Θα ξεπεράσει κ το θέμα ''Τι σκέφτεστε'' που απαρτίζεται από σκέψεις 1000 ατόμων.Και εδώ μιλάμε για μια σκέψη.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΟΜΟΡΦΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.Τι δεν καταλαβαίνετε;;
Printable View
Θα ξεπεράσει κ το θέμα ''Τι σκέφτεστε'' που απαρτίζεται από σκέψεις 1000 ατόμων.Και εδώ μιλάμε για μια σκέψη.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΟΜΟΡΦΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.Τι δεν καταλαβαίνετε;;
Διαφωνώ μαζί σου επειδή:
1ον Το πρότυπο που περιέγραψα (ψηλή, λεπτή με μεγάλα βυζιά) είναι αυτό το οποίο προβάλλεται στην συντρηπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ, περιοδικών, κινηματογράφο κλπ.
2ον Ο έφηβος όταν αρχίζει να ψάχνει για "εμπνεύση" σε ότι αφορά την ερωτική διάσταση της ζωής του, είναι 9 προς 1 πιθανότερο να "τύχει"* να δει γυμνή ψηλή, λεπτή με μεγάλα βυζιά παρά ότιδήποτε άλλο.
3ον Αποδεικνύεται από την συμπεριφορά και τους στόχους των σημερινών γυναικών οι οποίες - στη συντρηπτική πλειοψηφία - παρακαλάνε και προσεύχονται να γίνουν ψηλές, λεπτές με μεγάλα βυζιά. Αν όμως δεν σε πείθει το επιχείρημα μου διάβασε το 4ον.
4ον Ρώτα τις περιπτώσεις νευρικής ανορεξίας και βουλιμισμού σχετικά με το ιδανικό (κατά την άποψη τους) σώμα. Αν σου απαντήσει καμία "κοντουλα με πεταχτο κωλαρακι και κανονικο βυζι" κάθομαι να μου τρυπήσεις τη μύτη.
5ον Αν δεις φίλο σου ή γνωστό σου να αλλάζει "τα γούστα" τα οποία του επιβλήθηκαν στην εφηβεία του, αργότερα στη ζωή του, σφύρα μου κλέφτικα. Εφ' όσον συνδέθηκαν αυτά με την δυνατότητα να κάνει "κουκου", τα πρότυπα του θα αλλάξουν μετά τον ενταφιασμό.
* Ο όρος "τύχει" έχει τόση σχέση με την τύχη όσο και τα μνημόνια με την ελληνική οικονομία (έτυχαν).
Δεν νομίζω. Μπορεί να μένω σε διαφορετική γειτονιά από τη δική σου, αλλά οι γυναίκες στην περιοχή μου αγοράζουν ΟΛΕΣ και γόβες με τακούνι.
Εγώ πάλι βλέπω ότι το θέμα το έχουν και με τα δύο (ύψος και κιλά). Δεν είναι τυχαίο το "πρότυπο" ψηλή, λεπτή με μεγάλα βυζιά.
Και ποιός ορίζει τι είναι ωραίο; Η τηλεόραση; Το μαρί κλαιρ; το κοσμοπολιταν (ου αφοδεύσω); Δεν υπάρχει αντικειμενικά "ωραίο". Ακόμα και μια αράχνη για μια άλλη αράχνη είναι ωραία... και χεστήκανε για το αν εσύ, εγώ ή κάποιος άλλος πιστεύει ότι δεν είναι ωραίες. Αυτά που λέω αποδεικνύονται από το τι σμίλευαν ή ζωγράφιζαν οι άνθρωποι αιώνες πριν την σημερινή εποχή. Η αφροδίτη της Μήλου είναι "τόφαλος" για τα σημερινά δεδομένα. Μη μιλήσω για σύγκριση σημερινών γυναικών με αυτές που ζωγράφιζε ο Botticelli. Άστο καλύτερα. Η διαφορά ανάμεσα στα πρότυπα των τότε εποχών (αρχαία Ελλάδα και αναγέννηση που έφερα ως παράδειγμα) με τα σημερινά, είναι η χειραγώγιση της κοινής γνώμης. Τότε δεν γινόταν (δεν υπήρχαν τα μέσα βλέπεις) ενώ σήμερα είναι εφικτό. Αν τώρα μου πεις "εμένα τα παιδιά μου δεν βλέπουν τηλεόραση για να επηρρεάζονται", εγώ θα σου απαντήσω "μη στεναχοριέσαι... πάνε στου γείτονα και βλέπουν".
