Eli μου περαστικά σου, καλό βράδυ και καλή ξεκούραση. Εύχομαι το πρωί να σηκωθείς και να είσαι καλύτερα.
Καλλιόπη έχεις συνεννοηθεί με το γιατρό για την επέμβαση. Θα την κάνεις την εβδομάδα που έρχεται;
Printable View
Eli μου περαστικά σου, καλό βράδυ και καλή ξεκούραση. Εύχομαι το πρωί να σηκωθείς και να είσαι καλύτερα.
Καλλιόπη έχεις συνεννοηθεί με το γιατρό για την επέμβαση. Θα την κάνεις την εβδομάδα που έρχεται;
Ελλακι μου περαστικουλια σου.μην ξεχνας το νερακι μην μας αφυδατωθεις με τον πυρετο.καλη ξεκουραση.
Μηπως να καναμε κανενα ευχελαιο?ολες μαζι κρεβατωθηκαμε.
Καλά τι μαύρη μέρα είναι τούτη;;;;;;:puzzled::puzzled::puzzled:
Μην ανησυχείτε κοριτσάκια μου είμαι καλά και το παλεύω και πίνω και τα νεράκια μου και τρώω και σωστά και ελαφριά και παίρνω και τις βιταμίνες μου. Έκανα και τις γαργάρες μου τώρα και λίγο νιώθω καλύτερα. ʼρχισε να με χτυπάει στις αμυγδαλές και ελπίζω να μην χρειαστεί να πάρω αντιβίωση. Το καλό είναι ότι δε έχω υποχρεώσεις σοβαρές οπότε θα πάρω τον χρόνο μου να αναρρώσω.
Ιωάννα μου δεν μπόρεσε να μην πέσει το μάτι μου πάνω στην ξαφνική γκίνια που σας χτύπησε. Εύχομαι να πάνε όλα καλά σύντομα. Προσπάθησε να κρατήσεις το ηθικό του άντρα σου υψηλά να μην έχετε άλλα. Την τελευταία φορά που ο άντρας μου είχε μείνει ξαφνικά χωρίς δουλειά τον έτρεχα στον Ερυθρό Σταυρό με συμπτώματα καρδιακού επεισοδίου, τελικά ευτυχώς ήταν απλά μία κρίση πανικού, αλλά είχα πάει και είχα γυρίσει που λένε!
Τζινάκο μου περαστικά και σε σένα!
Γιωτάκι μου μην στεναχωριέσαι χαρά μου, όλα θα πάνε καλά τελικά θα το δεις ;).
Σας αφήνω γιατί δεν έχω δυνάμεις, θα σας σκέφτομαι και θα κάνω μία ευχή να είστε όλες καλά. Αύριο ξημερώνει μία νέα μέρα!
Καλώς τις Ελοπαρμένες μου!
Καλώς και το ίντερνετ-όσο κρατήσει-που με κράτησε μακρυά σας τα τελευταία εικοσιτετράωρα...
Σύμφωνα με μια μίνι Φτουενημέρωση,που πριν λίγο είχα έχει πέσει πολύ χάπι στον πλανήτη Χάπυ!
Όλες μου αρρωστήσατε;Μη μας μάτιασε η Φτου που της πήραμε το θρόνο,μην τα παθαίνουμε αυτά
υποδυνείδητα να γλυτώσουμε την Ελογυμναστική;Εμένα το πόδι μου βγάζει ακόμα αηδίες και πονά στο περπάτημα.
Ήρθε πριν λίγο μια φίλη μου νοσηλεύτρια κι από την εικόνα του θεωρεί πως έπαθα έγκαυμα δευτέρου βαθμού.
Έχω τεράστια διαφορά από τις πρώτες μέρες,δε λέω,αλλά ακόμα θέλει ντάντεμα...Τέλος πάντων...
Έμαθα τα αιφνίδια δυσάρεστα του Αγγελουδάντρα.Μα είμαστε σοβαροί;Ο άνθρωπος είχε σημαντική θέση
με αυτοκίνητο κλπ.,τον έτρεχαν ανά την Ελλάδα,πήγαινε τόσο καλά και γειά σου;Όχι πως ανησυχώ για εκείνον
γιατι δείχνει άντρας δυνατός,που δεν το βάζει κάτω.Έχει μεγάλη εμπειρία σε πολλούς τομείς και ισχυρή προσωπικότητα.
