σου λεω το πρωτο γραμμα που λεω μολις ανοιξω τα ματια μου ειναι το αλφα και το επομενο ειναι bank!
Printable View
χαχαχαχαχαχαχχα!!!!! έλα...όλοι τα ίδια ζόρια τραβάμε.....και έχει ακόμα....(ξέρω, λάθος απάντηση σε άτομο με τόοοσο άγχος....δεν βοηθάει καθόλου)!!!! αλλά στην προκειμένη, είναι πααααααααααααρα πολύς κόσμος στο ίδιο mood....ίσως απλά αλλάζει το όνομα της τράπεζας....
παιδιά εγώ έβλεπα ότι ήμουν πάνω σε μια στέγη ντυμένη κότα και ούρλιαζα : Τσοβόλα δώστα όλα!! όταν βλέπω κάτι τέτοια εντελώς άκυρα όνειρα νιώθω απίστευτα γραφική.
ααα εμεις θελουμε πολυ εξειδικευμενο ονειροκριτη!
εγώ σε περιόδους έντονου άγχους, δεν θυμάμαι τα όνειρα μου. γιατί άραγε?
Aκριβως ετσι.... σημερα πηγα κ ακυρωσα την μια καρτα κ ο τυπος στο τηλ προσπαθησε να με μεταπεισει κ οταν του ειπα οτι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση μου απαντησε οτι ειναι υποχρεωμενοι να τα λενε οοοολλλλαααα αυτα για να μας μεταπεισουν.... τι τραβανε κ αυτα τα παιδια ..... την ακυρωση παντως την εκανα!
Σκεφτομαι οτι θελω να παρω το iphone το 5......... αλλα με τι λεφτα οεο ?????
Η προσδοκία μειώνεται σταδιακά, η πικρία όμως μεγαλώνει..
Σκέφτομαι πως αυτή τη στιγμή που γράφω εδώ, ο γατουλίνος κάνει πάλι κρίση... σκέφτομαι "χαρά στην ψυχραιμία μου" που δεν αντιδρώ όπως την πρώτη φορά που ήρθα αντιμέτωπη με το θέαμα... και σκέφτομαι πως - δυστυχώς - πρέπει να τον "ταλαιπωρήσω" πάλι... να περιμένω να ξεκουραστεί, να τον πιάσω να πάμε στο γιατρό και να δούμε αν πρέπει πια να αλλάξουμε φάρμακο.
Σκέφτομαι επίσης πως όλα συνηθίζονται μάλλον. Και σκέφτομαι και το άλλο... πόσο εύκολο είναι να τραβιέσαι μια ζωή - είτε είσαι δίποδος είτε τετράποδος - επειδή κάποιος άλλος δίποδος αποφάσισε μια ωραία πρωϊα να σου κοπανίσει το κεφάλι... και καλύτερα να φύγουμε τώρα για να μη σκεφτώ και τίποτα άλλο... καλημέρα μας...
μεικές φορες νοιωθω να γινομαι ανιαρος ή να μην καταφερνω να μεταδώσω στους άλλους αυτο που θελω να πω, το ίδιο νομίζω ισχύει και όταν έχω να κάνω με γυναίκες.
πάντως άμα είμαι αυθόρμητος τα καταφερνω καλύτερα από όταν το πολυσκέφτομαι και όταν το αναλύω απο πριν
Σκέφτομαι ότι τώρα που είσαι εδώ νιώθω πιο ασφαλής...τώρα που είμαστε μόνο εσύ κι εγώ...αχ και να το ήξερες πόσο καλά νιώθω όταν είμαι εδώ ΜΟΝΟ μαζί σου...πόσο ασφαλής και ήρεμη...
Ότι μου τη σπάνε οι τηλεφωνητές...ντρέπομαι ν' αφήσω μήνυμα αν είναι για κάποιον που δεν γνωρίζω καλά...
σκέφτομαι ότι θα ήθελα ένα τσιγάρο...και βαριέμαι να πάω να πάρω!! :-(
Σκέφτομαι ότι θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί! Θέλω να εξαφανιστώ, να βγω από το σώμα μου...
Σκέφτομαι πως αν οι σκέψεις ήταν σαν τις σταγόνες τις βροχής , στην χώρα του μυαλού μου έχει καταιγίδα
************Προειδοποιώ τους απο κάτω να πάρουν ομπρέλα ************
Δεν παίρνω, μου αρέσει η βροχή.:P
Τον κήπο μου σκέφτομαι συνέχεια. Και πόσο καλά ένιωσα που ο γιος μου μου είπε πως μοιάζω με τη μητέρα μου και για πρώτη φορά ούτε θύμωσα ούτε με ένοιαξε ούτε σκιάχτηκα όπως παλιότερα. Δεν πα να μοιάζω σε όποιονε νά'ναι, είμαι η ρέιν κι αυτό δεν αλλάζει.
