Για πες μου γιατί κάπου το έχασα... Νομίζω για το αν κάποιοι εδώ μέσα θέλουν οι ίδιοι να έχουν προβλήματα; Ή για τους γιατρούς και τη χρησιμότητά τους;
Printable View
Για πες μου γιατί κάπου το έχασα... Νομίζω για το αν κάποιοι εδώ μέσα θέλουν οι ίδιοι να έχουν προβλήματα; Ή για τους γιατρούς και τη χρησιμότητά τους;
καλλο στον εγκεφαλο εχεις? νομιζεις οτι γι αυτο διαφωνουν ολοι μαζι σου? τελειως ατοπο! αφου ουτε εγω το υποστηριζω! manthes τι πινεις και δε μας δινεις (καλυτερα που δε μας το δινεις γιατι αν καταντουσαμε σαν κι εσενα θα ηταν ολεθριο).
εσυ συνεχισε τον υπνο σου νομιζοντας οτι διαφωνουμε σε αυτο με εσενα. αρχιζω σοβαρα να πιστευω οτι εχεις προβλημα στην επεξεργασια.
ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΣΤΟΝ ΦΛΑΜΕΝΚΟ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ. ΟΧΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΥΝΕΧΩΣ;
Απο οτι καταλαβαίνω λοιπον θεωρείτε οι περισσότεροι οτι πρέπει να πηγαίνουν στον γιατρό , οσοι έχουν σοβαρό πρόβλημα .Quote:
Originally posted by Flamenco
ο γιατρός/ψυχολόγος αντί να βοηθήσει σε κάνει χειρότερα στο 90% των περιπτώσεων. Πρέπει με νύχια και με δόντια να προσπαθήσεις να το αποβάλλεις μόνος σου και να δώσεις στον εαυτό σου αρκετό χρόνο.
Και είναι γενικά προτιμότερο να προσπαθείς μόνος σου για να λύσεις τα ψυχολογικά σου . Σωστά ?
Ισως και η υπερβολική ενασχόληση με αυτά να μην είναι καλή ιδέα . Τι λέτε ?
οχι καμια σχεση. απλα ο manthes εκανε ενα ποστ κατηγοροντας ολους χωρις να τους ξερει οτι ζητησαν βοηθεια ψυχιατρου χωρις να εχουν δοκιμασει να τα λυσουν μονοι τους τα προβληματα τους και το κανε με πολυ επιθετικο και ασχημο τροπο. στην πορεια το αλλαξε και ελεγε \'\'μα ποτε κατηγορησα εγω κανεναν, εγω απλα ρωτησα αν δοκιμασατε να λυσετε μονοι σας τα προβληματα σας.\'\'Quote:
Originally posted by Flamenco
αλλα ο μανθες που να το καταλαβει, ακομα κοιμαται περιμενοντας να δει φορμουλα 1.
Μιλάμε πάντα, ελπίζω, για γιατρούς.
Συμφωνώ ότι δεν θα πας στον γιατρό γιατί τσακώθηκες με τον γκόμενο.
Εγώ έχω χάσει τη μαμά μου και προσπαθώ να συνέλθω-πρώτα απ\' όλα- απ\' το σοκ, βιώνοντας μερικές φορές πολύ δύσκολες καταστάσεις. Δεν είναι ότι βλέπω ρατσιστικά τους γιατρούς, αλλά προς το παρόν το παλεύω μόνη μου.
Είχα μια φίλη, την εποχή που συνέβη το θέμα με τη μαμά. Εκείνη πήγαινε σε ψυχολόγο γιατί ήθελε να απαγκιστρωθεί από μια σχέση με παντρεμένο που είχε περάσει τη δεκαετία.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως για να πάρεις μια τέτοια απόφαση, πρέπει πρώτα να διαπιστώσεις ότι μόνος/η δεν μπορείς να τα καταφέρεις και φτάνεις σε αδιέξοδο.
ΡΕ ΑΡΧΙΠΑΛΙΑΤΣΕ, σου χω πει οτι εδω ειναι δημοσιος χωρος συζητησης οπου ολοι μνπορουν να απαντανε, αν θες να πεις κατι και να απαντησει μονο ενας τοτε παρ τον τηλεφωνο! με βαζεις συνεχεια και γραφω τα ιδια.Quote:
Originally posted by MANTHES
ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΣΤΟΝ ΦΛΑΜΕΝΚΟ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ. ΟΧΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΥΝΕΧΩΣ;
:lol:
-----------------------------------------------------------------------------------
τωρα αν πω οτι αυτη η κουβέντα κατάντησε ... mobious strip
θα μου πέιτε τράβα στον ψυχίατρο λόγω ... \"μαθηματικής παράκρουσης\" ? lol
(λέω εγω .. !)
