Εγώ δεν θα μπω στην αντιπαράθεση..Αλλα εχω διαπιστώσει κάτι...Οι τελευταιες σελίδες σε αυτο το thread όπως και σε άλλα ειναι εκτός θεματος...Αντι ο αντμιν να τα διαγράψει τα αφήνει..Μήπως έτσι τον ενδιαφερει που γινονται κλικ στην ιστοσελίδα?
Printable View
Εγώ δεν θα μπω στην αντιπαράθεση..Αλλα εχω διαπιστώσει κάτι...Οι τελευταιες σελίδες σε αυτο το thread όπως και σε άλλα ειναι εκτός θεματος...Αντι ο αντμιν να τα διαγράψει τα αφήνει..Μήπως έτσι τον ενδιαφερει που γινονται κλικ στην ιστοσελίδα?
ΠΙΠΕΡΙ. ΤΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ; ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;
Πραγματικά σε ευχαριστώ....Quote:
Originally posted by Θεοφανία
YΓ. Kassi είσαι απίστευτη! Εύχομαι το μυαλό σου να δουλεύει πάντα με χιλιάδες στροφές, όπως τώρα.
Ε χεχε..Σωστή παρατήρηση Θεοφανία.....Quote:
Δεν σε κατηγορώ, απλά διακρίνω μια πικρία σε σχέση με ανθρώπους που έχουν \"πρόβλημα\" και δεν δέχονται τη βοήθεια άλλου εκτός του γιατρού. Συγνώμη αλλά αυτή την αίσθηση μου άφησες.
Δικά σου λόγια
\"ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ. ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ\"
Να απαντήσω Manthes πιστεύοντας ότι οι θέσεις σου εκπροσωπούν ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων εκτός σάιτ.......Ο γιατρός είναι ο μόνος ειδικός που μπορεί να θεραπεύσει τις συγκεκριμένες διαταραχές...Ο μόνος που έχει εκπαιδευθεί να σε βλέπει αντικειμενικά....Εσύ και η καλή σου θέληση να βοηθήσεις δεν είναι η ιδανική συνταγή......Συνήθως όταν είμαστε σε μία σχέση βοηθάμε περιμένοντας να πάρουμε κάτι ή βάσει δικού μας οφέλους κυρίως και όχι του άλλου....Γιατί αν για παράδειγμα η σχέση σου βοηθιόταν περισσότερο με κάποιον άλλο χαρακτήρα από το δικό σου ή μένοντας εν τέλει μόνη της αυτό δεν νομίζω να σου ήταν ευχάριστο για να το προτείνεις.Συνήθως θέλουμε να αλλάξουμε τους γύρω μας όχι εξυπηρετώντας δικό τους καλό αλλά φτιάχνοντάς τους κατά τα ελέη μας...Αυτό θεωρούμε ως βοήθεια...Και αυτό που λες ότι εγώ δέχομαι να σχετιστώ με κάποια με ψυχολογικά αρκεί να το παλέψει να αλλάξει.....Αν θέλει θα αλλάξει γιατί ίσως την εμπνέεις και δυναμώσει στην πορεία της θεραπείας της αλλά δεν της κλείνεις από πριν συμβόλαιο\"Μου αρέσεις αλλά για να τα φτιάξουμε θεράπευσε τη διαταραχή σου\".....Για παράδειγμα:Τις διαταραχές προσωπικότητας κάνουν ψυχίατροι να τις αλλάξουν χρόνια και θα αλλάξει κάποιος για την σχέση του σε ένα μήνα;;Αν θέλει αλλάζει για το δικό του καλό και βοηθάει και εσένα να επενδύσεις συναισθηματικά......Αλλιώς τα υπόλοιπα είναι φρούδες ελπίδες...Ελπίζω να έγινα κατανοητή...
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
ʼτομο που σχετιζόμουν μου είχε ανακοινώσει ότι ήταν σε θεραπεία....Πολύ θα ήθελα να τον βοηθήσω να αλλάξει για να τον έχω δίπλα μου......Αλλά αυτός επέλεξε να φύγει...Ήταν πιθανώς δικό του άλυτο αλλά εγώ δεν μπορούσα να επέμβω σε αυτό.......Η απόφασή ήταν δική του......Αν θελήσει αυτός και μόνο αυτός να βελτιώσει τις σχέσεις του θα πρέπει να αλλάξει.....
Quote:
Κόλλησα εδώ γιατί είδα ότι έχω να κάνω με ανθρώπους που άσχετα αν έχουν \"πρόβλημα\" ή όχι, είναι σκεπτόμενοι και μπορούν να ανταλάξουν απόψεις μεταξύ τους γι\' αυτό που απασχολεί όλους μας: τον εαυτό μας. Με φρικάρει ο ρατσισμός του είσαι ή δεν είσαι καλά, αν πάίρνεις φάρμακα, ή αν έχεις πάει σε γιατρους, μην επαναλαμβάνομαι.
Απ\' την άλλη χαλιέμαι πολύ που σήμερα έχει πέσει το επίπεδο και φεύγουν όλοι απ\' τον στόχο τους.
Δεν κάνω την έξυπνη, αλλά είναι δύσκολο να βρεις μια τόσο σοβαρή δουλειά στο διαδίκτυο- Πράγματι..Συμφωνώ σε αυτό..Πιστεύω ότι πολλοί από εδώ μεταφέρουν τα λόγια ψυχοθεραπευτών τους και αντί κάποιοι να τους γελοιοποιούν ωφέλιμο θα ήταν να αρπάζουν και κανένα σχόλιο για να κοιτάζουν πιο καθαρά τον δικό τους εαυτό.... και να την γελιοποιούμε με τον τρόπο μας.
καταρχην οι ψυχολογικες διαταραχες αποτελουν μια μεγαλη γκαμα με ποικιλα συμπτωματα, απο μικροκολληματα στη σκεψη του ασθενη μεχρι σοβαρες ψυχοσωματικες δυσλειτουργιες που τον καθιστουν σχεδον αχρηστο χωρις θεραπεια. Οι περισσοτεροι ανθρωποι που δεν εχουν αντιμετωπισει κατι τετοιο δεν εχουν ιδεα απο αυτες τις διαταραχες, οποτε με το που ακουν τις λεξεις \'\'ψυχιατρο\'\', \'\'ψυχολογικα προβληματα\'\', \'\'ψυχοσωματικα\'\' αμεσως σκεφτονται συμφωνα με την εμπειρια τους τις δυσκολες στιγμες και περιοδους της ζωης τους, τις στιγμες που αισθανονταν αδυναμοι και λυπημενοι λογω καποιου γεγονοτος ή λογω της ζωης που ζουσαν, και εχουν αυτο στο νου τους μονο ως \'\'ψυχολογικα προβληματα\'\'. Νομιζουν λοιπον οτι καποιος παει στον ψυχιατρο και παιρνει φαρμακα λογω της αδυναμιας του χαρακτηρα να αντιμετωπισει προβληματα που μπορει να αντιμετωπισει ολος ο κοσμος στη ζωη του, οπως πχ ενας χωρισμος ή η απωλεια ενος προσωπου. Δεν καταλαβαινουν οτι (η συντριπτικη πλειοψηφια) πηγαινει στον ψυχιατρο και παιρνει φαρμακα επειδη η διαταραχη που τους βασανιζει εχει να κανει με συμπτωματα ψυχοσωματικα τις περισσοτερες φορες που οι απλοι ανθρωποι δεν εχουν την παραμικρη υποψια πως ειναι να το εχεις. Εκει νομιζω οτι βρισκεται η αιτια των αντιπαραθεσεων αυτων που υποστηριζουν οτι τα ψυχολογικα προβληματα πρεπει να λυνονται χωρις τη βοηθεια ψυχιατρου, στο οτι εχουν υποψιν τους οτι ψυχολογικα προβληματα ισον δυσαρεσες στιγμες της ζωης, και δεν μπορουν να καταλαβουν τι μορφη μπορει να παρει μια ψυχολογικη διαταραχη, που μπορει να ειναι μεχρι και σωματοποιηση της.Quote:
Originally posted by Kassi
Ο γιατρός είναι ο μόνος ειδικός που μπορεί να θεραπεύσει τις συγκεκριμένες διαταραχές...Ο μόνος που έχει εκπαιδευθεί να σε βλέπει αντικειμενικά....Εσύ και η καλή σου θέληση να βοηθήσεις δεν είναι η ιδανική συνταγή
Quote:
Originally posted by MANTHES
EIΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑ, ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
δεν παιζει αυτο που λες η διατυπωση κ τπ υφοςμετρανε
Quote:
ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΕ ΚΡΙΝΕΤΕ. ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ. ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΟΥ. ΙΣΩΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΝΩΜΗ
ρε ανθρωπε εχεις παρει χαμπαρι σε τι ειδους ατομα μιλας????σε ατομα που δεν \"χαιρουν\"εκτιμησης σου????ε απευθυνσου σε αυτα για οχι τιποτε αλλα θυμιζεις ουνουφριστικες επαναληψεις
δεν σε αφορα το θεμα η σχεση με τον ψυχιατρο ψαξε ενα θεμα:μα εχω παθει εξαρτηση κι ολο εσενανε ζητσω...με ροζ κσρδουλες κ μπαλονακια love απανω κ χεσε μας
δεν μπορεσα να τα διαβασω ολα με φρικαρε ο manthes sit
ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ; Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ; ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟQuote:
Originally posted by interappted
δεν μπορεσα να τα διαβασω ολα με φρικαρε ο manthes sit
manthes απαξιω να ξανασχοληθω με ατομα σαν κι εσενα
κι αν ξερεισ να διαβαζεις το θεμα ειναι η σχεση με τον ψυχιατρο που σημαινει οτι παω σε ψυχιατρο κ παιρνω χαπια κ δεν εχω κανενα κομπλεξ με αυτο σε αυτο το forum συνομιλω με ατομα που αντιμετωπιζουν παρομοια προβληματα πανε σε ψυχιατρο η σε ειδικο.
εσυ τι δουλεια εχεις εδω μεσα δεν καταλαβα αλλα ουτε κ θελω να μαθω
αδιαφορω!
ΘΕΩΡΩ ΤΙΜΗ ΝΑ ΑΠΑΞΙΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ
(από λάθος έγινε EDIT το post ... )
ΕΣΥ PSYCHANGEL ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΤΣΙ; Ή ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΕΣ;
ψαξε ενα θεμα:μα εχω παθει εξαρτηση κι ολο εσενανε ζητσω...με ροζ κσρδουλες κ μπαλονακια love απανω κ χεσε μας
με φρικαρε ο manthes sit
manthes απαξιω να ξανασχοληθω με ατομα σαν κι εσενα
ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΕΤΣΙ ΜΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ, ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
αυτό λέω ακριβώς ! οτι ΔΕΝ συνειδητοποιείς την ΙΔΙΕΤΑΙΡΟΤΗΤΑ του χώρου που βρίσκεσαι και του ευαίσθητου ψυχισμού των ατόμων που προκαλείς με τα δεικτικά (κατ αυτούς ακόμα και προσβλητικά) σχόλια σου .Quote:
..... ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΩ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΕΤΣΙ ΜΗ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ...
(εκτός βέβαια κι αν ΔΕΝ έχεις την ικανοτητα να το αντιληφθείς αυτό οπότε μη διατείνεσαι για το \"ολά καλά όλα ανθηρά\" σχετικά με τη δική σου ψυχοσυναισθηματική κατάσταση σε σχέση με τους \"καϋμένους\" τους υπόλοιπους μέσα εδώ που τραβιούνται με ψ/φάρμακα και ψ/γιατρούς)
... αν τη φράση μουQuote:
Originally posted by MANTHESΑΝ ΟΜΩΣ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ, ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
τη θεωρείς \"φασιστικών αντιλήψεων\" δεν εχω κανένα ζόρι να την ανακαλέσω με την προϋπόθεση να λάβεις σοβαρά όλα τα υπόλοιπα που λέω τα οποία ΔΕΝ είναι ...Quote:
και καλά θα κάνεις να τα μαζεύεις και να φεύγεις από εδω
(από λάθος έγινε EDIT το αρχικό post αλλα η απάντηση ισχύει ... )