Γλαύκη λες αν μας έπαιρνε η Eli σηκωτές και μας πήγαινε στη Ζούμπα να ζουμπιαστούμε να γινόμασταν όλες καλά; :lol:
Printable View
Γλαύκη λες αν μας έπαιρνε η Eli σηκωτές και μας πήγαινε στη Ζούμπα να ζουμπιαστούμε να γινόμασταν όλες καλά; :lol:
το μονο που μου ελειπε τωρα ειναι να ζουμπιαστω.η απολυτη γελιοτητα?το ενα μου ρουθουνι τρεχει και το αλλο ειναι βουλωμενο.
Ενα χαμογελο ακομα που τρωγεται κιολας!Μη βαρας Ελι!Για τριαδα το κοβω!
Λίλα εμένα όταν βουλώνει η μύτη μου χρησιμοποιώ τις σταγόνες otrivin που είναι στο μπουκαλάκι με το σταγονόμετρο και έτσι ξεβουλώνει και μπορώ να κοιμηθώ και το βράδυ. Τις έχεις δοκιμάσει;
μπλλλλλλλιαχ δεν τις αντεχω τις σταγονες και τα σπρευ για τη μυτη.
Βρε χαζούλα δύο σταγόνες βάζεις με το σταγονόμετρο σε κάθε ρουθούνι και σε λίγο ξεβουλώνει και αναπνέεις καλύτερα.
Περυσι ειχα παθει μια μολυνση στο αυτι και για να μου βαλει η μανα μου σταγονες και κρεμα αλλο που δεν παιζαμε ξυλο.ειμαι ο χειροτερος ασθενης.
αχχχ τι γκαντεμια ρε κορίτσια είναι αυτη που έπεσε.
Το δικό μας σημερινό ιατρικο ανακοινωθεν εχει ως εξης
Γαβριηλ καλυτερα και αυριο παει δουλεια ( η αντιβιωση δουλευει)
Το παιδάκι μου ελάχιστη βελτιωση. Κοιματε τωρα και νομιζω βηχει λιγο λιγοτερο απο εχθες. Μακαρι να εχει ενα ησυχο βραδυ το πουλακι μου ,εχει ταλαιπωρηθει πολυ.
Η αδελφη Ελι με πυρετο ξανα και κουκουλομενη. Παει και η γιογκα αποψε, εγω κομματια και ετοιμη για υπνο και η αφη κρεβατομενη. Ευχομαι αυριο να ειμαστε καλυτερα μην χασουμε την ζουμπα μας. Αφηστε και μετραω τις τελευταιες ζουμπες μου ( θα παω 3 φορες αυτη τη βδομαδα) γιατι μετα το χειρουργειο δεν ξερω ποτε θα μου επιτρεψει ο γιατρος να ξαναγυμναστω. Παιδια σας λεω θα παθω συνδρομο στερησης !!!! Η αφη θα κανει ζουμπα και εγω θα κοιτω απο το τζαμι κανοντας διαδρομο ουααααααα!!!!
Κατερίνα λυπάμαι που τελικά ξανακύλησε η Eli. Εύχομαι γρήγορα περαστικά σε όλη την οικογένεια, παιδάκι, άντρα και αδερφή!!
Κορίτσια μου στενοχωρηθηκα με τα νεα σας Τζινα, Αγγελικη, Ιωαννα, Ελενη, Γλαυκη και ΜακΓιωτακι μου.
Αυριο είναι μια νεα μερα, ας μαζεψουμε τις δυναμεις μας να το παλεψουμε γαμωτο και ολα θα πανε καλυτερα. Αι στο καλο πια! Οτι δεν μας σκοτωνει μας κανει πιο δυνατες!!!
ευχαριστω Τζινα . εσενα σε ποναει ακομη το κωλι?
Κατερίνα δεν καταλαβαίνω τι με ρωτάς. Το πόδι εννοείς;
Οπου κωλι βαλε ποπουδακι φανταζομαι.
Τι φαντάζεσαι μωρέ Λίλα κι εσύ με πονούσε πριν το ποπουδάκι μου για να με πονάει ακόμα; :lol: :lol: Δεν καταλαβαίνω αν λέει πόδι ή κήλη γιατί έχω κι αυτό και πρέπει να πάω και στον χειρούργο μη χέσω!
Κωλι τον κωλο λενε στο χωριο μου παντως.ο δαιμων του πληκτρολογιου.