Εγώ σου έκανα αναφορά, όχι ο Γιώργος... Μάθε να μιλάς σαν άνθρωπος για να μη σου σβήνουν τα μηνύματα...
Printable View
Ισχυει.
Σονια, αυτα που γραφεις ειναι δικες σου παρεμηνειες οσων εχω γραψει. Να ενας ακομα λογος να μη δινει κανεις πολλες λεπτομερειες για τα προσωπικα του. Τα συμπερασματα μου φυσικα εμπλουτιστηκαν και αλλαξαν εκ των υστερων, αφου ξαναδιαβασα τους διαλογους, εντοπισα τα λαθη μου, εξετασα αλλες οπτικες γωνιες. Με κατηγορεις για κατι σωστο, ισως γιατι εσυ εισαι ξεροκεγαλη και εμμενεις σε μια αποψη
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση.
Σε συγχωρώ.
Και θα συνεχίσω να το κάνω. Μπορείς να λες την άποψη σου χωρίς να προσβάλεις κανένα. Όταν θα το κάνεις θα δεις πως οοοοοοσες αναφορές και να σου κάνουν, ποινή από την διαχείριση δεν θα φας..
*Αλλά αυτή την φορά δεν μπήκα καν στον κόπο να διαβάσω τι έγραψες..
Οποιοσ κραζει θαυμαζει
Δεν το σκαλιζα. Ο αλγοριθμος ειναι πολυπλοκος, ισως δε σημαινει τιποτα, ισως σημαινει κατι. Το σιγουρο ειναι οτι ολοι ειναι εναντιον μου. Ολη η κοινωνια εναντιον μου. Σας ειπα και για τα ρατσιστικα βλεμματα πιυ δεχτηκαμε λιγω κορονοιου. Εχω γραψει διαφορα σοβαρα και ενδιαφεροντα κοινωνιολογικα αλλα εσεις εστιαζετε οπου θελετε και με αποκαλειτε μισογυνη.
Δε νομιζω οτι οι γυναικες ειναι τοσο ανοιχτες σχετικα με την προσωπικη τους ζωη οσο οι αντρες. Εχω παρατηρησει οτι θελουν να την κρυβουν. Να παρουσιαζονται σαν να μην ξερουν τι ειναι το σεξ. Να μειωνουν δραματικα τον αριθμο των πρωην τους.
Οσο για εμενα, πασχω απο ενοχικοτητα και ανασφαλεια. Ειμαι ηττοπαθης, μεμψιμοιρος και εχω το συνδρομο του Πυγμαλιωνα. Ενω θελω να συνδεθω με τους ανθρωπους θεωρω τον εαυτο μου αναξιο και ταυτοχρονα ειμαι καχυποπτος προς αυτους - τουλαχιστον στην αρχη. Ολα αυτα εξηγουνται απο την κακοποιηση που εχω δεχτει σε ολη μου τη ζωη απο τους παντες. Πως θα μπορουσα να πιστεψω σε κατι καλο οταν ερχοταν κοντα μου;
Ισως μπορω να ειμαι ευτυχισμενος με καποια μονο οταν βρισκεται μακρια μου.
Όποιος προσπαθεί να σε προσγειώσει στην πραγματικότητα δεν είναι εχθρός σου. Εσύ βλέπεις παντού εχθρούς και παρερμηνεύεις πράγματα. Κι όταν σου λένε κάτι που δεν συνάδει με τους άκυρους συλλογισμούς σου και την αλλοιωμένη οπτική σου, πας να βγάλεις τους άλλους φάουλ ενώ φάουλ είσαι ο ίδιος Ορέστη. Το ποιος είναι ο ξεροκέφαλος και ποιός παραλογίζεται συνεχώς φαίνεται.
Όσο βρίσκεσαι σε άρνηση να κάνεις κάτι να βοηθήσεις τον εαυτό σου, η κατάσταση θα χειροτερεύει.
Είμαι γυναίκα και δεν είμαι ρουφιάνα έλις. Ούτε έκοψα τα αρχίδια κανενός. Κάπου το έχετε παρακάνει εδώ μέσα!
Το κεφαλι μου κοντευει να σπασει απο τον πονοκεφαλο. Μου βαλανε τα ιδια φαρμακα πιυ μου ειχαν βαλει το 2001