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥΣΠΙΔΙ Ή ΣΚΟΥΠΙΔΙ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ; ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ;
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝQuote:
Originally posted by Θεοφανία
Αυτό που θέλω να πω είναι πως για να πάρεις μια τέτοια απόφαση, πρέπει πρώτα να διαπιστώσεις ότι μόνος/η δεν μπορείς να τα καταφέρεις και φτάνεις σε αδιέξοδο.
τι εγινε MANTH-ΟΥΛΗ ΜΟΥ? ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΝΕΥΡΑΚΙΑ? Νομιζα πως εγω ημουν αυτος που θυμωνα!
Quote:
ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ; ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ;
καλα αγορι μου ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ? Τραβα σε κανα ΠΙΚΠΑ να τους πεις ποσο ultra-καραγκιοζαράς εισαι!!! δεν ειπα οτι κατηγορησες ολους οσους ζητανε τη βοηθεια τη βοηθεια των γιατρων, ειπα οτι χωρις να ξερεις κανεναν κατηγορησες οτι ολοι εχουν παει στο γιατρο με δεδομενο οτι δεν εχουν δοκιμασει ποτε να λυσουν μονοι τους τα προβληματα τους.
ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕ!!!!!
Το θέμα σχετικά με την χρησιμότητα των γιατρών είχε ξανασυζητηθεί στο συγκεκριμένο thread καμμιά 30αριά σελίδες πιο πίσω. Το καλύτερο πάντα είναι να προσπαθήσεις να το λύσεις μόνος σου το πρόβλημα. Οι ψυχολόγοι και οι γιατροί το μόνο που πετυχαίνουν (εσκεμμένα ή μη) είναι να διογκώνουν το πρόβλημα στο μυαλό σου. Τις περισσότερες φορές σε κάνουν εγωιστή, εξαρτημένο και προβληματικό. Για αυτό κανένας τελικά δεν ξεπερνάει κανένα πρόβλημα.
Ο πιο βασικός παράγοντας για τη θεραπεία είναι το περιβάλλον που βρίσκεσαι την περίοδο που προσπαθείς να το αντιμετωπίσεις. Κι όπως είπε και η Κλειώ να μην ασχολείσαι και του δίνεις τόση σημασία.
ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ Ε; ΠΟΝΕΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ. ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ; ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ; ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ
( Βρε παιδιά μαλώνετε τόσες σελίδες . Δεν βαρεθήκατε ? )
Και εγω μόνη μου προσπαθουσα να λύσω τα προβλήματα που είχα . Κακή σχέση με την μητέρα μου ανέκαθεν και θάνατος του πατέρα . Σκέφτομαι όμως οτι , πολλά μηνύματα απο την μητέρα μου έχουν περάσει στο ασυνείδητο και είναι δύσκολο να τα εντοπίσω . Για παράδειγμα μπορεί να έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση και να είμαι συναισθηματικά ασταθής γιατι ποτέ δεν είχα κάποιον να με στηρίξει και να επιβεβαιώσει τις επιλογές μου . Γιατί δεν είχα την αποδοχή και την συναισθηματική στήριξη της μάνας μου . Ο γιατρός ίσως να είχε βοηθήσει σε κάτι τέτοιο .Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Μιλάμε πάντα, ελπίζω, για γιατρούς.
Συμφωνώ ότι δεν θα πας στον γιατρό γιατί τσακώθηκες με τον γκόμενο.
Εγώ έχω χάσει τη μαμά μου και προσπαθώ να συνέλθω-πρώτα απ\' όλα- απ\' το σοκ, βιώνοντας μερικές φορές πολύ δύσκολες καταστάσεις. Δεν είναι ότι βλέπω ρατσιστικά τους γιατρούς, αλλά προς το παρόν το παλεύω μόνη μου.
Είχα μια φίλη, την εποχή που συνέβη το θέμα με τη μαμά. Εκείνη πήγαινε σε ψυχολόγο γιατί ήθελε να απαγκιστρωθεί από μια σχέση με παντρεμένο που είχε περάσει τη δεκαετία.
Απο την άλλη , όπως έγραψε και μια κοπέλα σε ένα άλλο θέμα , ίσως είναι καλύτερα να μην τα πολυσκέφτεσαι και είναι προτιμότερο να βγαίνεις έξω και να αποκτάς νέες εμπειρίες .
ΜΑΝΤΗΕΣ αυριο εχεις οντισιον με τον σπαθαρη, τραβα κοιμησου γιατι αυριο θα παιξεις τον καραγκιοζη και σε θελω φρεσκο φρεσκο!
οσο για το που στηριζω αυτο που λεω? ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΑΡΧΙ-ΥΠΕΡ-ΣΟΥΠΕΡ-ΟΥΛΤΡΑ-ΜΟΥΦΟ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!!!!!!:
τι εχεις να πεις τωρα καραγκιοζακο? πηρες ή δεν πηρες δεδομενο οτι κανεις δεν εχει μαθει να στηριζεται στον εαυτο του και απευθυνθηκε στους γιατρους? εχεις κι αλλα ποστ αλλα βαριεμαι να καθομαι να ψαχνω.Quote:
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΨΥΧΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ; ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