νομοι της ζουγκλας.οταν ειμουνα μικρος μου λεγανε οι μεγαλυτεροι σαν ιστοριες,κοψε μερικα χερια και κρεμασε τα καπου ψυλα ωστε να τα δουνε ολοι,ετσι δεν θα προσπαθησουν να σε βλαψουν οι επομενοι...ετσι επιβιωνεις.ναι αυτο σημαινει το legalize
Printable View
Μεταφορικα το λεει ο legalize,αλλα το θεμα ειναι οτι συχνα δεν σε παιρνει να ''κοψεις το χερι'' του αλλου,οποτε καλυτερα κανε το κοροιδο.Γενικα με καποια ατομα καλυτερα να μην μπλεξεις καν,ουτε ως θυτης ουτε ως θυμα.
Συμφωνω , αλλα τα ατομα αυτα ειναι ελαχιστα , κ η σταση , ασε τον αλλον να πιστευει οτι εχει δικιο , ειναι η καλυτερη
γιατι τα εχω αφησει ολα αυτα πισω και θελω να μπω και εγω στο προγραμα.να βρω μια ηρεμη και συνηθισμενη ζωη αλλα οτι εκανα στο παρελθον εχει μινει σαν στιγμα.και πολλες αντιδρασεις βγαινουν απο μονες τους σαν αντανακλαστικα βγαζω δοντια.και μολις με πιανουν τα ψιχοπονιαρικα και κοιταζω πισω το βλεπω, ειναι σαν να θελω και να μη θελω ταυτοχρονα,λεω να παω παρακατω αλλα συνεχιζω να κανω λαθη
Διαπιστωνω οτι η maripoza , συγκαταλεγεται αναμεσα στα πιο αξιολογα κ καλοπροαιρετα μελη του φορουμ .
σκεφτομαι οτι ο παντελιδης ειναι ο πρωτος ποιοτικος τραγουδοποιος και τραγουδιστης ππου βγηκε στην ελλαδα μετα απο πολλα χρονια.
Σκέφτομαι ότι η ζωή δεν είναι παρά ένα διάλειμμα μέχρι να έρθει η ώρα που θα πεθάνουμε...