Φοβερός ο Σπάιντερμαν!
Έχεις πηγαίο ταλέντο, πιστεύω ότι πραγματικά οι παραγγελίες από δω και μπρος θα πέφτουν βροχή!
Ξεκίνα από τώρα να σκέφτεσαι αν θα κρατήσεις ή όχι την άλλη σου δουλειά... Μπράβο σου!
Printable View
Φοβερός ο Σπάιντερμαν!
Έχεις πηγαίο ταλέντο, πιστεύω ότι πραγματικά οι παραγγελίες από δω και μπρος θα πέφτουν βροχή!
Ξεκίνα από τώρα να σκέφτεσαι αν θα κρατήσεις ή όχι την άλλη σου δουλειά... Μπράβο σου!
Πολινακι τι τελεια πραγματακια!!!Οι τουρτες παντως ειναι οι αγαπημενες μου!!!!Θελω κ εγω!!!!(να τη φαω):PP
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Η αλήθια είναι ότι μακάρι να έχω τόσες πολλές παραγγελίες ώστε να με συμφέρει να σταματίσω από την δουλιά μου, αλλά δεν το νομίζω να μπορώ να βγάζω τόσα πολλά λεφτά!
Επόμενη βδομάδα έχω 30 κεκάκια με θέμα πεταλούδες!!!!
Καταπληκτική!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μέσα σ' ένα απόγευμα την έφτιαξες? :o:o:o
Πωλινακι πραγματικα μπραβο!θαυμαζω την υπομονη σου κ τη σημασια στις λεπτομερειες.λεγε μας κ τη γεμιση βαζεις για να μπορω να τη φανταστω.Πιστευω ομως οτι η ζαχαροπαστα ειναι πολυ βαρια για καλυψη τουρτας.Για τα διακοσμητικα μπατμαν σπιτακια ενταξει.Αφου δε σου αρεσει η σαντιγη (εγω τη λατρευω,ασε που μεγαλουργεις)γιατι δε δοκιμαζεις λιγο με γλασο για πιο ελαφρια κ φινετσατη γευση.Φιλακια πολλα κ περιμενουμε τις πεταλουδες σου!!!
Καλησπέρα σας. Μρέικ μου μέσα σε ένα βράδυ, εκτός από τον σπάιντερ μαν που τον έφτιαξα 3 μέρες πριν για να στεγνώσει.
Γλαύκη μου, η συγκεκριμένη τούρτα ήταν κορμός (δούκισσα την λέμε εμείς). Τι εννοείς είναι βαριά? σαν γεύση ή σαν απλά ότι είναι βαριά? Αν εννοείς το πρώτο, έχω δοκιμάσει πολλές ζαχαρόπαστες, και χειροποίητες από μένα και βιομηχανικές, και έχω καταλύξει σε μία η οποία έχει πολύ ωραία υφή, και είναι πολύ ελαφριά στην γεύση. Με το γλάσο δενμπορείς να κάνεις ότι με την ζαχαρόπαστα. Αλλωστε αν το ψάξεις λίγο, τέτοιου είδους τούρτες που φτιάχνω, πάντα είναι με ζαχαρόπαστα καλυμμένες.
Η σαντιγή δεν μου αρέσει καθόλου. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Αυτό που θα δοκιμάσω μέσα στον χειμώνα είναι η βουτυρόκρεμα και μία άλλη κρέμα βανίλια που είναι για επικάλυψη κυρίως cup cakes. αν χειμωνιάσει δηλαδή!!!!!!
Καλημέρα παιδιά. Τί μου κάνετε? Εγώ όχι και πολύ καλά.... Θελω να έρθει ο χειμώνας. Δεν αντέχω άλλο μέσα σε αυτή την ζέστη..... Θέλω να βάλω επιτέλους τα κενούργια μου ρουχαλάκια, τα κλατσουδάκια μου, τα μακρυμάνικά μου που κρίβουν και την χαλάρωση......
Το φετινό καλοκαίρι με κούρασε υπερβολικά πολύ τόσο ψυχικά όσο και σωματικά......
Και μιας και έχει καιρό να ανεβάσω φώτο μου, είπα να σας ανεβάσω μία σημερινή...
Και η χαλάρωση στα μπράτσα, που όλο μουρμουράω γι αυτήν......
Την χαλάρωση στο υπόλοιπο σώμα όταν φτάσω 85 με το καλό...
Σε ευχαριστώ κουκλίτσα μου, αν και δεν μπορώ να μην απογοητεύομαι...
Εδώ μπορείς να δεις 2 φώτο, η μία στο ενδιάμεσο της απώλειας και η άλλη πριν το χειρουργείο.
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d=2887&page=54
Πωλινάκι μου έχεις αδυνατίσει πάρα πολύ! :tumble:
Σε ευχαριστώ πολύ Μαράκι μου, όμως αυτό μόνο στις φώτο και στα ρούχα που αγοράζω το βλέπω. Μέσα μου νιώθω πιο χοντρή από ποτέ.....Quote:
Originally posted by welldah
Πωλινάκι μου έχεις αδυνατίσει πάρα πολύ! :tumble:
Μήπως είναι η φάση της ψιλοκατάθλιψης; Είναι και το φθινόπωρο, είναι και το ότι όλα μας φταίνε, οπότε δικαιολογείσαι!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Μέσα μου νιώθω πιο χοντρή από ποτέ.....
ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ;:wow::wow::wow::wow:
Δεν ξέρω τί είναι Αννα μου. Οι μόνες στιγμές "χαράς" μου είναι οι ώρες που δοκιμάζω νέα ρούχα. Αν και εκεί πάλι μένω και με κοιτάχω στον καθρέφτη του καταστήματος σαν χαζό και μέσα μου λέω πως δεν είμαι εγώ αυτή.....Quote:
Originally posted by anna65
Μήπως είναι η φάση της ψιλοκατάθλιψης; Είναι και το φθινόπωρο, είναι και το ότι όλα μας φταίνε, οπότε δικαιολογείσαι!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Μέσα μου νιώθω πιο χοντρή από ποτέ.....
ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ;:wow::wow::wow::wow:
Πωλινάκι, κοιτούσα τις παλαιότερες φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει, ώστε να μπορώ να κάνω μία σύγκριση με τις σημερινές και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικό! Έχεις χάσει πάρα πολλά κιλά, και νομίζω κοπέλα μου ότι είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Από εμένα ένα πολύ πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!! :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup:
Είναι υπέροχο αυτό που έχεις καταφέρει, μην πτοείσαι κούκλα μου!!!
Adda μου σε ευχαριστώ, αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι δεν το νιώθω.... Δεν μπορώ να χαρώ την απώλιά μου.....