-200 γρ
57.9
Printable View
-200 γρ
57.9
1000!Quote:
Originally posted by BettyG
Αν λένε αλήθεια οτι έχει 35 γρμ, λάδι , το λάδι μόνο είναι 305 θερμίδες, λοιπόν πάλι δε βγαίνει 760, με 40 γρμ. φέτα, 3-4 παξημαδάκια
ντομάτα και κάπαρη , μισες ελιές, τότε η chef πόσες έχει?
Kαλημέρα! -200! :)
Καλημέρα :)
-300γρ. Από 104,9 σε 104,6.
καλημερα κουκλες μου....για αρχη σημερα -600....72,600
Καλημερα! -600γρ σημερα δηλαδη 79,5, μια χαρα προχωραει, αφου πρωτα κολλησε για 1,5 εβδομαδα! Τι καλα που σας ακουσα και συνεχισα κανονικα την προσπαθεια!!
Πολυ χαρουμενη για το 7!!!
Ανασταση!!!!!Ξεκολλησα μετα απο 5 μερες!Λιγο μεν αλλα πιστευω τελος το κολλημα πλεον.-100, δηλαδη 75.8!:D
Brazil ειδες, οτι κολλαει ,ξεκολλαει!Επιμονη θελει!;)
ετσι ανασταση καναμε σημερα!
ολε για ολες!
83.0 ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ φφφφφ ανακουφιση
η κοιλια εξαφανισμενη κ παλι,
αχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Kαλα κανονικα παρτυ σημερα! Εν τω μεταξυ επιτελους αδιαθετησα και θελω να φαω τους τοιχους. Με το ζορι κρατηθηκα στο σουπερμαρκετ να μην αγορασω σοκολατα!
brazil, constance μπράβο κορίτσια!! Κονστανς μου είσαι τόσο κοντά σε κανονικό bmi πλέον!!! Τα κιλά που έχασες τον τελευταίο μήνα είναι πολύ καλά σε σύγκριση με το βάρος σου!
Bad καλή αρχή αυτή τη φορά! Keep going και θα το δεις και το 7αράκι σύντομα!!
Nαι dew μου, αλλα δυο κιλακια θελω.Θα μου φυγει ολο το αγχος πιστευω μετα.Και ελπιζω να μην ειμαι ποτε ξανα στη ζωη μου υπερβαρη.Θα το κανω για μενα και την υγεια μου.Δε θα επιτρεψω ξανα στον εαυτο μου να αφεθει πανω απο τα 70 κιλα.Penelope κι εγω σημερα πηγα σουπερ το πρωι, και εβλεπα κατι μερεντες και μου τρεξαν τα σαλια, αλλα μετα που γυρισα σπιτι το ειχα ξεχασει.χιχι.Αντε τωρα που αδιαθετησες θα ξεφουσκωσεις και θα νιωσεις καλυτερα.:)
αααα ετσι ε????εγω καμια καλη κουβεντα????
Eννοειται βρε, τα συγχαρητηρια πανε σε ολες.:)
:) μες το παραπονο εγωω
http://www.youtube.com/watch?v=Z5fZQ...eature=related
για την Πενέλοπε! Επειδή το άκουγα σήμερα το πρωί... ;)