ααααααααααα οχι τα καταφερα οκ!!!! ευχαριστω πολυ!!!!
Printable View
ααααααααααα οχι τα καταφερα οκ!!!! ευχαριστω πολυ!!!!
Πρώτο μου ποστ εδώ. Γεια σας παιδιά.
Ζυγίστηκα σήμερα αλλά η καταραμένη ζυγαριά φτάνει μέχρι 140 κιλά. Πρέπει να είμαι γύρω στα 145 όμως. Θα σας ενημερώνω για την αδυνατιστική μου εξέλιξη κάθε Δευτέρα. Τα λέμε!
τεστ
Καλώς ήρθες nevermore!!Quote:
Originally posted by nevermore
Πρώτο μου ποστ εδώ. Γεια σας παιδιά.
Ζυγίστηκα σήμερα αλλά η καταραμένη ζυγαριά φτάνει μέχρι 140 κιλά. Πρέπει να είμαι γύρω στα 145 όμως. Θα σας ενημερώνω για την αδυνατιστική μου εξέλιξη κάθε Δευτέρα. Τα λέμε!
καλη αρχη nevermore μου ¨)
Καλή αρχή και κουράγιο nevermore, όλα μπορούμε να τα κάνουμε , να είσαι καλά και καλώς ήρθες :)
Καλως ηρθες nevermore :)
Καλη δυναμη στην προσπαθεια σου.
Τρίτη σήμερα, ημέρα ζυγίσματος, αλλά δυστυχώς δε κουνήθηκε τίποτα :(
καλημερααααα
ειμαι πολυ πολυ πολυ πολυ χαρουμενη!!! επιτελους ειδα διψηφιο νουμερο στην ζυγαρια μου μετα απο 2 χρονια!!!
και ναι!! ειμαι 99.8!!!!!! μπορει να ειναι μονο 200 γραμμαρια κατω απο τα 100 αλλα και μονο που ειδα το 99 μπροστα,πεταξα!!!!
Μπράβο Ζωήτσα
και εις κατώτερα!!!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
ζωητσα μου συγχαρητηρια και παλι, πας σουπερ..........
σας ευχαριστω :)
πρεπει να ξεκινησω ομως πιο συστηματικη γυμανστικη, προς το απρον απλως κανω 3 ωρες την βδομαδα λατιν χορο.. αλλα θελω να ξεκινησω κολυμβητηριο!!!! αν γινει και αυτο πιστευω θα εχω ακομη πιο καλα αποτελεσματα!
Για την ωρα, ζυγιστηκα χθες το πρωι και ειμαι στα 89 κιλακια...
χαλια η κατασταση...
προσπαθω να ακολουθησω τη διαιτα με το κοτοπουλο και το γιαουτι, για μια βδομαδα εστω... Αλλα δε μπορω κατα γραμμα.... Τωρα νεο ραντεβου μας την Κυριακη... κ ελπιζω να δω κατι λιγοτερο απο τα 89... γιατι εχει αρχισει να πεφτει το ηθικο μου, οσο σκεφτομαι παλι τα παλια.... Κια όοοοσο σκεφτομαι πως πριν 2 μηνες ημουν 84..... απογοητευομαι ακομα περισσοτερο απο τον εαυτο μου....
με θελετε ξανα στην παρεα σας;;;;ντρεπομαι νομιζω οτι μονο με την επαφη αυτη ισως μπορεσω να τα καταφερω.....
αλλαξα το τικερακι γιατι θελω να ξεκινησω ξανα σωστα και να βλεπω ποσα ειμαι ακριβως.ειμαι λιγο αχρηστη αλλα προσπαθω να μη με παρει απο κατω πολυ
mtsek85 ,dream ......
μην στεναχωριομαστεεεεε!!!
......και εγω απο την κυρια αποτυχια ερχομαι...χαχχαχα!!
δεν ηθελα να πω τα κιλα μου πριν τα ξανακατεβασω ομως τελικα ναι θα σας πω .....
ανεβηκα στα 89το προηγουμενο σκ και σημερα 87,5 κοβοντας μονο το βραδυνο και σε μια μονο βδομαδουλα!
Αντε να μην το βαζουμε κατω.... ελατε να βαλουμε τα δυνατα μας !!