Μπορει καποιος να μου εξηγησει , γιατι μερικα μελη μπαινουν στο φορουμ , στο invisible mode ?
Printable View
Μπορει καποιος να μου εξηγησει , γιατι μερικα μελη μπαινουν στο φορουμ , στο invisible mode ?
αυτο ειναι εισβαρος τους οταν θελουν να επικοινωνησουν με καπιον αφου μπορει καπιος που συζητουν μαζι του συνηθως να τους βλεπει οταν μπαινουν κ να μιλανε
εκτος αν δε τους ενδιαφερει η επικοινωνια αλλα να ειναι κατι σαν ορατοι-αορατοι.
Μπορεί κάποιος να μου πει "ποιά είναι η αιτία που το Ισραήλ επιτίθεται στη Γάζα";
αυτο μια ζωη συνεβενε σιγα μη ξεχνουσαν τωρα τη τεχνη εδω υπαρχει ενα πολυ ομορφο μερος η ιεμενη πιο κατω που εχουν πολεμο μια ζωη κ δε τολμα να πλησιασει ανθρωπος
Πιστεύεις ότι μπορεί να εμπλέκεται το εμπόριο όπλων και μόνο ή κάποιος άλλος λόγος;
Σκεφτομαι οτι εχω παρει 5 διδακτορικα διπλωματα στους επωδυνους χωρισμους και 4 στις επωδυνες σχεσεις. Τοση γνωση, τοση σοφια, πρεπει να την μεταλαμπαδευσω. Πρεπει να αξιοποιησω τους με κοπους αποκτηθεντας τιτλους σπουδων μου. Και εχω και τιμητικο μεταδιδακτορικο τιτλο της καμιας επιτυχημενης και σωστης σχεσης. Θα τα κορνιζαρω.
Κάποιος που κάνει κακές σχέσεις,ενδέχεται να μην τα έχει βρει με τον εαυτό του ιδιαίτερα-σκέψου το λίγο!
ευχαριστω ντιανα για την απαντηση. το ξερω πολυ καλα οτι δεν τα εχω βρει με μενα.
οτι πρεπει να παω διακοπες :p
ειναι συχνο φαινομενο αυτο καπιος να τα παει καλα στις σπουδες κ να χανει στο συναισθημα κ το αναποδο... εγω ειμαι το ακριβως αντιθετο τα πηγαινα καλα στο συναισθημα κ στις σπουδες εσπασα το ρεκορ αντιδραστικου φοιτητη... οστοσο τα αντιθετα ελκονται γιατι το ενα συμπληρωνει το αλλο.
Όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει, κάνω μια έρευνα για νησί που δεν διαθέτει κατσαρίδες.....................