Καλημέρα στον Happy!!!
τι μου κάνετε?
Καλως μας γύρισε η Γιώτα μας από την συνπρωτεύουσα, Πωλίνα μου καλή επιτυχία στον υπέρηχο και περιμένουμε νέα σου.
Γιωτάκι περαστικά σας και κουράγιο , είναι δύσκολο αυτό που περνάς το καταλαβαίνω, εύχομαι να γυρίσετε γρήγορα ΄σπίτι σας.
Ελενα θα σεμιναριαστείς έμαθα στην όμορφη Κέρκυρα αλλά δεν καταλαβα τι ακριβως αφορά το σεμινάριο.
Γλαύκη μου περαστικά με την μεσούλα σου , αλλά και εσύ πουλάκι μου όσο μπορείς να σε προσέχεις. Όλα αυτά είναι προσωρινά να το ξέρεις , μόλις κάνεις την επέμβαση και αρχίσεις να χάνεις κιλά θα φύγουν όλοι οι πονοι ανεπιστρεπτί.
Τζινα μου μεγεια τα ρουχαλάκια σου καλοφόρετα και ευχομαι τώρα που θα πας στο νησι να αποκτήσεις την δυνατότητα περαν απο την κάλυψη των επειγόντων υποχρεώσεων , να κάνεις δώρο στον εαυτό σου το πιο όμορφο ρουχο που το αξιζεις τόσο πολύ!
Λιλακο στείλε κανένα αυγό και σε μάς που τα λιγουρευτήκαμε!!!
Αβα μου πόσο χαίρομαι που είσαι πάλι κοντά μας. Καλά έκανες και βγήκες και γνώρισες κόσμο και ξέδωσες ! είναι πολύ απελευθερωτικό αυτό κάνει καλό στην ψυχή. Συγχαρητήρια χίλιες φορές για το τσιγάρο. Δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει τι άθλο έχεις κάνει. Κράτα γερά και απόλαυσε τα οφέλη της ακαπνιας. Θα πρέπει να μοιρίζεις υπέροχα!!