:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
νομιζα οτι την ενεση την βαρεσες στον ποπο . αχχχ ασε την κηλη, ειναι και αυτο μην χ@#@#ω
Printable View
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
νομιζα οτι την ενεση την βαρεσες στον ποπο . αχχχ ασε την κηλη, ειναι και αυτο μην χ@#@#ω
Τζινα που ακριβως την εχεις την κηλη?ο αδερφος μου εκανε πριν εναμισι χρονο στην πατρα.
Είναι οι μέρες που πληρώνουν τις συντάξεις κι έχει γίνει χαμός με το κλέψιμο. Χθες που έφευγα από το σπίτι ήταν η αστυνομία στην είσοδο της πολυκατοικίας μου και σήμερα έμαθα ότι έκλεψαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στην πολυκατοικία μου. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι άνοιξε την πόρτα της για να βγει έξω και της την έπεσαν. Λέει όμως χαζομάρες γιατί δεν μπορεί οι κλέφτες να περίμεναν με τις ώρες για το πότε θα βγει από το σπίτι της. Μάλλον της χτύπησαν το κουδούνι κι αυτή άνοιξε χωρίς να ρωτήσει ποιός είναι. Είχαν χρήματα στο σπίτι αφού είχαν πάρει κι οι δύο τη σύνταξή τους και ίσως να τους είχαν ακολουθήσει και από την τράπεζα. Στην πολυκατοικία της αδερφής μου προχθές έκλεψαν πάλι μία κυρία που μόλις είχε πάρει τη σύνταξή της και την ακολούθησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας δύο γυναίκες παρακαλώ και τη στρίμωξαν στο ασανσέρ. Φταίει κι ο κόσμος όμως που δεν προσέχει. Αφού βλέπεις άγνωστες φάτσες γιατί μπαίνεις στο ασανσέρ μαζί τους ή γιατί ανοίγεις την πόρτα σου χωρίς να ρωτήσεις; Σήμερα πήρα από το atm της τράπεζας τη σύνταξη του πατριού μου και με το πόδι μου κουλό περπατούσα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, κοιτούσα συνέχεια πίσω μου και πριν ανοίξω την πόρτα της πολυκατοικίας μου και την έκλεισα αμέσως μόλις μπήκα μέσα. Δυστυχώς πρέπει να είμαστε συνέχεια σε επιφυλακή.
Κατερίνα δεν με πονάει η ένεση. Δεν την έκανα ακριβώς στον ποπό αλλά λίγο πιο πάνω.
Λίλα είχα κήλη από παλιό χειρουργείο στην κοιλιά στο σημείο της σκωληκοειδίτιδας. 5 μήνες μετά το sleeve πήγα και μου την έφτιαξαν χωρίς πλέγμα όμως και μου έκαναν και light κοιλιοπλαστική χωρίς μετατόπιση ομφαλού. Τώρα με πονάει λίγο και φουσκώνει σε ένα σημείο όταν βήχω. Δε νομίζω να είναι κάτι αλλά πρέπει να σιγουρευτώ.
αγαπούλες μου, ένα θα σας πω, είμαι τυχερή που σας έχω, είμαι λίγο συναισθηματική απόψε, με έχουν πιάσει τα ζουμιά, όχι για τίποτα κακό, από συγκίνηση που με σκέφτεστε..
Ναι, Ιωάννα μου, είμαι όντως διαφορετική από τη μοναχους-μονάχους που πριν ένα χρόνο περίπου μπήκε απελπισμένη στο φόρουμ..Και δεν είναι μόνο η επέμβαση, είναι που έχω και εσάς σε καθημερινή ή λιγότερο καθημερινή βάση, είναι απλά τυχερή που μπορώ και μετράω προσθήκες ανθρώπων στη ζωή μου και όχι απώλειες...
Εύχομαι να βρει ο αντρούλης σου γρήγορα νέα δουλειά και να μην αγωνιάτε για πολύ καιρό. Μέσα από την καρδιά μου η ευχή.
Τζίνα, είσαι το πρότυπό μου δύναμης. Δεν λέω τίποτα άλλο, ξέρεις εσύ. Είσαι τυχερή που σε έχεις!
