Originally posted by Kleiw
( Βρε παιδιά μαλώνετε τόσες σελίδες . Δεν βαρεθήκατε ? )
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Μιλάμε πάντα, ελπίζω, για γιατρούς.
Συμφωνώ ότι δεν θα πας στον γιατρό γιατί τσακώθηκες με τον γκόμενο.
Εγώ έχω χάσει τη μαμά μου και προσπαθώ να συνέλθω-πρώτα απ\' όλα- απ\' το σοκ, βιώνοντας μερικές φορές πολύ δύσκολες καταστάσεις. Δεν είναι ότι βλέπω ρατσιστικά τους γιατρούς, αλλά προς το παρόν το παλεύω μόνη μου.
Είχα μια φίλη, την εποχή που συνέβη το θέμα με τη μαμά. Εκείνη πήγαινε σε ψυχολόγο γιατί ήθελε να απαγκιστρωθεί από μια σχέση με παντρεμένο που είχε περάσει τη δεκαετία.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως για να πάρεις μια τέτοια απόφαση, πρέπει πρώτα να διαπιστώσεις ότι μόνος/η δεν μπορείς να τα καταφέρεις και φτάνεις σε αδιέξοδο.
Και εγω μόνη μου προσπαθουσα να λύσω τα προβλήματα που είχα . Κακή σχέση με την μητέρα μου ανέκαθεν και θάνατος του πατέρα . Σκέφτομαι όμως οτι , πολλά μηνύματα απο την μητέρα μου έχουν περάσει στο ασυνείδητο και είναι δύσκολο να τα εντοπίσω . Για παράδειγμα μπορεί να έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση και να είμαι συναισθηματικά ασταθής γιατι ποτέ δεν είχα κάποιον να με στηρίξει και να επιβεβαιώσει τις επιλογές μου . Γιατί δεν είχα την αποδοχή και την συναισθηματική στήριξη της μάνας μου . Ο γιατρός ίσως να είχε βοηθήσει σε κάτι τέτοιο .
Απο την άλλη , όπως έγραψε και μια κοπέλα σε ένα άλλο θέμα , ίσως είναι καλύτερα να μην τα πολυσκέφτεσαι και είναι προτιμότερο να βγαίνεις έξω και να αποκτάς νέες εμπειρίες .