Φετος θα τα κανω με γαλακτος και κοκο παφς απο εξω.τα ειδα σε ενα ξενο σαιτ περυσι αλλα δεν τα ειχα φτιαξει γιατι ετρεχα για την εγχειρηση.
Printable View
Φετος θα τα κανω με γαλακτος και κοκο παφς απο εξω.τα ειδα σε ενα ξενο σαιτ περυσι αλλα δεν τα ειχα φτιαξει γιατι ετρεχα για την εγχειρηση.
Κοριτσια γεια σας!Μια μεγαλη μεγαλη αγκαλια για την χαρα μου που δεν ειναι τοσο χαρουμενη αλλα το παλευει!Κ τα παει περιφημα κ χωρις τσιγαρο!
Χρυσοχέρα Λίλα
Λίλα τώρα με ισοπέδωσες! Καλά λέει η Eli να μας υιοθετήσεις! :lol:
Καλησπέρα Γλαύκη. Πως είσαι; Πονάς το ίδιο;
Γεια σου Γλαυκη.πως εισαι σημερα?
Αχ αν ηταν αλλες εποχες θα γινομουν ζαχαροπλαστης.
Περαστικα στις αρρωστουλες κ στον Κατερινοσυζυγο,καλη επιτυχια στην παρουσιαση της σοκολατενιας,ευχες να ειναι ολα καλα στον υπερηχο της Πωλινας.Εγω εχω μεγαλους πονους με τη μεση μου αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν καθομαι κ ολας.Πριν σιδερωνα 3μιση ωρες με την πρεσα καθιστη κ βογγαγα αλλα επρεπε να τελειωσω γιατι ειχαν μαζευτει.Εχτες ειχα τον ανθρωπο για τον κηπο κ ψιλοεκανα κ το σπιτι.Το πρωι στο μαγαζι κ παει λεγοντας !Οι επαγγελματιες ουτε να αρρωστησουμε δεν εχουμε δικαιωμα.
Τζινακο μου,παρότι σιδερο ισον Τζινα δε σε πηρα σημερα γιατι πονουσα κ δεν μπορουσα κ να μιλαω.Την επομενη φορα ομως....!!!
Λιλα για την ηλικια σου κ ανυπαντρη φτιαχνεις παρα πολλα πραγματα.Εγω φετος δεν θα φτιαξω τιποτα γιατι η κορη μου δεν τρωει .επισης ο γιος κανει διατροφη να παει το λιπος 8%,οποτε θα τα φαω εγω κ δεν παιζει.Πηρα κ τα 5 κιλα που ειχα χασει κ ο Καλφ ειπε να μην παρω για να κανω την επεμβαση λαπαροσκοπικα.
Δεν πειράζει Γλαύκη, το καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο να τα κάνεις και τα δύο μαζί. Εξάλλου τα ασιδέρωτα δεν τελειώνουν ποτέ οπότε σίγουρα θα τα πούμε κάποια στιγμή χιχιχιχι.
Γλαυκη σου τηλεφωνήσαν απο το Ρίο?
Τελικα γλαυκη σου εδωσαν ημερομηνια χειρουργιου?την παρασκευη βγηκε απο το νοσοκομειο ενας γνωστος που την εκανε στον καλφ
Ελενα η ΕΝΕ κανει το συνεδριο στην κερκυρα και η ΕΣΝΕ στο βολο.
Λίλα το είδες?΄
Ταυτόχρονα την ίδια σκέψη
Επικοινωνουν τα πνευματα μας ελενα.