Ελάκιον & Λιλάκο, άντε να συνέλθετε να καταπιαστείτε με αυτά που σας αρέσουν!
Τσούπρες μου , έχω βάλει ένα αγαπημένο cd, έκανα ένα καυτό μπάνιο να φυγει η υπερένταση και θα προσπαθήσω να κοιμηθώ νωρίς..
Είστε μέσα στην καρδιά μου..
Μακ καλη ξεκουραση απολαυσε το cd και τον υπνο σου.
Τζινακι εγω νομιζα κηλη στην σπονδυλικη στηλη.για την κηλη στην κοιλια το ηξερα.να τι κοιταξεις γιατι οταν ειναι χωρις πλεγμα ισως και να επιστρεψει καποτε.οποτε καλυτερα να εχεις το μυαλο σου ησυχο.
Γιώτα μου σήμερα με ρώτησε η μητέρα μου αν θέλω να πάμε στο εξοχικό στο Δήλεσι για το Πάσχα και να φύγουμε τη Μεγάλη Δευτέρα. Το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό είναι ότι θα χειρουργηθείς εκείνη την ημέρα και πως θα μάθω νέα σου αλλά μετά συγκεντρώθηκα ότι μπορώ να σου τηλ. κιόλας!!! Και στενοχωρήθηκα γιατί εκεί δεν θα έχω ιντερνετ να μαθαίνω τα νέα σας και θα πρέπει να διορίσω χαφιέδες για να μαθαίνω πως περνάτε! Εν κατακλείδι δηλαδή είσαι κι εσύ και όλες οι κοπέλες εδώ, μέσα και στη δική μου καρδιά.:love:
μακ μου μακια πολλα πολλα !
καλυνυχτα αγαπημενες ηρθε η ωρα και για μενα. το παιδακι μου εχει βηξει ελαχιστα αποψε και πριν λιγο ροχαλιζε απο τον βαθυ υπνο που εχει παρει. καιρος να κανω το ιδιο γιατι δεν την παλευω μετα το χθεσινο ξενυχτι
φιλια πολλα σε ολες
Λίλα έχω απ'ολα και συμφέρω. :lol: Έχω και κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, από πολύ μικρή, χαμηλά στην σπονδυλική στήλη στο διάστημα 05-Ι1 και όταν κλειδώνει δεν μπορώ να κουνηθώ μέχρι να ξεκλειδώσει πάλι! Όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω! :lol:
Καληνύχτα ΜακΓιώτ και Κατερινάκι, καλό βράδυ και καλή ξεκούραση.
Γκαμώτο έχασα το Λαζόπουλο! Τον πέτυχα τώρα που σε λίγο τελειώνει. Θα τον δω αύριο στο ιντερνετ ή την Παρασκευή σε επανάληψη.
ΟΜΤζινα πολυ χαμηλα πρεπει να σε πεθαινει.καληνυχτα κατερινακι.
καλησπερα κοριτσουδια μου!
τι κανετε? χαθηκαμε ε?
απλα επειδη βρισκομαι σε μια κατασταση σαν την ava το και aggelougaki και τη *Katie που εχει τοσους να φροντισει δεν ειμαι καθολου καλη παρεα οποτε απλα σας διαβαζω !
χαιρομαι που ειστε <καλα> και ελπιζω να γινουμε ολες ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
φιλια!
Κοριτσάκια μου καλησπέρα. Είμαι ένα ζόμπι όλο το απόγευμα και δεν επικοινωνώ με το περιβάλλον μου. Ανέβασα πάλι πυρετό και με το ζόρι σας γράφω. Έχω κουκουλωθεί με τρεις κουβέρτες και πάλι για δύο ώρες τουρτούριζα λες και είχε παγωνιά. Μόλις έφαγα μία ζεστή σουπίτσα, πήρα και το παναντόλ μου και θα ξαπλώσω να δω ταινιούλα.
Να έχετε όλες ένα καλό βράδυ! Φιλάκια πολλά αγαπημένες μου!