Έλα μου ντε όμως που οι άνθρωποι σήμερα στην πλειοψηφία τους ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ επιφανειακοί;! Βλέπεις Νοέμβρη μήνα, γυναίκα σε στάση λεωφορείου με κινητό αει γ****** 5ης γενιάς και παπούτσια πάνινα!!! Ή, ποιός δεν έχει δει κάποιον με πανάκριβο αυτοκίνητο το οποίο πληρώνει με δόσεις ενώ έχει υποθηκευμένο το σπίτι του; Έχεις ακούσει τίποτα περί "κόκκινων δανείων"; Γεμάτα τέτοιες εξυπνάδες είναι! Είδες πουθενά ωριμότητα στα όσα περιγράφω; Συνεπώς, η έκθεση στα παραπάνω πρότυπα απλά ολοκληρώνει το έγκλημα. Και η πικρή αλήθεια είναι ότι Ο ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΞΟΔΕΥΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.
Και ποιός - αλλά και πως - θα ορίσει τα σωστά κριτήρια; Θα κάτσει ο γονιός να επιπλήξει το γιό του επειδή του κάνει κούκου με κάτι που είδε στην τηλεόραση; Θα τα ψάλλει της κόρης επειδή θέλει να γίνει αποδεκτή από το άλλο φύλο; Σε ποιά ταινία επιστημονικής φαντασίας τα έχεις δει αυτά να τα δω και γω; Είδες σήμερα να προωθείτε - με οποιονδήποτε τρόπο - η ωριμότητα των ατόμων (ανδρών / γυναικών); Που ζεις Αλαφροισκιωτε;
Και ποιός σου είπε εσένα ότι μη-φεμινισμός συνεπάγεται αμορφωσιά, γεννοβόλημα, γάμο με το ζόρι, ξυλοδαρμό και κέρατο;;; Πολύ διαφορετικά πράγματα το ένα από το άλλο. Να ξεχωρίσουμε μερικά πραγματάκια για να μην παρεξηγούμαστε. Η γυναίκα "μιας άλλης εποχής" εργαζότανε. Δεν το έξυνε με spa και μανικιούρ ξέρεις. Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά οι σημερινές γιαγιάδες βγάζανε περισσότερη δουλειά από ότι αντέχεις εσύ και εγώ σήμερα. Και δεν δουλεύανε πίσω από γραφείο με Η/Υ και τηλέφωνο. Δουλεύανε χωράφι αν έχεις υπόψιν σου... ή σε περιβόλι, μποστάνι, αμπέλι. Η διαφορά υπάρχει στην ποιότητα και την ποσότητα της εργασίας.
Καθότι δεν έχω γνωρίσει γυναίκα η οποία να μην αναπτύξει μητρικά ένστικα μέχρι τα 35 το θεωρώ άδικο εώς και βλακώδες να αγνοήσει κανείς την φυσική αυτή διάσταση. Το σημερινό χάλι της εργασιακής ζωής των γυναικών έχει ηλίθιες και ανήθικες προυποθέσεις όπως π.χ. "μη κάνεις παιδιά γιατί θα απολυθείς" (και αν έχεις αντίρρηση για αυτό, να σου πω μερικές περιπτώσεις ιδιωτικού τομέα στις οποίες η απόλυση ήρθε μόλις έκλεισαν οι 365 μέρες από την γέννα)... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! Λες και η νομοθεσία ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ να προβλέψει για την εργαζόμενη του ιδιωτικού τομέα. Αλλο ένα κίνητρο για να σπρώξουμε 10.000.000 ανθρώπων στο δημόσιο και μετά να τους κατηγορούμε για αυτή την επιλογή κιόλας (σιγά που θα μας αφήνανε να αναπτύξουμε βιομηχανία)...
