Quote:
Originally posted by ~aggelaki~
κοριτσιααααααα!!! εφαγα για απογευμα ανανα με 1 κριθινο παξιμαδι και μετα απο ενα μισαωρο ,εβγαλα ενα γιαουρτακι και μαζι και ενα ταπερακι με σπανακορυζο που ειχε φτιαξει η μαμα και τα εφαγα!! και σκεφτομουνα οτι ειναι με απλο ρυζι και ξενερωνα. αχχχχ.. πηγα τουαλετα εσκυψα να δω αν θα βγουν μονα τους αλλα δεν εβγαιναν και το αφησα.. τσατιστηκα! γιατι επρεπε να φαω τωρα? ειμαι πολυ γουρουνι!! βραδινο να φαω ελη μου, τι λες?
Έλα βρε Αγγελάκι μου έλεος μια χαρά είναι και το απλό ρυζάκι μην υπερβάλλεις, δούλεψε το στο μυαλό σου βρε μανάρι μου. Εννοείται πως θα φας βραδινό! Σε τρεις ώρες σε θέλω να τρως τριάδα!!! Δεν χαλάμε το πρόγραμμα μας έστω και αν φάμε παραπάνω, η βραδινή νηστεία μπορεί αύριο να σε οδηγήσει σε ένα μεγάλο υπερφαγικό μην το ξεχνάς και μετά σε εμετό! Στο κάτω κάτω λίγο φαγάκι έφαγες χαρά μου δεν έφαγες δα και κάνα γουρουνόπουλο. Ηρέμησε χώνεψε με την ησυχία σου και το βράδυ αν δεν έχεις πολύ όρεξη, να φας κάτι ελαφρύ, διαφορετικά να φας κανονικά. Να μην πιεστείς και αν σου μπαίνουν σκέψεις για επισκέψεις στην τουαλέτα, πάνε έναν περίπατο καλύτερα.