Τζινακι δεν παμε και εμεις για υπνο μιας και ειμαστε οι τελευταιες που ακομα δεν εχουν αποκοιμηθει?
Printable View
Τζινακι δεν παμε και εμεις για υπνο μιας και ειμαστε οι τελευταιες που ακομα δεν εχουν αποκοιμηθει?
Καληνυχτα ελοπαρμενες μου.ονειρα γλυκα.
Καληνύχτα x 72 Ναταλία. Λιλάκι πάμε κι εμείς. Καληνύχτα και καλή μας ξεκούραση.
Τώρα μάλιστα!Μπορώ να σύρω το απειροελάχιστο κορμί μου στο κρεβάτι μου!Καληνυχτούδια και πάλι,Ελοπαρμένες μου! :love:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καληνύχτα x 72 Ναταλία.
καλημέρα αγαπημένες ελοπαρμένες! Σήμερα είναι μια νέα μέρα και εύχομαι όλα να είναι πιο όμορφα και αισιοδοξα για όλους μας.
Ψυχολογικά είμαι καλύτερα αφού έκανα και μια Μακγιωτοθεραπεια δια τηλεφωνου πρωτου πέσω για ύπνο.
Ο αντρας πολύ καλύτερα πάει δουλειά σήμερα, η κόρη μου δεν έβηχε πολύ εχθες το βράδυ αλλά από τις πολλές αγκαλιες το προυγούμενο βραδυ ήθελε τα ίδια και εχθες που ήταν καλά. Από τις 1 μέχρι τις 5 ήμουν εγώ μαζί της και από τις 5-7 ο αντρας μου. Σήμερα κομένα τα αστεία, αν έχουμε πάλι τα ίδια θα πέσει κλάμα.
Kαλημερα!Αντε καλε σηκωθειτε,περασε η ωρα!Σας εφτιαξα κ καφε!Κατερινακι καλημερα!Τα αρρωστουλια βλεπω καλυτερα.Αντε κ στην αφη κ σε ολες τις αλλες εδω.Εγω τα ιδια παντως.Ελπιζω κ το Γιωτακι να περασε καλη νυχτα με τη γιαγια.
Καλημέρα κορίτσια. Περαστικά στις αρρωστούλες και καλή δουλειά στις εργαζόμενες.
Ξεχασα εχτες να σας πω οτι ηταν η παγκοσμια ημερα του θεατρου.Ενα τραγουδι απο μια μεγαλη παρασταση "το μεγαλο μας τσιρκο"Καρεζη,Καζακος,Παπα� �ιαννοπουλος κ φυσικα τραγουδα ο Ξυλουρης.Κ φυσικα Καμπανελλης κ Ξαρχακος.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ
Ξεχαστικα κ πρωινο να μην μας φωναζει η Ελι!
πωπω τριαδούλα τρελη βλέπω! Η ελι θα είναι περήφανη για εσένα Γλαύκη! Ευγε !
πως είναι το πόδι Τζίνα?
Γλαύκη υπάρχει και κάτι που θυμάσαι; :lol: :lol: Να σας πω ότι την Κυριακή 1 Απριλίου, πρωταπριλιά δηλαδή, έχω τα γενέθλιά μου. Σας το λέω από σήμερα γιατί την Κυριακή θα νομίζετε ότι σας κάνω πλάκα!! Αυτό έπαθε και η μητέρα μου γιατί επειδή είχε μυτερή κοιλιά ήταν σίγουρη ότι θα κάνει αγόρι και μόλις γέννησε και της είπαν ότι είμαι κορίτσι νόμιζε ότι της έκαναν πρωταπριλιάτικο αστείο! Μετά που είδε τα σέα μου και τα μέα μου πείστηκε ότι ήμουν κορίτσι! :lol: :lol:
βρε παιδιά αυτο ρόφημα πρωτεινης που πίνω είναι αρκετά βαρυ και μπουκωτικό ουφφφ μου δημιουργει βαρυστομαχια. και να πω οτι το ευχαριστηθηκα και εφαγα το αγαπημενο μου φαγητο και βαρυστομαχιασα παει και ερχεται, αλλα να πινεις την μακακια και να βαρυστομαχιαζεις δεν ειναι βλακεια? θα μου πει ο σκοπος προεχει. συμφωνω:sniff:
Κατερίνα το πόδι μου είναι τα ίδια. Ακόμα παρελαύνω με βήμα δυνατό! :lol: Ελπίζω με τις υπόλοιπες ενέσεις και χάπια να στρώσει.
επρεπε παιδι μου εσενα να σε βαλουν σημαιοφορο στην παρελαση της Κυριακης. Θα είχες μεγαλο σουξε! θα εριχνες και τις μουτζες σου μετα τιμης:D
Γιατι στο εδωσαν Κατερινα?Παιρνει κ ο γιος μου κατι βλακειες πριν την προπονηση η το γυμναστηριο.