Το ότι υπήρξε καθυστέρηση σε ότι αφορά την εκπαίδευση - όποια και αν θα ήταν αυτή - των γυναικών προκειμένου να εργαστούν και εκείνες σε θέσεις ισάξιες με αυτές των ανδρών, δεν μου κάνει εντύπωση καθότι υπήρχε μια σχετική ανασφάλεια εκ μέρους των ανδρών στο να δεχθούν την σύγκριση με μια γυναίκα "στα ίσα". Αυτό όμως, όπως το βλέπεις και ο ίδιος γύρω σου, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσε να καμφθεί - όπως και έγινε δηλαδή. Σήμερα γυναίκες εργάζονται σχεδόν σε όλες τις θέσεις τις οποίες παραδοσιακά κάποτε κατείχαν άνδρες... ακόμα και σε θέσεις όπου προσωπικά αμφισβητώ το αν είναι σωστό να βάλεις μια γυναίκα να εργαστεί λόγω επικινδυνότητας.
Σε ότι αφορά τον ξυλοδαρμό και το κέρατο τα οποία αναφέρεις, αυτά αφορούν τον άντρα και το κατά πόσο κάνει ευσυνείδητες επιλογές ή όχι, όπως και το αν έχει τη δυνατότητα (ή δεν την έχει) να ελέγχει τον εαυτό του και τα νεύρα του. Και τα δύο όμως είναι άσχετα με τον φεμινισμό. Αν επιμένεις όμως, σε προ(σ)καλώ να μου τα συνδέσεις.
Δεν ζούμε στη μέση ανατολή για να μην μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο φημιζόμαστε είναι οι περίφημες "αλλαγές" και η αντίστοιχη προσαρμογή από πλευράς μας σε νέα δεδομένα, σχεδόν πάντα με χαμηλότερη ποιότητα ζωής.
Αφου καταφερατε να μπλεξετε την πολιτικη την οικονιμια της ελλαδα με το υποκειμενικο ομπρφο ωραιο αλλα και την αρχαιοτητα την επορροη τον μμε και αλλα σε ενα ποστ μπραβο σας
Οι ανορεξικες εχουν θεμα με το παχος οχι με το υψος.
Σπανια εχω συναντησει αντρα που θελει οπωσδηποτε η αλλη να χει το μεγαλο βυζι και το πολυ υψος.
Οι περισσοτεροι θελουν στητο κωλο και βυζι,ουτε πλακα,ουτε αγελαδα.
Το υψος αδιαφορο συνηθως.
Το τακουνι δεν το φορανε οι γυναικες μονο γιατι προσθετει υψος.Δεν ειναι τυφλοι οι αντρες,ξερουν να ξεχωριζουν μια 1,60 με δεκαποντο απο μια που ναι 1,70 με ισιο.Quote:
Δεν νομίζω. Μπορεί να μένω σε διαφορετική γειτονιά από τη δική σου, αλλά οι γυναίκες στην περιοχή μου αγοράζουν ΟΛΕΣ και γόβες με τακούνι.
Η γοβα γενικα κανει το ποδι να φαινεται πιο κομψο και ωραιο,δε θα κοροιδεψει κανενα ομως οτι η ταδε ειναι ψηλη ενω ειναι κοντη.
Με κιλα εχουν,με υψος οχι,επιμενω.Στο κατω κατω,οι ελληνες σα λαος δεν ειναι πολυ ψηλοι.Οι περισσοτερες γυναικες ειναι κατω του 1,70 αναγκαστικα.Quote:
Εγώ πάλι βλέπω ότι το θέμα το έχουν και με τα δύο (ύψος και κιλά). Δεν είναι τυχαίο το "πρότυπο" ψηλή, λεπτή με μεγάλα βυζιά.
Το παχος γενικα σχολιαζεται ασχημα,το χαμηλο υψος ποτε,εκτος και αν ειναι ΠΟΛΥ κοντη ισως,σα νανος.
