μοιράζετε.......... τη συνέχεια δεν τη θυμάμαι!
Να ΄ καλά Τζινάκο!
Πάντως ταινία δεν κατάφερα να κατεβάσω, όχι πως το έψαξα κ πολύ, μάλλον χρειάζομαι ιδιαίτερα!
Αυτό το χρονικό διάστημα όμως δεν θα έχω πολύ χρόνο καθώς πρέπει να ξεκινήσω διάβασμα μιας κ θα παρουσιάσουμε την εργασία μας σε συνέδριο κ ξέρετε ποιός είναι ο φόβος μου? Να με ρωτήσουν κάτι κ να μην ξέρω να απαντήσω :o
Δεν έχω κ πολύ διάθεση για κάτι τέτοιο εδώ δουλειά δεν έχουμε θα τρέχουμε σε συνέδρια? Αλλά τέλος πάντων!
Στο σούπερ μάρκετ μία υπάλληλος που την ξέρω και μιλάμε μου είπε σήμερα να μην αδυνατίσω άλλο γιατί αρχίζω και χαλάω στο πρόσωπο! Την κάρυα! Της είπα ότι για να είμαι στο φυσιολογικό μου βάρος πρέπει να χάσω άλλα 4 κιλά και δεν φταίει μόνο το αδυνάτισμα για το πρόσωπό μου αλλά και η ηλικία μου. ʼλλο να αδυνατίζεις όταν είσαι 20 χρονών και άλλο όταν είσαι 40 χρονών + δύο.
Μου έδωσε σήμερα η θεία μου μπλούζες και πουκάμισα καλοκαιρινά που ευτυχώς μου κάνουν όλα. Ένα παντελόνι λινό όμως σε κερασί χρώμα μου είναι κολλητό οπότε θα το βάλω όταν αδυνατίσω λίγο ακόμα.