Σε στύση η χαλάρωση;
Γιατί φαίνεσαι και λίγο ψώνιο.:ρ
Printable View
Υπερβαλλεις.Πολλοι ακομα σημερα θελουν μια κοντουλα με πεταχτο κωλαρακι και κανονικο βυζι :D
Παντως χωρις πλακα,καταλαβαινω τι θες να πεις,αλλα εγω αλλα προτυπα εχω υπ'οψιν μου να κυριαρχουν.Αυτο που περιγραφεις εσυ κυριαρχει πιο πολυ στα μεσα,παρα στους αντρες.
Πχ ξερω ελαχιστους που να χουν θεμα με το υψος.Με τα κιλα ναι.
Και συμφωνω και διαφωνω με το σκεπτικο που εξεθεσες.Quote:
Εν ολίγοις - και επειδή το θέμα σχέσεων έχει καταλήξει να είναι επίσκεψη σε κρεοπωλείο - διαφωνώ με το σκεπτικό του "ψηλή με ψηλό", "λεπτή με λεπτό", "χοντρή με χοντρό". Την επόμενη φορά που θα το προτείνει αυτό κάποιος/α, να την βγάλει να την μετρήσει και να την συγκρίνει με της/του συντρόφου του/της.
Συμφωνω απο την αποψη,οτι πολλοι αντρες ειναι οντως υπερβολικα κολλημενοι με αυτα τα προτυπα (που συχνα ειναι και ανθυγιεινα).
Διαφωνω απο την αποψη,οτι ειναι φυσικο να αρεσει σε ολους και ολες το ωραιο,και το ωραιο δε σημαινει απαραιτητα 1,80,κοκκαλιαρα,με τελειο δερμα και με τεραστια βυζια.
Επισης,βρισκω φυσιολογικο καποιος με χ προσοντα να ψαχνει κατι αντιστοιχο,αρκει να μην γινεται επιφανειακος.
Πολλοι παρασυρονται απο την εμφανιση και μπλεκουν με τελειως σκαρτους ανθρωπους,γιατι ειναι επιφανειακοι.
Το θεμα ειναι να χεις σωστα κριτηρια και να ξερεις να κανεις εκπτωσεις σε αυτα κατα περιπτωση.
Ξερω ανθρωπους 45 χρονων,ανυπαντρους,που κοιτανε μικρουλες ντιβες,με αναλογιες μοντελου για γαμο.
Ε αυτοι,ειτε δε θα παντρευτουν ποτε,ειτε θα κανουν διαλυμενους γαμους και ειναι αξιοι της μοιρας τους φυσικα.
Νταξει,εδω το χασες τελειως.Αν δεν υπηρχε ο φεμινισμος,θα τελειωνες ενα λυκειο με το ζορι,και απο τα 18 θα γινοσουν η κουνελα καποιου αντρα με τον οποιο σε παντρεψαν με το ζορι οι δικοι σου.Ο οποιος εννοειται θα σε ειχε σηκω πανω κατσε κατω,και το κερατο και το ξυλο θα ηταν δεδομενο.Quote:
Μετά προστέθηκε και ο "φεμινισμός" και η "η ισότητα" στο προσκήνιο όπου οι "καταπιεσμένες γυναίκες" αντάλλαξαν την μητρότητα με την αυτάρκεια/αυτονομία, την χειραφέτηση και την καριέρα. Σήμερα όμως παρακαλάνε να καλοπαντρευτούν για να μπορούν να μεγαλώσουν παιδιά στο σπίτι ενασχολούμενες με "οικιακά".
Δεν νομιζω να θελες να ζεις ετσι.
why εγω πιστευω σε σενα το εχεις αλλα δεν το ξερεις.
138 σελίδες.παρακαλώ να αλλάξει ο τίτλος ''Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε''
Μετά από τέτοια Οδύσσεια απόψεων ο τίτλος υποτιμά την νοημοσύνη των μελών.Άραγε κάποιοι επιμένουν να μη καταλαβαίνουν ή ο θεματοθέτης δεν έχει τα κατάλληλα εργαλεία για να εξηγήσει ή να κατανοήσει αυτά που λέγονται;;
Τέτοια ανακύκλωση δεν ξαναείδα.
Σόρρυ αν γίνομαι επικριτικός.