Ισα ισα αρεσει στους περισσοτερους αντρες να ναι η αλλη μικροκαμωμενη γιατι τους βολευει στο σεξ.
Προφανως υπαρχουν προτυπα και επηρεαζομαστε απο αυτα,σε καθε εποχη ομως υπηρχε ενα στανταρ για το ωραιο.Quote:
Και ποιός ορίζει τι είναι ωραίο; Η τηλεόραση; Το μαρί κλαιρ; το κοσμοπολιταν (ου αφοδεύσω); Δεν υπάρχει αντικειμενικά "ωραίο". Ακόμα και μια αράχνη για μια άλλη αράχνη είναι ωραία... και χεστήκανε για το αν εσύ, εγώ ή κάποιος άλλος πιστεύει ότι δεν είναι ωραίες. Αυτά που λέω αποδεικνύονται από το τι σμίλευαν ή ζωγράφιζαν οι άνθρωποι αιώνες πριν την σημερινή εποχή. Η αφροδίτη της Μήλου είναι "τόφαλος" για τα σημερινά δεδομένα. Μη μιλήσω για σύγκριση σημερινών γυναικών με αυτές που ζωγράφιζε ο Botticelli. Άστο καλύτερα. Η διαφορά ανάμεσα στα πρότυπα των τότε εποχών (αρχαία Ελλάδα και αναγέννηση που έφερα ως παράδειγμα) με τα σημερινά, είναι η χειραγώγιση της κοινής γνώμης. Τότε δεν γινόταν (δεν υπήρχαν τα μέσα βλέπεις) ενώ σήμερα είναι εφικτό. Αν τώρα μου πεις "εμένα τα παιδιά μου δεν βλέπουν τηλεόραση για να επηρρεάζονται", εγώ θα σου απαντήσω "μη στεναχοριέσαι... πάνε στου γείτονα και βλέπουν".
Τοτε πχ οι κοκκαλιαρες και πιο μελαμψες ηταν οι ασχημες και ηταν λιγοτερο επιθυμητες απο τις πιο λευκες και τροφαντες.
Ακομα και τις εποχες πριν την τηλεοραση δεν υπηρχε περιπτωση μια ασχημη να παρει εναν ''καλο'' γαμπρο της εποχης,εκτος και αν ειχε λεφτα.
Εδω συμφωνω μαζι σου απολυτα.Quote:
Έλα μου ντε όμως που οι άνθρωποι σήμερα στην πλειοψηφία τους ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ επιφανειακοί;! Βλέπεις Νοέμβρη μήνα, γυναίκα σε στάση λεωφορείου με κινητό αει γ****** 5ης γενιάς και παπούτσια πάνινα!!! Ή, ποιός δεν έχει δει κάποιον με πανάκριβο αυτοκίνητο το οποίο πληρώνει με δόσεις ενώ έχει υποθηκευμένο το σπίτι του; Έχεις ακούσει τίποτα περί "κόκκινων δανείων"; Γεμάτα τέτοιες εξυπνάδες είναι! Είδες πουθενά ωριμότητα στα όσα περιγράφω; Συνεπώς, η έκθεση στα παραπάνω πρότυπα απλά ολοκληρώνει το έγκλημα. Και η πικρή αλήθεια είναι ότι Ο ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΞΟΔΕΥΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.
ΟΚ εχουμε και το μυαλο ομως.Υπαρχουν και αυτοι που κανουν εξυπνες επιλογες και αλλοι τρεχουν πισω απο *******κια.Quote:
Και ποιός - αλλά και πως - θα ορίσει τα σωστά κριτήρια; Θα κάτσει ο γονιός να επιπλήξει το γιό του επειδή του κάνει κούκου με κάτι που είδε στην τηλεόραση; Θα τα ψάλλει της κόρης επειδή θέλει να γίνει αποδεκτή από το άλλο φύλο; Σε ποιά ταινία επιστημονικής φαντασίας τα έχεις δει αυτά να τα δω και γω; Είδες σήμερα να προωθείτε - με οποιονδήποτε τρόπο - η ωριμότητα των ατόμων (ανδρών / γυναικών); Που ζεις Αλαφροισκιωτε;
Η πραγματικοτητα στην Ελλαδα ηταν ετσι οπως την περιεγραφα μεχρι πριν 40-50 χρονια και δεν υπερβαλλω καθολου.Quote:
Και ποιός σου είπε εσένα ότι μη-φεμινισμός συνεπάγεται αμορφωσιά, γεννοβόλημα, γάμο με το ζόρι, ξυλοδαρμό και κέρατο;;;
Ισως τα χεις πολυ ρομαντικα στο μυαλο σου.
Για προξενια πρωτη φορα ακους?Ο κανονας ηταν,εκτος αν καποιος αφηνε εγγυο καποια και αναγκαζοταν να την παντρευτει δια ροπαλου.
Ειπα εγω οτι ξυνονταν οι γυναικες αυτες?Ισα ισα δουλες τις ειχαν και στο σπιτι και στο χωραφι και παντου.Quote:
Πολύ διαφορετικά πράγματα το ένα από το άλλο. Να ξεχωρίσουμε μερικά πραγματάκια για να μην παρεξηγούμαστε. Η γυναίκα "μιας άλλης εποχής" εργαζότανε. Δεν το έξυνε με spa και μανικιούρ ξέρεις. Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά οι σημερινές γιαγιάδες βγάζανε περισσότερη δουλειά από ότι αντέχεις εσύ και εγώ σήμερα. Και δεν δουλεύανε πίσω από γραφείο με Η/Υ και τηλέφωνο. Δουλεύανε χωράφι αν έχεις υπόψιν σου... ή σε περιβόλι, μποστάνι, αμπέλι. Η διαφορά υπάρχει στην ποιότητα και την ποσότητα της εργασίας.
Για καλο τα λες ολα αυτα?
Αυτο ειναι θεμα ανυπαρξιας εργατικων δικαιωματων και προστασιας της μητερας συγκεκριμενα.Δεν εχει να κανει με τον φεμινισμο αλλα ισα ισα με την ελλειψη του.Quote:
Καθότι δεν έχω γνωρίσει γυναίκα η οποία να μην αναπτύξει μητρικά ένστικα μέχρι τα 35 το θεωρώ άδικο εώς και βλακώδες να αγνοήσει κανείς την φυσική αυτή διάσταση. Το σημερινό χάλι της εργασιακής ζωής των γυναικών έχει ηλίθιες και ανήθικες προυποθέσεις όπως π.χ. "μη κάνεις παιδιά γιατί θα απολυθείς" (και αν έχεις αντίρρηση για αυτό, να σου πω μερικές περιπτώσεις ιδιωτικού τομέα στις οποίες η απόλυση ήρθε μόλις έκλεισαν οι 365 μέρες από την γέννα)... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! Λες και η νομοθεσία ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ να προβλέψει για την εργαζόμενη του ιδιωτικού τομέα. Αλλο ένα κίνητρο για να σπρώξουμε 10.000.000 ανθρώπων στο δημόσιο και μετά να τους κατηγορούμε για αυτή την επιλογή κιόλας (σιγά που θα μας αφήνανε να αναπτύξουμε βιομηχανία)...
Και η εκπαιδευση των γυναικων ηταν κατακτηση του φεμινισμου.Παλια τα γραμματα ηταν μονο για τους αντρες.Quote:
Το ότι υπήρξε καθυστέρηση σε ότι αφορά την εκπαίδευση - όποια και αν θα ήταν αυτή - των γυναικών προκειμένου να εργαστούν και εκείνες σε θέσεις ισάξιες με αυτές των ανδρών, δεν μου κάνει εντύπωση καθότι υπήρχε μια σχετική ανασφάλεια εκ μέρους των ανδρών στο να δεχθούν την σύγκριση με μια γυναίκα "στα ίσα". Αυτό όμως, όπως το βλέπεις και ο ίδιος γύρω σου, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούσε να καμφθεί - όπως και έγινε δηλαδή. Σήμερα γυναίκες εργάζονται σχεδόν σε όλες τις θέσεις τις οποίες παραδοσιακά κάποτε κατείχαν άνδρες... ακόμα και σε θέσεις όπου προσωπικά αμφισβητώ το αν είναι σωστό να βάλεις μια γυναίκα να εργαστεί λόγω επικινδυνότητας.
