Originally Posted by
Tonya
όχι, ήταν τέως συνάδελφος, γυναίκα, πριν συνταξιοδοτηθεί, δουλεύαμε στην ίδια δουλειά, δεν με χώνευε και δεν τη χώνευα, και ευτυχώς δεν συνεργαστήκαμε σε κοινό θέμα ποτέ.
τον άλλον τον μ@@@α, με πιάνεις ποιον, τον αφήνω τελείως, γιατί νομίζω ότι είναι από πάστα βιαστή καμωμένος και εμείς στο target group του.
εγώ είχα πολλούς έρωτες στη ζωή μου αλλά έναν τον αγάπησα πολύ, τον λάτρεψα, μα ήταν διπολικός και το πήρα χαμπάρι πολύ καιρό μετά αφότου είχαμε απομακρυνθεί. ο ίδιος μου είχε πει ότι έχει κατάθλιψη, αλλά δεν ήξερα πώς μεταφράζεται σε συμπεριφορές αυτό. κάποιος άλλος που γνώρισα πριν μερικούς μήνες είχε ανάλογες αντιδράσεις, πάνω και κάτω ακραία και παράξενα, είδα αμέσως την ομοιότητα, τον ρώτησα και μου εξήγησε. μετά του διηγήθηκα τα του έρωτά μου και μου το επιβεβαίωσε ότι αυτά που διηγούμαι είναι συμπτώματα της διπολικής. και έτσι αν αισθανόμουν ως τότε ότι από τον έρωτά μου αδικήθηκα, κατόπιν το ξεπέρασα και τον λυπήθηκα τόσο, μα τόσο πολύ, που σχίζεται η καρδιά μου γι αυτόν και τα μάτια μου γεμίζουν δάκρυα ακόμη και τώρα που σου μιλώ. αυτά