Λιλ , σε θεωρω πολυ εξυπνη , ειμαι βεβαιος οτι γνωριζεις τους λογους . Δεν χρειαζεσαι συμβουλες απο κανεναν . Aλλα εισαι εις θεση να δωσεις συμβουλες .
Printable View
Οτι κάποιος εδω μέσα το παίζει γκόμενος....εκτός όλων των άλλων που το "παίζει" κατα καιρούς!................................... ...................................
Ειναι ασχημο να κατηγορεις τον Αλεξανδρο , οτι το παιζει γκομενος , η το παιζει κατα καιρους , ειναι καλοπροαιρετο παιδι ( δεν μπορω να σκεφτω αλλον ).
Ρε μνιμονιο , ξυπνια εισαι , χαιρομαι που επανηλθες , αληθεια , να πουμε κ καμμια κουβεντα .
Oχι σοβαρα με εκανες και γελασα!!Τι να πουμε ρε Αγγελε,τετοια ωρα τετοια λογια!!Υγεια και ευτυχια σε ολους!!
Ελα ντε , τι να πουμε ? σεκανα και γελασες ε ? αυτο ειναι καλο μνιμονιο , καλο σου βραδυ .
Δεν ειναι πολιτικου ενδιαφεροντος το σαιτ το ξερω,αλλα ηθελα να'ξερα με τι μουτρα θα ξαναπαραπονεθουν οι Εβραιοι για το ολοκαυτωμα τους,οταν κοντευουν να αφανισουν τον λαο της Παλαιστινης επειδη θελουν εδαφη που δεν τους ανηκουν!!
Δεν υπαρχουν χειροτεροι σκατιαρηδες,ραδιουργοι και προπαγανδιστες απο αυτους..
Καλα εδω που τα λεμε μια μεγαλη μεριδα επικριτων του Ισραηλ ειναι οντως φασιστες,χρυσα αυγα κλπ
Nαι , αυτη η μεριδα περα απο αντισημιτιστες ειναι και οπαδοι του Λιακο , ,αντιμουσουλμανιστες ,αντιπακιστανιστες , αντιμαυριστες , μισογυνηδες κ.α .
Α , εχουν και ενα παραπανω χρωμοσωμα που τους κανει σουπερ ντουπερ και ειναι και γαμω .
Δεν νομιζω να τους παιρνει κανεις στα σοβαρα.
Είπα να απαντήσω,αλλά να παρεις και στα σοβαρά τον καθένα του e psy παει πολύ.. Βλέπω ένας ένας την κανει απο εδώ..ήρθε και η σειρα μου νομιζω.
Με πιασες ;)
Kαι γω ετσι ελεγα και τους επαιρνα στο ψιλο.Μεχρι που ειδα κατι ασβερκα πλασματα να καταλαμβανουν την δεξια πτερυγα του κοινοβουλιου και λιγο αργοτερα να δολοφονουν εναν νεαρο,και μου κοπηκαν τα γελια.Quote:
Δεν νομιζω να τους παιρνει κανεις στα σοβαρα.
Μνημονιο,δεν ηταν μπηχτη για σενα το σχολιο μου,δεν ξερω τις πολ. αποψεις σου συνολικα αλλωστε.Και γω βρισκω σκατατζιδικη την κυβερνηση του Ισραηλ και αυτα που κανει,αλλα ειναι γεγονος οτι πολλοι φασιστες βρισκουν την ευκαιρια μετα τα προσφατα γεγονοτα να ριξουν το δικο τους δηλητηριο.
ποια προσφατα γεγονοτα? αυτο συνεβενε εκει περα μια ζωη