-
και το ωραιο ειναι οτι το πρωι εβαλα τη κορη μου και με τραβηξε φωτο και λεει
θες να την βαλεις στο πριν και μετα?
μπα της λεω απλα να με δειξω στα κοριτσια
αλλα να που θα μπει και στο πριναφου σε λιγο θα ειμαστε στο μετα :)
αλλα ειναι πολυ μεγαλη για να την ανεβασω οποτε θα την κανω πιο μικρη και αν τα καταφερω θα σας την δειξω το βραδακι
παω τωρα να κανω καμια δουλεια γιατι μετα.................
θα τα κανει ο αντρουλης μου χι χι χι χι
-
κοριτσια μου γεια σας και απο μενα!!!
καλε ποσα νεα??? ποσες σελιδες????
δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα φυσικα...
καλη επιτυχια καλλιοπη!!!!
τζινα τι κανουν τα σκυλακια σου??κατι διαβαζω για κυκλαδες?? προκειται για καλοκαιρινη δουλεια??
κατερινα και γιωτα! μια χαρα σας βρισκω με τα αυγα! τα λατρευω αλλα βαριεμαι τοσο πολυ που δεν μαγειρευω ποτε κι ετσι τρωω μονο οτι φτιαχνει ο καλος μου που σιχενεται τα αυγα!
ελη φιλακια!!
ναντιν!!! μεγαλη τεταρτη ερχομαι θεσσαλονικη! αν τυχον εισαι εκει μπορουμε να βρεθουμε! στελνω ολη μλου την αγαπη!
-
και να περασω στα δικα μου νεα....
στη ζωη μου ολα καλα,μια ησυχη ανοιξιατικη ρουτινα...
στη διαιτα μου...μετα απο αποχη μηνων και λαθη στο θεμα φαγητο εχω επιστρεψει δυναμικα!
ευτυχως το διαστημα που δεν προσεχα δεν εβαλα, οποτε ελπιζω να αρχισω τον κατηφορο ξανα!
ο καιρος ειναι τελειος!
θελω να πεισω τον εαυτο μου να ξεκινησω γυμναστικη!
θελω να βγω απο το σπιτι και να παω για τρεξιμο στο παρκο!
θελω να ελαττωσω το καπνισμα
θελω να βρω αλλη δουλεια!
αυτα τα ολιγα
-
koritsaki, καλώς το! ολα τα θέλω σου να γίνουν πραγματικότητα!
-
Γεια σου κοριτσάκι :)
όμορφα τα θέλω σου και εύχομαι να τα δεις σύντομα να γίνονται όλα πραγματικότητα!
-
Παιδιά έχω πολύ πλάκα, κοιμάμαι μία στο κρεβάτι και μία στον καναπέ :lol:
Πήγα στο κρεβάτι μου το μεσημέρι και έριξα έναν δίωρο ύπνο και τώρα ήρθα στον καναπέ και πάλι τον ψιλοπαίρνω :lol:. Το καλό είναι ότι επιτέλους έπεσε εντελώς ο πυρετός. Η αντιβίωση ήδη έχει αρχίσει να δουλεύει. Ελπίζω το βράδυ να μην ξανά ανεβάσω. Ακόμη νιώθω εξαντλημένη αλλά είμαι πολύ καλύτερα :D
-
Kαλλιοπη μου με το καλο!Να σου πανε ολα καλα!Θα περιμενουμε νεα σου!Μικρη η μεγαλη παρακαμψη θα κανεις?Βαλε κ τη φωτογραφια να εχεις μετρο συγκρισης!
Κοτουλες κοτουλες εσεις κοριτσακια μου αλλα ετσι θα μου βγαινετετε καμαρωτες κ θα μοστραρετε τα μεμε σας!!!Μας τρωει η ζηλεια ολες!
Ελι κουκουλωσου κ κανε γαργαρες με λεμονι κ αλατι.θα σωθεις!Ο αδελφος μου υποφερει απο μικρο παιδι κ του εκανε η μαμα κ τωρα πια μονος του για να μην παιρνει αντιβιωση.Ειναι λιγο επιπονο αλλα τις "ψηνει"αμεσως.
Τελεταρχη της παρελασης ξεκουρασου κ ηρεμησε!Η επομενη ειναι την 28η Οκτωβριου οποτε εχεις καιρο.Προσεχε τον εαυτο σου...
Ναταλια καλομαθε η γρια στα συκα......?Οταν σας εβαζα τουρτιτσες κοντευατε να παθετε γλυκαιμικο σοκ!Τωρα οχι μονο τολμας κ βαζεις αλλα βαζεις κ αυτη που εχει το αγαπημενο μου μωβ χρωμα κ φυλαγα για εξαιρετικη περιπτωση!Για προσεχε!Εκπτωτη εκπτωτη αλλα εχω πολλους πιστους ακομη!Τυχαιο ηταν οτι εκαψες το ποδι σου μετα απο το πραξικοπημα που κινησες αλλα ευτυχως απετυχε?Κ ασε τις κλαψες με τη θεια!Δεν ειδες οτι η μαμα σε προσεχει ακομη κ απο εκει που ειναι?Ποσες αποδειξεις θελεις?Κ επειδη εισαι πιο μωρο απο τα μωρα μην τους παρεις τα παιχνιδια οταν παιζετε!Το βραδυ οχι πολλα τηλεφωνα γιατι μας εχεις λειψει!Ακουσες?κ αντιρρησεις δεν θελω γιατι το χουι της φτουτατης μου εχει μεινει!!!