Σίγουρα θα βρει κάτι αντάξιο των ικανοτήτων του.Κι αν οι καιροί πανικοβάλουν,εμείς δεν πτοούμαστε,έτσι Ιωαννίτσα μου;
Να καλωσορίσω τον νέο ʼγγελο της παρέας μας.Ακόμα δε διάβασα τις συστάσεις,απλά ενημερώθηκα για το "φρέσκο κρέας"...
Θα σας βρω και πάλι σιγά σιγά...Ελπίζω να αναρρώνει καλά το αγαπημένο πρόσωπο της Γιώτας μας(εκεί είχα μείνει)...
Τα της ʼβας,Κατερίνας,Μακ,Φτουτάτ� �ς τα ξέρω από το τηλέφωνο.Αχ,το Μακόνι μου,που το είχα εδώ για μια ξεπέτα...
Τι ωραία που το είχα παρεούλα...Κάναμε τις βόλτες μας,βγάλαμε τις φωτογραφίες μας,είπαμε τις ζωές μας και πάλι...
Λίγο ήταν αλλά το λαμβάνω ως προκαταρτικό.Η συνέχεια σύντομα ελπίζω και για κυρίως!
Κλείνω αυτό το ποστ για να σας διαβάσω λίγο κιόλας και τα λέμε και πάλι,ελπίζω...Μου λείψατε!Φιλάκιαααα!
Περαστκά και σε σένα Λίλα μου εύχομαι αύριο να νιώθουμε καλύτερα :starhit:
Λίλα τον φέρανε τον παππού στο σπίτι ή έμεινε στο νοσοκομείο;
4. Καθαρίστε τη βουλωμένη μύτη σας
Ξεχάστε τα αποσυμφορητικά μύτης. Ένας ευκολότερος, γρηγορότερος και οικονομικότερος τρόπος για να ανακουφίσετε την πίεση της ρινικής κοιλότητας είναι να τοποθετήσετε τη γλώσσα σας στον ουρανίσκο και στη συνέχεια να πιέσετε με το δάχτυλό σας ανάμεσα στα φρύδια. Αυτό επιτρέπει στην ύνιδα, το οστό που περνάει από τις ρινικές οδούς και καταλήγει στο στόμα, να πάλλεται μπρος πίσω, σύμφωνα με την Lisa DeStefano, βοηθό καθηγητού οστεοθεραπευτικής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Η κίνηση χαλαρώνει τη συμφόρηση και μετά από 20 δευτερόλεπτα νιώθουμε τη μύτη μας άδεια.
Δεν ξερω κατα ποσο εχει αποτελεσματα αυτο!Δοκιμαστε το να μας πειτε....
Ναταλάκι μου μας έλειψες και έπεσε μαύρη κατάρα στο τόπικ μας! Ακόμη και εσύ ήσουν με πεσμένο δίκτυο τόσες μέρες. Γρήγορα τα λιβάνια και τα ευχέλαια κορίτσια δεν μας βλέπω καλά! :lol:
φιλούδια και περαστικά μας!
Ναταλία μου κι εμάς μας έλειψες. Να το φροντίζεις το πόδι σου μέχρι να γίνει τελείως καλά. Ελπίζω να μην έχεις άλλα προβλήματα με το ίντερνετ και να σε έχουμε πάλι κανονικά κοντά μας.
Εγινε και κατι καλο σε αυτο το βασανισμενο τοπικ γυρισε η ναταλια μας.τζινακι τον παππου μας τον επεστρεψαν πισω αθικτο στην αρχικη του συσκευασια.οι γιατροι στα επειγοντα θα βγαλουν ασφαλιστικα μετρα να μην πλησιαζει ο παππους σε ακτινα χιλιομετρου το νοσοκομειο.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Βρε κορίτσια από εχθές έχουμε να ακούσουμε νέα από το Γιωτάκι. ʼραγε να είναι καλά;
Το πιο πιθανο ειναι οτι θα ξεκουραζεται με τοση κουραση που τραβηξε με τη γιαγια.
Breakaki χτες ξεχασα να σου πω οτι αυτο που παθαινεις με τον ηλιο λεγετε φωτοευαισθησια πηγαινε σε δερματολογο αν και το πιο πιθανο ειναι να σου πει να κυκλοφορεις με 30αρη και πανω δεικτη προστασιας.η μαμα μου εχει φωτοθερμοευαισθησια δηλαδη την πειραζει τοσο ο ηλιος οσο και τα πολυ ζεστα μερη γινεται κατακοκκινη.