ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ mariposa7
Printable View
Εγω παιδια μπερδευτηκα , δεν ξερω ποιος απευθυνεται σε ποιον !!! παντως οσον αφορα την θεση της Μαριον , οτι ειναι καλο να ενθαρρυνεις τα πασχοντα μελη , το εφαρμοζω κατα κορον , με τα γραφομενα μου , τα οποια ειναι αισιοδοξα , κ εγω μισω τις κλαψες , δεν εχω παραπονεθει ΠΟΤΕ για την κτθλψη μου , την θεωρω σαν κατι που πρεπει να αποδεχτω , μεχρι να περασει , δεν καθομαι με σταυρωμενα χερια , αλλα δεν περναω - φοτρωνω το προβλημα σε αλλα μελη , κανω οσο μπορω χιουμορ , αλλα υπαρχουν μελη που εχουν πραματικο προβλημα , η καταλαβαινεις οτι δεν προκειται νακουσουν , κ γι αυτο ειχα ανοιξει θρεντ ( υπαρχουν στο προφιλ μου ) με τιτλο ' πρεπει να βοηθαμε μελη τα οποια ξερουμε οτι δεν μπορουν να βοηθηθουν ' .
Μαριον , ουδεποτε ειπα οτι ειμαι ομορφος ( γιατι δεν ειμαι ) !! παντα λεω ( ειμαι προσεκτικος ) ' καλος ειμαι παντως ' , κ οντως απλως καλος ειμαι .
Στα λεφτα , εχεις δικιο Μαριον , εχω υπερπροβληθει , αθελα μου η οχι , παντως λαθος μου .
Εννοείται Νταιάνα οτι θα νοσεί σε καθέ τομέα..λάθος μου που δεν το ανέφερα απλα εγώ Μίλησα για την διαμόρφωση χαρακτήρα και ψυχικού κόσμου απο την οικογένεια και τον φαύλο κυκλο μιας άρρωστης ή κακής συμπεριφορας,χωρίς αυτό να είναι απόλυτο οτι όσοι έχουν εισπράξει κάτι τέτοιο θα πράξουν και εκείνοι το ίδιο.
Οτι είναι μονόδρομος ο δρόμος που 'χω πάρει και δεν με βλέπω να γυρίζω πίσω...........................
Κατα το λαϊκο ροκ άσμα...παρεπιπτοντως αφιερωμένο!
https://www.youtube.com/watch?v=3mpBT3-ob6k
Μαθαίνω από άλλο thread ότι το mnimonio μιλάει ιταλικά................χαχαχαχαχαχαχχααχαχχαχα
Προσπαθω απλα να επικοινωνησω με τον Αλεξανδρο!!
http://www.pic4ever.com/images/4fvfcja.gif
Εγω πιστευω οτι ρολο παιζει ο χαρακτηρας το πως αντιλαμβανεται προσωπικα τα βιωματα του και το πως θα τα χρησιμοποιησει στο μελλον. Μπορουμε να παρουμε για παραδειγμα δυο αδερφια που μεγαλωνουν στο ιδιο περιβαλλον με τα ιδια ερεθισματα, βιωματα αλλα το καθενα θα αντιδρασει διαφορετικα σε συτα.
7-0 παρατριχα ρε Βραζιλια γαμωτο... :P
Οτι μπορει να ειμαι μονος το Π/Σ και πρεπει να πανε ολα καλα!!
σκεφτομαι αν πρεπει να τα ξαναξυρισω ολα και να γινω οπως ο Sam Worthington στο Sabotage ή να τα αφησω. αλλα απ'την αλλη βαριεμαι και καλα ειναι τωρα, ετσι πιστευω τουλαχιστον. μεγαλη μαλακια να μην εχεις και μια δευτερη γνωμη να σε βλεπει πιο αντικειμενικα κι οχι απο POV παντα. προβληματα που εχει ο κοσμος.