καλα μου κοριτσακι ο αστυνομος τζινης εχει δικιο ειχα θεμα με το ιντερνετ.το οτε μας εβαλε τη νεα γραμμη ομως δεν μας εχει στειλει ακομα το μοντεμ οποτε εψαχνα ολους τους γνωστους για προσωρινο συμβατο μοντεμ.χαλια ειμαι με εχει ταραξει ο βηχας.
Printable View
καλα μου κοριτσακι ο αστυνομος τζινης εχει δικιο ειχα θεμα με το ιντερνετ.το οτε μας εβαλε τη νεα γραμμη ομως δεν μας εχει στειλει ακομα το μοντεμ οποτε εψαχνα ολους τους γνωστους για προσωρινο συμβατο μοντεμ.χαλια ειμαι με εχει ταραξει ο βηχας.
Ταλαίπωρο Λιλάκι, ο βήχας είναι πολύ εξαντλητικός. Μπόρεσες να κοιμηθείς το βράδυ;
κοιμηθηκα καθιστη τζινα και τπ πρωι σηκωθηκα νωρις νωρις γιατι πηγα το σκυλακο μου για τη δευτερη δοση του εμβολιου.
Καλοπέρασες δηλαδή! Ελπίζω να πέσει σύντομα η τιμή του εμβολίου γιατί 2 σκυλιά τα δικά μου και 2 της αδερφής μου θέλουμε τουλάχιστον 600 ευρώ για τα εμβόλια οπότε προς το παρόν δεν τα κάνουμε. Εσύ καλά έκανες και το έκανες στον παπαράκο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Λιλάκι περαστικά! κανένα σιροπάκι πηρες? έστω και φυτικό. γαλατάκι με μέλι μπορείς να πιεις, να μαλακώσει?
Ασχετο τώρα.... πηρα μία μεγάλη απόφαση (για εμένα τουλαχιστον)... να βάζω 5 κιλά απώλεια ανά 2μηνο..... θεωρώ ότι στην κατάσταση που είμαι τώρα μόνο έτσι θα ξεκουνήσω. σιγά σιγά χωρίς τεράστιες θυσίες, μέ όσο το δυνατόν πιο σωστή διατροφή.
Ξεκινάω το μενού της εβδομάδας για το site του αντρα μου και επιστρέφω!
αγγελικη σιροπι πηρα αλλα με ενοχλει στο στομαχι.γαλα ζεστο δεν επινα ποτε και τωρα δεν το πινω εκτος αν το βαλω σε καφε με αναγουλιαζει μετα την επεμβαση η γευση του.ευτυχως δεν εχω θεμα με τα υπολοιπα γαλακτοκομικα.
τζινακι εμενα θα μου στοιχισει συνολικα 160 ευρω και οι 3 δοσεις και η εξεταση.
Μόλις ξεμπέρδεψα με το βάψιμο του μαλλιού. Τις έκρυψα πάλι τις άσπρες τρίχες προς το παρόν, μπελάς κι αυτός!
Λίλα δεν έχω ρωτήσει τον κτηνίατρο αλλά ξέρω ότι τόσο στοιχίζει, εδώ ίσως και πιο ακριβά. Δυστυχώς ότι είναι καινούριο το κοπανάνε και στην τιμή.
τζινα δυστυχως εμεις εχουμε πολυ ζεστο και με υγρασια καλοκαιρι και δεν μπορω να μην του το κανω.
