γτ θα ετρωγα ξυλο
Printable View
γτ θα ετρωγα ξυλο
επειδή διάβαζες ? είχες πολλές φασαρίες στο σπιτι ε ?
γιατί το λες αυτό ? με τον μπαμπά σου πως ήταν η σχέση σας ?
αν δεν θες να γράψεις κάτι άλλο δημόσια σχετικά με αυτό μην γράφεις
Εμεις "ειμασταν χωρισμενοι" χαχαχαχα χειρισμους καργα, εννοειται επρεπε να μισω τον πατερα μου
τώρα έχετε επαφές με τον μπαμπά σου ?
λυπάμαι πολύ :-(
....
το ξέρω, απλά λέω οτι λυπάμαι..
με βλέπω να το παίρνω σερι γιατί αν κοιμηθώ τοσο αργα θα ξυπνήσω απόγευμα...
λπν παω να κανω ενα φραπε , εσυ βαλε το μαγιο
3η μέρα άυπνος είσαι ? ..
ναι, οταν βγαινω εξω με πιανει
δεν κάνει να είσαι τόσες μέρες άυπνος, μην πίνεις άλλο καφέ, προσπάθησε να κοιμηθείς
μπα, ειναι οι καλυτερες μου ωρες τωρα, αμα τις χασω με πιανει καταθλιψη και δεν θελω να παιρνω φαρμακα
γενικά προσπάθησε να κοιμάσαι πρις τις 12 το βράδυ διαφορετικά μετά σε πιάνει υπερένταση, αν μένεις συνέχεια ξύπνιος τα βράδια και κοιμάσαι τη μέρα θα νιώθεις μονίμως κουρασμένος.. πιες γάλα βοηθάει για να κοιμηθείς
Ναι, μαμα :Ρ
πφφφ
βαριεμαιιιι..σκέφτομαι τουλάχιστον οτι σε καμια ωρα θα ανοίξει ο φουρνος να παρω καμια τυροπιτα
λιγα δεν ειπες οτι βγαζεις, κανε κατι με τα χερακια σου
θέλω τυρόπιτα....... ναι έτσι όπως ειμαι ζαβλακωμένη τώρα σιγα μην ανοίξω και φύλλο
βορεια προαστια δεν μενεις, σφολιατα του κ@λου θα'ναι, σιγα μην ανοιξουν χειροποιητο φυλλο
εντάξει για μια στο τόσο καλά ειναι
ε καλη ορεξη τοτε
θανκ γιου ....
Στη Βικτωρια ειχε Γεωργιανο φουρνο εβγαζε ενα τυροψωμο θαυμα
Το imerouli λες ..? Χιχιχι το ξέρω
ειναι σαν καμιναδα και κολλανε την ζυμη γυρο γυρο στους τοιχους
imerouli λέγεται ο φουρνος..πάντως αυτοί θυμάμαι έφτιαχναν εκείνη την ώρα τις πίτες τους έβλεπες..και είχε πολύ κόσμο θυμάμαι και πολύ οικονομικά
Πριν καμιά βδομάδα είχα πάρει από φούρνο σχετικά κοντά σε εμένα, 2 καφέδες, 2 πίτες ( τυρόπιτα και κάτι άλλο) ένα μικρό ντονατς και πλήρωσα 13 ευρώ...αν είναι δυνατόν
Παλια υπιρχαν ολοκληρες πολυκατοικιες ξενοικιαστες εκει περα, τι γινεται τωρα και εχουν ανεβει τοσο τα νοικια;
Μιλάς για κέντρο ή βόρεια προάστια? Παντού έχουν ανέβει τα ενοίκια
Χμμ δν ξέρω αλλά ακόμη και στο κέντρο πιστεύω θες τουλάχιστον 450 για να νοικιάσεις, σε καλές περιοχές στο κεντρο οπως κολωνακι, είναι αρκετά παραπάνω .. Η συγκεκριμένη περιοχή που είναι αυτός ο φουρνος είναι απαίσια
Εξαρταται, ολα τα καλα μαγαζια ειναι κοντα αν βγαινεις.
Καλά μαγαζιά στο κέντρο..?
Μοναστηρακι είναι ωραία αλλά και πάλι όσες φορές έχει τύχει να πάω λέω ουφ να γυρίσω στη περιοχή μου.. Εκεί που είναι αυτός ο γεωργιανος φουρνος που ανέφερες στη βικτωρια πέρα το ότι είναι χαλια σαν περιοχή είναι και επικίνδυνα ακόμη και την ημέρα. Οπότε αν έρθεις ποτέ Αθήνα, απέφευγε αυτές τις περιοχές.
Το πολυ κανα καπνογονο να δεις. Δεν ειχα ποτέ προβλημα οταν εμεινα εκει.
Παρατηρω τις αντιδράσεις των ανθρώπων στο τικ τοκ για το βιασμό της 14χρονης και έχω πάθει σοκ. Άντρες και γυναίκες να ρίχνουν ευθύνες στο κορίτσι που πήγε στο ραντεβού και να δικαιολογούν τους βιαστές.