Που εξαφανιστηκατε?
Printable View
Που εξαφανιστηκατε?
Είδες Λίλα που σου λέω ότι κατεβάζουμε όλες μαζί διακόπτη; :lol:
μιλησα στο τηλ με τη γραμματεα και ειπε οτι πρεπει να τελειωσω την αντιβιωση πρωτα τελειωνω τη κυριακη οποτε απο δευτερα ελπιζω να μπωQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλλιόπη έχεις συνεννοηθεί με το γιατρό για την επέμβαση. Θα την κάνεις την εβδομάδα που έρχεται;
Το μεσημερι τα πηρα κρανιο.ο τυπακος που εφτιαξε ενα τοπικ σληβ και στατιστικα αυτος που ξαναπαχαινει μου εστειλε μηνυμα να μου κανει παρατηρηση.μου εστειλε λεει μηνυμα πριν μερες και εγω δεν του απαντησα ουτε για να του κανω αρνητικη κριτικη.τι του λες τωρα?τον αρχιζεις στα μπινελικια?
Εντάξει Καλλιόπη, εύχομαι να πας την άλλη εβδομάδα και να πάνε όλα καλά.
Εδώ μέσα είμαστε ελεύθεροι να λέμε τη γνώμη μας έστω κι αν κάποιοι δε συμφωνούν. Δε γίνεται όλοι να συμφωνούν με όλους. Κι εσύ Λίλα και ο οποιοσδήποτε δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει σε κάτι που δεν θέλει. Δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαιο που να μας αναγκάζει να κάνουμε κάτι που δεν θέλουμε!
κοριτσια καλησπερα, δεν εχω ξαναμπει σ αυτο το τοπικ, ο λογος ειναι γιατι θελω να πω στην eli οτι μου αρεσει πολυ αυτο το σλογκανακι που εχει βαλει:γιατι υπαρχουν τοσες πολλες διαιτες;γιατι καμια δεν εχει αποτελεσμα......ΣΟΦΟ, σοφη μου eli
Καλως ηρθες ροζετα.
Τζινα το χειροτερο ειναι οτι απολογηθηκα κιολας η χαζη.του ειπα μεχρι και συγνωμη οτι μπορει να διαβασα το μηνυμα και να ξεχασα να απαντησω.ειμαι ζωον και εγω.
Rozeta καλησπέρα κι από εδώ. Είσαι ευπρόσδεκτη να μπαίνεις εδώ όποτε θέλεις. Εδώ είμαστε μία γυναικοπαρέα που μιλάμε για τα πάντα, όχι μόνο για επεμβάσεις, αδυνάτισμα και τα σχετικά. Λέμε για ότι μπορείς να φανταστείς, έχουμε αρκετή τρέλλα και περνάμε όμορφα στηρίζοντας η μία την άλλη.
Λίλα να μην επαναληφθεί! :lol: Κι η ευγένεια έχει τα όριά της.
Quote:
Originally posted by eleni198621
ειμαι ζωον και εγω.
Πράγματι!Quote:
Λίλα να μην επαναληφθεί! :lol: Κι η ευγένεια έχει τα όριά της.
Μας την εκανε η ελενα σημερα.θα τριγυρναει με τη σκυλιτσα της η θα διαβαζει για την παρουσιαση.
Σταμάτα μαρή κι εσύ. Με το "και" δεν εννοούσε εμάς. :lol:
ναι σας εχω διαβασει αρκετες φορες και ειστε τρελο παρεακιQuote:
Rozeta καλησπέρα κι από εδώ. Είσαι ευπρόσδεκτη να μπαίνεις εδώ όποτε θέλεις. Εδώ είμαστε μία γυναικοπαρέα που μιλάμε για τα πάντα, όχι μόνο για επεμβάσεις, αδυνάτισμα και τα σχετικά. Λέμε για ότι μπορείς να φανταστείς, έχουμε αρκετή τρέλλα και περνάμε όμορφα στηρίζοντας η μία την άλλη.
Rozeta τώρα που σιγουρεύτηκα ότι έχουμε γίνει βούκινο σε όλο το φόρουμ νοιώθω καλύτερα! :lol: