Σας ειπα καληνυχτα αλλα επεσα επανω σε αυτο κ εχω ριξει το γελιο!
Printable View
Σας ειπα καληνυχτα αλλα επεσα επανω σε αυτο κ εχω ριξει το γελιο!
Μην ανησυχείς Rozeta μου, τα κορίτσια εδώ δεν παρεξηγούν. Χαίρομαι που ξεπέρασες την κήλη! :lol: Εδώ μιλάμε για ότι έχει ανάγκη η καθεμιά μας να πει. Βέβαια καλό είναι να αποφεύγουμε τις αρρώστειες γιατί θα σε αγχώσουμε και καήκαμε! Χαίρομαι που ο φίλος σου βλέπει ότι αδυνάτισες και σε στηρίζει. Εξάλλου και οι υπόλοιποι να σου το έλεγαν εσύ πάλι τη γνώμη του φίλου σου θα μετρούσες γιατί στην τελική αυτό είναι το πιο σημαντικό. Στους άλλους μη δίνεις σημασία, σ'όσους αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!
Παλιοτερα δεν ξερω πως πατωντας Ναταλια εβγαζε τη δικη μας τη Ναταλια οτι ειναι σε αυτο το φορουμ κλπ
Καλησπέρα κούκλες μου όμορφες!!!!!Αρχικά να ευχηθώ περαστικά στον πλανήτη ΧΑΠΙ κ σε όλους τους αρρώστους ,με το καλό να ανάρρωσουν!!!!!Γλυκιά μου Γιωτουλα ξέρω ότι έχεις στεναχωρεθεί πολύ όμως ποτέ μη χάνεις τις ελπίδες σου γιατί δεν ξέρεις τι υπάρχει παρακάτω!!!!!Ροζέτα καλωσόρισες κ εσύ στην παρέα μας!!!!!Το όνομα σου?Γλαυκούλη καληνύχτα !!!!!Ιωάννα μου να σκέφτεσαι ότι τα λαμπρά μυαλά δεν χάνονται ποτέ!!!!!Αν διάβασα κάτι κ ξέχασα να σχολιάσω συγνώμη άλλα βρίσκομαι στον πλανήτη ΑΦΑΣΙΑ αυτες τις μέρες!!!!!
Γλαύκη αφού μου πήρε πόση ώρα να καταλάβω τι λέει η αίτηση είναι όντως πολύ αστεία!! :lol: :lol:
Αφού η Ναταλία εδώ είναι Nadine. Τι εννοείς πατώντας, που;
Έλα βρε Γιωτάκι και σε ψάχναμε! Είσαι στο νοσοκομείο με τη γιαγιά ακόμα;
Καλως το γιωτακι μας.βρε γειτονισσες ειμαστε στον πλανητη αφασια.εσυ με τη γιαγια εγω με τον παππου.
τζινακι προτεινω οποτε προκυπτει θεμα ασθενειας να βγαζετε ανακοινωση και να λετε να απομακρυνθει η ροζετα απο το φορουμ, αλλα τωρα που το σκεφτομαι δεν ειναι καλη ιδεα γιατι μετα θα μπω στον πειρασμο να διαβασω.ενα τελευταιο θα πω και το κοβω εδω, μεχρι να περασει ο ενας χρονος να κανω υπερηχο να δω τι γινεται με τη χολη, με βλεπω να καταληγω σε ψυχιατρο.οταν σου λεω εγω οτι ειμαι του γιατρου....
Μάλλον στην Αναζήτηση θα λέει...Επειδή με αποκαλείτε με το βαφτιστικό μου θα παραπέμπει σε κείμενα εδώ μέσα...Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αφού η Ναταλία εδώ είναι Nadine. Τι εννοείς πατώντας, που;
Μα επιτρέπεται ένας Αστυνόμος Τζίνης κι ένας Ηρακλής Λιλαρό να τους βάζει το θύμα τα γυαλιά;Ντροπή!Να σπάσετε τους μεγενθυντικούς φακούς σας!
γεια σου γιωτακι.πισω απο τις λεξεις κρυβεται ο αλεξης, πισω απ τη ροζετα κρυβεται η εφηQuote:
Originally posted by giotaki
Καλησπέρα κούκλες μου όμορφες!!!!!Αρχικά να ευχηθώ περαστικά στον πλανήτη ΧΑΠΙ κ σε όλους τους αρρώστους ,με το καλό να ανάρρωσουν!!!!!Γλυκιά μου Γιωτουλα ξέρω ότι έχεις στεναχωρεθεί πολύ όμως ποτέ μη χάνεις τις ελπίδες σου γιατί δεν ξέρεις τι υπάρχει παρακάτω!!!!!Ροζέτα καλωσόρισες κ εσύ στην παρέα μας!!!!!Το όνομα σου?Γλαυκούλη καληνύχτα !!!!!Ιωάννα μου να σκέφτεσαι ότι τα λαμπρά μυαλά δεν χάνονται ποτέ!!!!!Αν διάβασα κάτι κ ξέχασα να σχολιάσω συγνώμη άλλα βρίσκομαι στον πλανήτη ΑΦΑΣΙΑ αυτες τις μέρες!!!!!
Ναταλία πριν που το είπε η Γλαύκη έβαλα στην αναζήτηση εδώ το Ναταλία και δεν μου έβγαλε τίποτα και μετά με το Nadine μου έβγαλε εσένα. Χαίρω πολύ.
Εγω ναταλια εψαχνα στο google σαν χαζη.την προηγουμενη φορα με τα λαλαγγοργανα σε εβγαζε εδω το google οποτε νομιζα αυτο εννοουσε η γλαυκη.
Rozeta αν σε βοηθάει κάνε και στο 6μηνο ένα υπέρηχο. Εγώ δεν περίμενα το χρόνο, έκανα στο 6μηνο και θα ξανακάνω στο χρόνο, αν μπορέσω βέβαια γιατί προς το παρόν είμαι ανασφάλιστη.
Κι όμως είμαι ακόμα εδώ!!!!!Το πιστεύετε ρε κορίτσια ότι αύριο θα φεύγαμε κ τα κατάφερε κ έκανε πυρετό?Θέλω να αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στους τοίχους!!!!!Κατά τα άλλα απλά με βασανίζει ,με κάθε τρόπο !!!!!Δεν κοιμάμαι ,πίνω καφέδες κ σήμερα κόντεψα να πέσω κάτω!!!!!
Γειά σου,Έφη!Με νιώθεις,φαντάζομαι,που θα προτιμήσω την κουρτίνα νούμερο ένα,τον Αλέξη!Χαλεποί καιροί για γεροντοκόρες,βλέπεις...Quote:
Originally posted by rozeta
γεια σου γιωτακι.πισω απο τις λεξεις κρυβεται ο αλεξης, πισω απ τη ροζετα κρυβεται η εφη