Με έπιασαν πάλι τα τσιμπήματα στην καρδιά, στομαχοπονος κ ανακατωσουρα κ μια τάση προς.. Εμετο ..
Με πειράζουν Γαμωτο οι μυρωδιές αλλα τι στο καλο;;
Δε μπορούν όλα γύρω μου να είναι αοσμα!!
Printable View
Με έπιασαν πάλι τα τσιμπήματα στην καρδιά, στομαχοπονος κ ανακατωσουρα κ μια τάση προς.. Εμετο ..
Με πειράζουν Γαμωτο οι μυρωδιές αλλα τι στο καλο;;
Δε μπορούν όλα γύρω μου να είναι αοσμα!!
οταν αισθανεστε καλα σουπερ και τα λοιπα σχετικα υπερθετικα να ξερετε πως "το χετε"
μπαρουτι με τα κωλοκινητα κι ακομα δεν αποφασισα τι θελω...
το ειδα σημερα το Σπεης Μπατλσηπ Γιαματο και ητανε γαματο, μετα τη πρωτη ωρα τουλαχιστον. θυμισε λιγο Φαϊναλ Φαντασυ 8 και Σουπερ Μετροϊντ, ειχε και το κουκλι την Γιουκι, κι ο πρωταγωνιστης ομως εφερνε λιγο σε κοπελα σε ορισμενες σκηνες (το μακρυ μαλλι του φταιει).
ΓΙΑΝΝΑΚΙ ΔΥΟ καλημέρα κοιμήθηκα ξημέρωμα σηκώθηκα ξημέρωμα αντε να με δω όλη μερα ,σε είδα κ μπηκα μονο για ενα γεια
Τρομερά κουρασμένη, εξαντλημένη και φοβισμένη...
από τη ζέστη μου εφυγε το τσερβέλο,σάουνα λέμε!!!!!
εγω παλι σημερα ειδα το Jacob's Ladder (τη σκαλα του Ιακωβ ή οπως την μεταφρασαν στα ελληνικα), και κατεληξα οτι αυτα που ζουμε μπορει να ειναι κι απομειναρια μιας προηγουμενης ζωης και να ειμαστε ηδη πεθαμενοι. κατι παρομοιο δε λενε και για το καρμα ?
θα ηθελα μονο αγγλικα να μιλαμε απο καποια στιγμη και μετα. θα ειναι ενα βημα μπροστα στην ιστορια του πλανητη. εσας πως σας φαινονται αυτες οι ιδεες κοινης ωφελιας;
Προσπαθώ να μην σκέφτομαι αυτούς ή αυτά που μου σπάνε τα νεύρα και έτσι μου βάζουν στο νου φανταστικά σενάρια για να νοιώθω κάπως καλύτερα. Κι εχω γραψει τοσες και τοσες συμβουλες στην ενότητα Ιδεοψυχαναγκασμοί.............
σαν τον βεγγο τρεχω τρεχω κ δε φτάνω!!!!