Δείτε στρογγυλάδες! Δείτε εμορφάδες! Πού να σταθώ στον πλανήτη αυτόν..
Printable View
Δείτε στρογγυλάδες! Δείτε εμορφάδες! Πού να σταθώ στον πλανήτη αυτόν..
:lol::lol::lol::lol:
welcome back Ava! we've missed you!
Αβα θα σε στειλουν στη μακρονησο εξορια?
Αβάκι, την κυριακή θα κάνουμε πάρτυ στη Τζίνα που έχει γενέθλια αποχαιρετώντας ταυτόχρονα την ελοπαρμενη βδομαδα και καλωσορίζοντας τη δική μου!
Τελεια παρτακι.ευχομαι να εχουμε αναρρωσει κιολας.
περδίκι θα είσαι μέχρι τότε! :tumble:Quote:
Originally posted by eleni198621
Τελεια παρτακι.ευχομαι να εχουμε αναρρωσει κιολας.
Ο βηχας με εχει τσακισει με πονεσε το κεφαλι μου.
Το θέμα, Λίλα μου, είναι ότι βρίσκομαι ήδη στην εξορία.. Η μακρόνησος θα ήταν ευλογία για μένα..
Όσο για το πάρτυ, Γιώτα μου, δε θα βρίσκομαι εδώ το Σαββατοκύριακο.. Θα είμαι στο σπίτι μιας φίλης μου, όπου υπάρχει μεν υπολογιστής, αλλά τον μονοπωλούν τα παιδιά της. Κάθε φορά που θέλω να δω κάτι, κολλούν πάνω μου σαν τις βδέλλες, για να παίξουμε ή για να δουν τι κοιτάω... Παιδιά, τι να πεις!
Eli μου, σου ζητώ συγνώμη, όπως και από την Αστερόσκονη, που ήμουν απούσα στις εβδομάδες σας. Δεν το ήθελα, ήταν κάτι πάνω από μένα.
Όσο για σένα, Γιώτα μου, θα σε καλωσορίσω τη Δευτέρα, από το σπιτάκι μου και το ΔΙΚΟ μου υπολογιστή, χωρίς παιδιά να με τριγυρίζουν! Μου λείψατε κι εμένα πολύ και θέλω να παρίσταμαι σωστά, με τις βλακείες μου, με τα σόκιν μου, με τους πουράτους μου, με τα όλα μου!
Μαλακια φαινεται η νεα σειρα του αντ1
Λίλα έβαλα τώρα να τη δω. Στο τρέϊλερ φαινόταν καλή πάντως.
Ποια σειρά είναι αυτή; Έχω να δω τηλεόραση κάτι αιώνες... Εκτός από την Κυριακή, που είδα για λίγα λεπτά το "Ελλάδα έχεις ταλέντο". Μια και μιλάμε για βυζί, είδα μία κυρία, που έσπαγε καρπούζια με τα βυζιά της. Ωραίο ταλέντο και χρήσιμο! Ενθουσιάστηκα, τι να σας πω! Θα μου πάρει μήνες τώρα, προκειμένου να ξανανοίξω τηλεόραση..
Είναι μία ελληνική σειρά - κωμωδία με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς.
Ava πόσο δικιο εχεις.... ο κόσμος including myself δεν παει καλα....
Λιλα και εσυ εχεις point. είχε πολύ καλό trailer αλλα μάλλον μαπα το καρπουζι
Τζινα ειναι σαν να εβαλαν ολα τα σηριαλ που εχουν γραψει πριν ο ρηγας με τον αποστολου σε ενα μπλεντερ και να βγηκε αχταρμας.ξαναζεσταμενο φαγητο.