σκευτομαι 3η μερα με συχνοουρια και δεκατα! γκρρρρρ..!!!
ΓΕΙΑΣΟΥ ΡΕ ΜΑΡΩ ΑΛΑΝΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ! οσα τατου θελειςςςςςς :love: :D
Printable View
Σκέφτομαι αν ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζω ? Γενικά ο κόσμος είναι με τα καλά του ή εγώ έχω τον μ@#$%μαγνήτη?
και ακούω:
http://www.youtube.com/watch?v=DO34rmmR4p4
προς εμπέδωση του τέλματος της αναζήτησης
μιτσόκολο εγω το μονο που ξερω για συχνοουρία είναι λόγω διαβήτη ή και λόγω ουρολοίμοξης..Quote:
Originally posted by mitsokolo
τωρα εννοείται δεν είναι μονο αυτοί οι λόγοι.
μπορεί πχ να είναι κ απο άγχος..
αλλά ρωτησες κάποιον γιατρό να σου πει?
γεια σου γλυκο σισακι! εξετασεις κανω καθε 3 μηνες τον διαβητη τον αποκλειω και την ουρολοιμωξη επεισης γιατι δεν εχω τσουξιμο και ουτε λιγη ποσοτητα.
αγχος επεισης εχω αρχισει και το αποβαλλω, αλλα δεν με αγχονει γενικα κατι αυτην την περιοδο.
μμχμχμχμ..... θα δουμε ... θα περιμενω 2-3 μερες ακομα... ;)
Συγγνωμη αν πω κατι ακυρο...............η περιοδος σου ειναι κανονικη? γιατι αυτα καποιες φορες μπορει να ειναι και συμπτωματα εγκυμοσυνης...
αυτό που λέει η magia το διάβασα πριν λίγο στο ιντερνετ.
λόγω του οτι με την εγκυμοσύνη μπορεί να πιέζεται η κύστη..κάτι τέτοιο..(???)
δε το θυμαμαι και καλά..
magia η αληθεια ειναι οτι προσπαθουμε εδω και 2 μηνες συστηματικα για μωρακι :love:
περιμενω αυριο μεθαυριο λογικα... αλλιως..
mitsokolo ευχομαι ολοψυχα να σου συμβαινει το ευχαριστο...............
καλημερααααα! νασε καλα βρε κοριτσι μου! αλλιως με βλεπω να πηγαινω για μια καλλιεργεια να δω μπας και ειναι καμια υπουλη ουρολοιμωξη!
πως ειστε σημερα κοκονες μου? :bouncing:
Μιτσοκολο, μακαρι να ειναι το ευχαριστο..Το θελεις τοσο πολυ και σου αξιζει,θα γινεις μια γλυκια μανουλα!!!:blush::love:
ευχαιστω πολυ γλυκια μου Σκαρλετ! που θα μου παει αν δνε ειναι τωρα θα ειναι την επομενη και ουτο καθεξης, τι διαολο καποια στιγμη θα ερθει, τον εχω ξεζουμισει τον λεβεντη μου χαχαχαχαχαχαχα
εσυ πως μου εισαι? φιλακιαααααα :love:
mitsokolo έκανες εξετασούλες?
πάντως ουρολοίμωξη και κυστίτιδα και τέτοια δε πρέπει να είναι...
δε θέλω να κάνω το γιατρό αλλά έχω μαθητεύσει στο συγκεκριμένο θέμα..
οοοοοολα να πάνε πρίμα!!!!!!!!!!!:starhit::starhit::starhit::s tarhit::starhit::starhit::starhit:
n.t.l μου οχι δεν εκανα ακομα την αλλη εβομαδα θα κανω, αν μου ερθει κανονικα η περιοδος θα κανω μια καλλιεργεια ουρων και αιματολογικες που τις θελει ο χειρουργος μου.
ευχαριστω και παλι κοκονααααααααα!
πλήγωσα έναν άνθρωπο που αγαπάω τοσο πολύ..και αντι να πάρω τηλ. κ να ζητήσω συγνώμη, το γράφω ανώνυμα σε ένα φόρουμ λες κ θαλλάξει κάτι.Τόσο δειλή κ ηλίθια είμαι..
ποτε δεν ειναι αργα να ζητησεις συγνωμη :)