Φιλακια πολλα σε ολες!Νεες κ παλιες!
-
Ναταλάκι μου να περάσεις όμορφα με τις ανιψούλες σου και να χαίρεστε και το νεώτερο μέλος της οικογένειας.
Καλά θα κάνεις να πας να δεις την θεία σου. Θα της δώσεις μεγάλη χαρά. Καμιά φορά οι συναντήσεις που φοβόμαστε ότι θα μας φέρουν φόρτιση μας φέρνουν περισσότερο ανακούφιση. Είναι καιρός να το κάνεις και αυτό το βήμα. Κάποια πράγματα είναι πιο δύσκολα στο μυαλό παρά στην πράξη ;).
-
Γλαύκη, εδώ και μέρες έχω έντονο το προαίσθημα ότι θα σε πάρουν τηλέφωνο από το Ρίο! Για να δούμε, θα επιβεβαιωθώ άραγε? Μακάρι!
Ελάκιον, τι καλά, τι καλά, καλυτερεύεις καρδούλι! Η έτερη αρρωστούλα, ο Λιλάκος, που είναι, οέο?
Ναταλία, έχω νοσταλγίες.............
-
Καλλιόπη σ'ευχαριστώ για την έννοια σου, απ'το στόμα σου και του Θεού τ'αυτί! Αν όλα πάνε καλά θα πάω εκεί που έχεις το κίτρινο post it στο fb, είσαι από εκεί ή έχεις πάει για διακοπές και δεν ξεκολλάς όπως λες; χιχιχι
Eli μου κοιμήσου όσο μπορείς γιατί έτσι παίρνει δυνάμεις ο οργανισμός σου. Για λόγο που δεν γνωρίζω, αφού δεν είμαι ούτε κρυωμενη ούτε κουρασμένη σου κάνω κι εγώ συμπαράσταση στον ύπνο! Αν φταίει όπως υποψιάζομαι για το πόδι μου και την υπνηλία μου η β12 θα συνέλθω σύντομα, αλλιώς θα βρω κάπου αλλού να τα ρίξω!
Koritsaki χαίρομαι που είσαι πάλι μαζί μας. Εύχομαι να καταφέρεις να κάνεις σύντομα τα θέλω σου πραγματικότητα. Με το σκυλάκι σου τι έκανες; Κατάφερες να το πάρεις μαζί σου τελικά; Τα δικά μου ζωάκια είναι μία χαρά και όντως πρόκειται για καλοκαιρινή δουλειά που θα μάθω εντός των επόμενων ημερών αν θα πάω τελικά ή όχι και θα σας ενημερώσω.
-
Απο το στομα σου κ στου Θεου τ'αυτι γλυκεια μου Μακ!Δεν ξερω αλλα αυτο τον καιρο εχω μια περιεργη ανυπομονησια.Αν μπορουσα θα επαιρνα καθε μερα τηλ!φυσιολογικα μεχρι το Πασχα πρεπει να με παρουν.Τους αλλους τους ειχαν ειδοποιησει σε πιο συντομο χρονικο διαστημα!
Κοριτσακι καθε ευχη για να γινουν τα θελω σου πραγματικοτητα!
-
Ναταλία να σας ζήσει το μωράκι και εύχομαι να περάσεις όμορφα με τις ανηψιές σου και τη θεία σου.
Γιώτα κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι για τη Λίλα. Σκέφτομαι μήπως έχει πάλι πρόβλημα με το ίντερνετ γιατί και άρρωστη που είναι ένα γειά θα μας το έλεγε.
-
Από το πρωί μας διόρθωσαν και την ώρα στο φόρουμ κι έτσι δε φαίνεται τώρα ότι ποστάρω νωρίτερα το πρωί, άρα ξυπνάω νωρίτερα! :lol:
-
βρε τζινα και το σκεφτηκα ξερεις αλλα λεω μπαα δυσκολο τοσα νησια εχει
μακαρι να πας εγω ειμαι απο εκει αλλα φετος δεν ξερω αν τα καταφερω να παω
ξερεις που θα εισαι? στο λιμανι? η καπου αλου?
παντως αν τα καταφερω να ξερεις οτι οπου και να εισαι καφε θα πιουμε!!!!
-
Καλλιόπη στο λιμάνι θα είμαι!! Πολύ χαίρομαι που είσαι από εκεί. Έψαξα κι έμαθα πολλές πληροφορίες και είναι όντως πολύ ωραίο και ενδιαφέρον νησί. Εννοείται ότι θα πιούμε καφέ!!