...επειδη ο νικος το κλειδωσε το θεμα θα το πω εδω.....
ένιωσα ένα μικρό οργασμό τώρα με τον προσωρινό αποκλεισμο εγγραφών στο φόρουμ..........:)
Γιατι να μην πηγαινει ενα..μονο ενα πραγμα καλα στη ζωη μου...? οεο.......?
Εσενα σου ηρθε οργασμος, εμενα για καποιο ανεξηγητο λογο μου ηρθε Ελυτης.
ΤΑ ΓΑΤΙΑ
Χάιντε-χα δυο παλιογατιά
χάιντε-χα πάνε για καβγά
Χάιντε-χα μ' αγριοκοιτάνε
χάιντε-χα κι όλο με φυσάνε
Ψουτ τους κάνω και σταματούν
την ουρά τους μόνο κουνούν
Φουφ τους κάνω και φουφουλιάζω
βγάζω νύχι και καμπουριάζω
Χάιντε-χα και σας έφαγα
χάιντε-χα ενιαούρισα
Χάιντε-χα το τοιχίο πηδάμε
χάιντε-χα και τρεχοκοπάμε
Τα στριμώχνω σε μια γωνιά
μου πατάνε μια δαγκωνιά
Τη μικρή την ξεμοναχιάζω
μες στα δυο μου πόδια τη βάζω
Χάιντε-χα τι γλυκιά βραδιά
χάιντε-χα που 'ν' εδώ ψηλά
Χάιντε-χα βγήκε το φεγγάρι
χάιντε-χα κι έχουμε Γενάρη.
πρεπει να παω για κουρεμα επειγοντως!
Γιατί να κάνω λάθος επιλογές και λάθη? Για να πληγώνομαι μετά???
Απ' ό,τι βλέπω, όλοι εδώ λίγο έως πολύ συμπάσχουμε erianna μου... :(
σκεφτομαι ποιος ο λογος να συνεχιζει κανεις σ'αυτο το φορουμ, οταν δε μπορουμε να εκφρασουμε ελευθερα τα προβληματα μας και να τα συζητησουμε, αφου τα μελη γινονται ερμαια διασυρμου προσωπικων δεδομενων και λασπολογιας απο τον καθενα επιτηδιο, που ακομα παρακολουθει και διαβαζει χωρις κοπο. ειδα πριν αυτο που καναν και στη Lacrymosa, κι αναρωτιεμαι που εφταιξε. και καλα εγω εχω καμποσα ατομα εδω μεσα που λογο των αποψεων μου και παλιων καβγαδων δε με θελουνε και δε με βλεπουν με καλο ματι (παρολο που οταν εξαφανιστηκα ανοιχτηκε θεμα να επιστρεψω κι ανησυχουσαν). το κοριτσακι ομως τι εκανε ? και πιο μικρο ειναι και πιο ευαισθητο, και περισσοτερα προβληματα εχει, και προσφατα βγηκε παλι απ'τη κλινικη, και υποτιθεται δεν πρεπει να ταραζεται. γιατι του το κανετε αυτο ? πραγματικα λυπαμαι που το επετρεψε ο αντμιν και που δε μπορω να προσφερω περισσοτερα...
Δεν χρειάζεται κάποιος να φταίξει. Άμα είσαι troll δεν χρησιμοποιείς την λογική για να trollαρεις.
Όταν λες προσωπικά δεδομένα τι εννοείς? Δεν έχω δει κανέναν να γράφει τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο διεύθυνση κλπ). Αν εννοείς το νικ τότε ζήτα από την αστυνομία να το αναγράψεις και στην ταυτότητά σου :Ρ
Επίσης, τι επέτρεψε ο admin? Σιγά μην έδωσε και έγγραφη άδεια! Σου έχω ξαναπεί ότι είσαι υπερβολικός ε?
Ότι έχουν πέσει όλα μαζί πάλι.. Αυτή τη στιγμή καλούμαι να κάνω focus σε ένα πράγμα και υπάρχουν πολλά άλλα σοβαρά ή μη που μου αποσπούν τη σκέψη..
ps: wellcome back RainAndWind :)