Σκέφτομαι ότι αυτός είναι ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού...άραγε αυτό είναι καλό ή κακό;
Printable View
Σκέφτομαι ότι αυτός είναι ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού...άραγε αυτό είναι καλό ή κακό;
"κανε παιδι να δεις καλο" σας λεγανε εεε?
Στην παλια εποχη , τις γυναικες τις ειχαν του κλωτσου κ του μπατσου , οχι σαν σημερα που κοντευετε να κανετε εσεις κουμαντο ......
Δεν ειναι τυχαιο οτι δεν υπαρχει καμμια φιλοσοφος........
Μην παρεξηγηθω , τις αγαπω τις γυναικες , σε πολλα σημεια υπερτερουν ημων των ανδρων .
επιτελους εκανα καπου δεκα μπανια και μαυρισα λιγο!!!
Οτι καλό είναι κάθε άνθρωπος να διατηρεί όσο μπορεί την ψυχική του ηρεμία.!
Με ότι και αν συνεπάγεται αυτό.......................
Καντε το και θα με θυμηθείτε....
Γιατί η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή μωρό μου....
Αφιερωμένο............
https://www.youtube.com/watch?v=L7EmX6NYnkc
Σκεφτομαι αυτα τα αισιοδοξα ποστ , καλα ειναι , αλλα την αλλη φορα που θα σας πει καποιος να μην ανησυχητε , ολα θα πανε καλα , ζητηστε ακριβεις οδηγιες .........
Θα με ευχαριστήσει να ακούσω η να μάθω πως ο καθένας μας βρήκε τον τρόπο και ξέφυγε απο αυτά που τον παιδεύουν, που τον έχουν αρρωστήσει, ακόμα και σε εκείνους που ο οργανισμός τους δεν είναι σύμμαχος όμως τα καταφέρνουν με πείσμα, με υπομονή, με --- ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ --- δίπλα τους
Ξέρω πως δεν έχω τον τρόπο να μεταφέρω το πως τα κατάφερα, ξέρω που ήμουν και που έφτασα και εδω πάνω που είμαι έχει ωραία θέα, και αν ακόμα κατα τύχη η ατυχία ξανα πέσω θα ξέρω πως αξίζει τον κόπο να ξαναπροσπαθήσω, όσο και αν φαντάζει δύσκολο, όσο και αν στην αρχή πονέσει
Άλλωστε η αρχή είναι δύσκολη
ειναι καλο να ειναι ανεπτυγμενο οπως ειπε κ ο mac αλλα προκαλει ¨τα προβληματα" που εμεις εχουμε συνηθως!
αντιλαμβανεσαι πραγματα που ενας μεσος ανθρωπος δν μπορει... κ αυτα που αντιλαμβανομαστε δν ξερουμε να τα διαχειριστουμε!!!
Ειναι η λεγομενη συναισθηματικη νοημοσυνη....