Στο συνεδριο στο βολο ελενα?
Printable View
Απο τη ζήλεια τους τα λένε!
Επίσης διαφορετικά είναι το σώμα κ το πρόσωπο εαν δεν έχει υποστεί αυξομειώσεις βάρους!
Εγώ όταν είχα χάσει, τόοοοοτε με τον δακτύλιο, με κοιτάζανε με μισό μάτι!
Κέρκυρα!Quote:
Originally posted by eleni198621
Θα έρθεις?
Σοκολατίτσα δε σε φοβάμαι εσένα γιατί είσαι έξυπνη και θα τα καταφέρεις. Αν είσαι ήρεμη και συγκεντρωμένη στο συνέδριο θα μπορέσεις να απαντήσεις σε ότι σε ρωτήσουν. Από το να κάθεσαι σπίτι καλό είναι και το συνέδριο για να δραστηριοποιηθείς λίγο, να δουλέψει το μυαλό σου και να ανέβει και η ψυχολογία σου.
Τζινα thanks για το u2u.συμφωνω απολυτα με οτι μου ειπες.προσπαθω να σου στειλω απαντηση αλλα βγαζει σφαλμα.
Αχ, ωραία είναι στην Κέρκυρα! Έχω πάει 2 φορές. Μακάρι να μπορούσα να έρθω μαζί σου Έλενα και να σε χειροκροτάω κιόλας στο συνέδριο!
Σοκολατιτσα μου νομιζα στο βολο θα γινοταν φετος
Λίλα μου χαίρομαι που συμφωνείς γιατί στενοχωρήθηκα μήπως με παρεξηγήσεις, καταλαβαίνεις. Έχω πρόβλημα με τη σύνδεση του ίντερνετ. Θα κάνω τώρα αποσύνδεση και θα ξανασυνδεθώ μήπως φτιάξει το u2u.
Οχι βρε τζινα τι να παρεξηγηθω?αντιθετως.
http://www.youtube.com/watch?v=MZ1A55fUmB4
Αυτό σκέφτομαι να βάλω στη μητέρα μου, που θα με επισκεφτεί αύριο, μήπως και τη συγκινήσω... Μαζί και με το ωραίο φαγητό που της έχω φυλάξει.. όλο και κάτι μπορεί να γίνει..
Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι δε μπορείς να εκβιάσεις συναισθήματα, αλλά θα προσπαθήσω, όσο αισχρό και αν μου φαίνεται.. Έχω ανάγκη από αγκαλιά, από στοργή και θα κάνω τα πάντα γι' αυτό.
Πεινάω, φοβάμαι, γερνάω και όλα αυτά μόνη μου. Ωραία, νέα και ατυχής, με τα πτυχία μου, με τα όλα μου, αλλά πάντα μόνη μου.
Έχεις δίκιο ʼβα μου σε αυτά που λες, δε θα σου πω πως δεν είναι έτσι, όμως πρέπει να τα δεις από άλλη σκοπιά για να είσαι σε θέση να το παλέψεις και να είσαι καλά. Κι εγώ είμαι άνεργη, φτωχή, άρρωστη με ανίατη αρρώστεια που δεν θεραπεύεται και μόνη μου. Όμως δεν ξημερώνει μέρα που να μη γελάω και να μην το παλεύω. Όσο ζούμε θα έχουμε και προβλήματα και είναι στο χέρι μας να διαλέξουμε αν θέλουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα δε σε φοβάμαι εσένα γιατί είσαι έξυπνη και θα τα καταφέρεις. Αν είσαι ήρεμη και συγκεντρωμένη στο συνέδριο θα μπορέσεις να απαντήσεις σε ότι σε ρωτήσουν. Από το να κάθεσαι σπίτι καλό είναι και το συνέδριο για να δραστηριοποιηθείς λίγο, να δουλέψει το μυαλό σου και να ανέβει και η ψυχολογία σου.
Πόσο μα πόσο δίκιο έχεις!
Σήμερα που βγήκα κ είδα κόσμο άλλος άνθρωπος, τέλος θα βγαίνω κάθε μέρα, μέσα στο σπίτι έχω μουχλιάσει κ με παίρνει πολύ απο κάτω ψυχολογικά!
Quote:
Text
Έχεις δίκιο, Τζίνα μου και διαλέγω το ποτήρι μισογεμάτο.. Μην τυχόν και ξεμείνω! Θα επιμείνω για λίγο ακόμη, θα ζητιανέψω την αγάπη και αν δεν τη λάβω, ξέρω τι θα κάνω.. Θα πορευτώ μόνη μου, όπως ήμουν πάντα. Δε λέω ότι δε με αγαπούν οι δικοί μου, απλά έχουν κι αυτοί τα δικά τους θέματα. Θα παλέψω μόνη μου για τα δικά μου. Απλά υπήρξα κακομαθημένη, το παιδί, που έχει πάντα όσα ζητήσει. Πρώτη φορά καλούμαι να φροντίσω εμένα, αλλά και άλλους μαζί.
Εγώ κορίτσια ξέρετε τι σκέφτομαι?
Πως δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς πρόβλημα ή σπίτι που να έχει τα δικά του θέματα. Δεν περνάμε όλοι οι άνθρωποι τα ίδια ο καθένας απο εμάς έχει τα προβληματά του αλλά πρέπει να βρούμε τρόπους να τα αντιμετωπίσουμε κ να τα διαχειριστούμε.
Ελενα στο προηγουμενο ποστ σου βγαζει σφαλμα.