Σιγουρα δεν εχεις ακουσει πρωτη φορα για το ποσο βιαιοι και καταπιεστικοι ηταν οι παλιοτεροι αντρες.Quote:
Σε ότι αφορά τον ξυλοδαρμό και το κέρατο τα οποία αναφέρεις, αυτά αφορούν τον άντρα και το κατά πόσο κάνει ευσυνείδητες επιλογές ή όχι, όπως και το αν έχει τη δυνατότητα (ή δεν την έχει) να ελέγχει τον εαυτό του και τα νεύρα του. Και τα δύο όμως είναι άσχετα με τον φεμινισμό. Αν επιμένεις όμως, σε προ(σ)καλώ να μου τα συνδέσεις.
Δεν ζούμε στη μέση ανατολή για να μην μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο φημιζόμαστε είναι οι περίφημες "αλλαγές" και η αντίστοιχη προσαρμογή από πλευράς μας σε νέα δεδομένα, σχεδόν πάντα με χαμηλότερη ποιότητα ζωής.
Φυσικα ειναι και θεμα ανθρωπου.
Το θεμα ειναι οτι τοτε σε παντρευανε (το τονιζω,παντρευανε,δεν διαλεγες εσυ τον συζυγο σου) με καποιον και ησουν υποχρεωμενη να τον ανεχθεις ο,τι κουμασι και αν ηταν.Το διαζυγιο απαγορευοταν δια ροπαλου.
Στις μερες μας αν ο αλλος ειναι μαλακας παιρνεις το καπελακι σου και φευγεις.
Η ελευθερια παντα εχει παραπανω ευθυνες και κινδυνους.Αλλα οχι να γυρισουμε στην εποχη που αποφασιζανε οι γονεις ποιον θα παντρευτουμε.
Αλαφροϊσκιωτε, πολύ σωστή η τελευταία σου φράση...δεν υπάρχει χειρότερο από το να σε αναγκάζουν να είσαι με κάποιον που δεν θες πόσο μάλλον να κοιμάσαι μαζί του...χαίρομαι να βλέπω άντρες με τέτοια μυαλά... :)
Δεν σου κανουν πλακα. Δεν εχεις πρόβλημα εμφανισεις!!!!!!!
Λοιπον ακου. ξαπλωσε στο κρεβατι σου, κλείσε τα μάτια και πες αυτό:
"Λοιπόν, αν δεν είμαι ελκυστικός αυτό σημαίνει ότι δεν αρέσω σε ΚΑΜΙΑ γυναικα σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον πλανητη ουτε στο ελάχιστο. Ειναι αλήθεια; Μάλλον όχι.... γτ αρεσα σε καποιες γυναίκες αν και δεν μου άρεσαν αυτες. Τότε δεν είμαι μη ελκυστικός, αλλα ουτε και κάποιο κοριτσι δεν πέφτει στα ποδια μου :Ρ (ακόμα :Ρ). Αρα δεν είμαι ελκυστικός σε όλες. Τότε είμαι τόσο ελκυστικός οσο και μη ελκυστικός. Και αν θα πρέπει να πιστέψω σε ενα απο τα δυό, ποιο θα με βοηθησει περισσοτερο; Λοιπόν αν πιστέψω ότι είμαι ελκυστικός θα νιωσω τουλάχιστον ωραια"
Με αυτο τον τρόπο θα αρχισεις να πιστεύεις στον εαυτό σου και η πιστη στο οτι δεν είσαι ωραίος θα φυγει, σιγα σιγα. Αλλα πρεπει να το κανεις αυτό καθε μερα, και θα πάρει καιρο.
ΥΓ. Εαν ξαναπεις για αυτοκτονία δεν θα προλαβεις να το κανεις. Θα σε σκοτωσω πρωτός εγω ;)
εγω δεν εχω καταλαβει το νοημα αυτου του τοπικ ειναι για συνοικεσια?