Σκέφτομαι ότι έχω ακόμα έναν μήνα μπροστά μου για να πάρω άδεια και άρχισα να χάνω τις δυνάμεις μου..... Με το ζόρι ξυπνάω τα πρωινά και μετά τις 16:00 αρχίζω να νυστάζω...
Printable View
Σκέφτομαι ότι έχω ακόμα έναν μήνα μπροστά μου για να πάρω άδεια και άρχισα να χάνω τις δυνάμεις μου..... Με το ζόρι ξυπνάω τα πρωινά και μετά τις 16:00 αρχίζω να νυστάζω...
Τίποτα δεν σκέφτομαι απλά ότι μου αρέσει η θάλασσα-πόσο υπέροχη είναι0-θέλω να φτιάξω ένα σπιτάκι στη θάλασσα και να παίρνω το πρωινό μου by the pool....λέμε τώρα
Πάω να φτιάξω καφε.
Tελικα ολοι θελουμε να μεινουμε πανω στην θαλασσα !!! διολου περιεργο .
το μυστικο τελικα για να επιβιωνεις στα παντα ειναι να εισαι αναισθητος
τι ωραια που θα περασω το σ.κ!
εχουμε αυτοκηνουμενο τροχοσπιτο και θα παμε στην καραθωνα στο ναυπλιο.
το λεω για να ζηλεψουν οι παραπανω που θελουν σπιτι και πρωινο διπλα στην θαλλασα!
πιο διπλα απο μενα δεν θα εισαστε(κερναω καφε αμα θελετε κ πρωινο ντιανα κ μαριποσα).
δεν υπαρχει ωραιοτερη απολαυση ολο το βραδυ να ακους τα κυματα να σκανε στην παραλια!
μπ...δελο καιρος!!χαμενα μεροκαματα για την βροχη
ααα και σκεφτομουν διαβαζοντας γενικα θεματα εδω μεσα...ιστοριες που σας εχουν πατισει,αδικησει,παρατισει ,χτυπισει και ολα τα ασχημα που τελειωνουν σε "-ισει" σας εχουν κανει μηδενικα ρε παιδι μου...δεν θελετε ολοι εσεις να βγειτε εξω και να αρχισετε να σπατε κεφαλια?να πιασετε ολους αυτους και οχι απλα να τους χτυπισετε να πιασετε το κεφαλι τους και να το χτυπησετε τοσο δυνατα στο πατωμα μεχρι να γινει ζελες να δαγκωσετε κατι οτιδιποτε λαιμο χερι ποδι πλευρα.γρρρρρρ τα λεω και μου τρεχουν τα σαλια
Ρε παιδια , διαβαζω για μπανια , εκδρομες κ.ο.κ. Εγω δεν μπορω να κανω κατι απο ολα αυτα λογω καταθλιψης . Η εγω ειμαι πολυ χαλια τοτε , η εσεις αρκςτα καλα .
Σκέφτομαι ότι είμαι περήφανη για μερικά πράγματα στην ζωή μου....
Και μου αρέσει που μεγαλώνω και έχω περισσότερες ικανότητες-αυτονομία-αυτοπεποίθηση και κάπου κάπου μπορώ να περνώ καλά με διάφορες δραστηριότητες και φίλους...
Και εγώ έτσι αντιδράω legalize..................
οφθαλμός αντί οφθαλμού,θα είναι όλοι τυφλοί!
Δεν έχει νόημα!....:).
legalize σημαίνει νομιμοποιώ;