http://www.youtube.com/watch?v=3ZeUYPiUiTA
Σαν τι άλλο να μπορούσα να βάλω με αυτά που ακούω πως συμβαίνουν; Κουτσοί, στραβοί, καταθλιπτικοί, με ιώσεις, με αντιβιώσεις, με πατερίτσες, με, με, με.. Μαύρη χελώνα μας κατούρησε; Που λέει και η αγαπημένη μου Παπαδάκη... Τώρα γιατί μαύρη, εκείνη το ξέρει, ίσως για να δώσει έμφαση. Εύχομαι περαστικά σε όλους και για όλα! ʼλλο κακό να μη μας βρει! Έχω πάρει τόσο φόβο με τα κακά νέα, που προσπαθώ να βάλω το καλό μπροστά, ώστε να προλάβω. Για παράδειγμα, πριν από λίγο μου τηλεφώνησε μία φίλη μου και αντί για "γεια" της λέω, πες μου τα καλά τα νέα! Τι καλά, απαντάει, μαύρα νέα και μου ανακοίνωσε ένα θάνατο, ευτυχώς μακρυνού της προσώπου... Το προσπέρασα, προκειμένου να μη ξανακυλήσω στη θλίψη.
Έχω δύο μέρες που αισθάνομαι καλύτερα. Ήρθαν και οι δικοί μου και παραδόξως πήγαν όλα πολύ καλύτερα από όσο περίμενα. ʼφησα στην άκρη αξιοπρέπειες και τα συναφή και κάθησα με το ζόρι στα πόδια τους (όχι με όλο μου το βάρος, τους θέλω ακόμη δίπλα μου), χώθηκα με το έτσι θέλω στην αγκαλιά τους, είπα τα χαζά μου και εξεβίασα μερικά χαμόγελα, όλο και κάτι έγινε. Τους έδωσα και φαγητό, που είχα σηκωθεί από το μαύρο χάραμα για να τους ετοιμάσω, πριν πάω στη δουλειά, δεν τους άφησα ούτε το χέρι να απλώσουν, προκειμένου να τους περιποιηθώ. Κάτι έγινε και αυτό ήταν η αφορμή να πιάσω το νήμα ξανά και να αρχίσω να στέκομαι στα πόδια μου. Δε μπορώ να λειτουργήσω χωρίς να με αγαπούν και κυρίως να μου το δείχνουν και αυτή είναι μία πραγματικότητα, με την οποία έχω πια συμβιβαστεί.
Μια και θυμήθηκα την όμορφη αυτή σειρά, το νησί, ας σας βάλω και το αγαπημένο μου τραγούδι από αυτή: http://www.youtube.com/watch?v=5Y3cp...eature=related
Το Στρουμφοχωριό είναι μία όμορφη ανάμνηση.. Από δω και πέρα Σπιναλόνγκα θα μας λένε!
Ava χαιρομαι πολύ που πήγαν κάλα τα πράγματα με τους δικούς σου!
Ευχαριστώ, πολύ για τα καλά σου λόγια, ήταν πραγματικά ζωτικής σημασίας για μένα. Αν και αυτό πήγαινε στραβά, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Χθες κοιμήθηκα καλά, χωρίς εφιάλτες και είναι πολύ παρήγορο αυτό, ύστερα από τόσες μέρες ξαγρύπνιας και ψυχικής καταπόνησης.
Έχουμε και νέες αφίξεις, αλλά δεν ξέρω πώς και τι, θα ρωτήσω και θα μάθω. Ήμουν κακό παιδί και δε διάβαζα τα νέα σας τις τελευταίες μέρες. Καλώς μας ήρθατε, όσες μας ήρθατε!
ʼβα μου εγώ αρνούμαι να λεγόμαστε εδώ "το νησί" ή "Σπιναλόγκα"! Προτιμώ δεδομένων των καλών νέων που περιμένουμε σύντομα από το Κατερινάκι και τη ΜακΓιώτ να λεγόμαστε "το βυζί" ή "βυζαλόγκα" ότι προτιμάς!! :lol: :lol:
Το βυζι τελειο.
Τότε, καλή μου Τζίνα, μάλλον πρέπει να αποχωρήσω από "το Βυζί"... Γιατί έτσι κι αλλιώς, θα με εξορίσουν.. Οπότε, πάλι στη Σπιναλόνγκα θα καταλήξω, τι να λέμε τώρα... :bigsmile: