-
Καλησπερα κοριτσια, φυσικα και δεν.... ξεχασα να ζυγιστω.! ειμαι 87,6... μονο 400gr εχασα!
ελπιζω σε καλυτερα αποτελεσματα την αλλη βδομαδα!
Καλη επιτυχια για αυριο Nadine, θα περιμενουμε νεα σου.
Λυπαμαι που πονας, κανενα παυσιπονο δε σου μετριαζει τον πονο?
φιλια σ'ολες!
-
Κοριτσια μου καλησπερα σας!!! Επιτελους σημερα με την ησυχια μου μπορεσα και διαβασα τα νεα σας, ειχα καμποσο καιρο να μπω...
Ναντινακι μου, γλυκο μου μαγισσακι, ηρθε επιτελους η στιγμη να ριξεις λιγη απο την μαγικη σκονη σου και στον εαυτο σου... επιτελους!!!! Σιγουρα αγαπη μου ολα θα πανε καλα, θα δεις!! Εγω οταν πηγα σε αυτο τον γιατρο και μιλησα μαζι του, με εκανε να νιωσω τοσο καλα και τοσο σιγουρη γι αυτο που ηθελα να κανω, που και εκεινη την στιγμη να με χειρουργουσε, δεν θα ειχα κανενα προβλημα, ειχε διωξει ολους τους φοβους μου, καταλαβα οτι ειναι ρουτινα πια. Κανε την αρχη σαν καλη προεδρος και που ξερεις, ισως σε ακολουθησουμε...(εγω δηλαδη)
Μπαρμπ, βλεπω προχωρας απτοητη ε? Μπραβο κοπελα μου συντομα θα δεις το 7!!! Περαστικα και στον πεθερο σου.
klm μπραβο που πετυχες τον στοχο σου γι αυτη την βδομαδα (συντηρηση) μακαρι κι εγω να σκεφτομουν ετσι, δεν θα ειχα παρει 6+ κιλα και τωρα να ειμαι ξανα σχεδον στην αρχη...
Εγω ειμαι ευχαριστημενη αυτη τη βδομαδα, προσεξα αρκετα, δεν καταναλωσα καθολυ ζαχαρη και αρχισα παλι να τρωω καπως πιο υγιεινα, αποτελεσμα? απο Δευτερα μεχρι σημερα εχασα 1 κιλο, ειμαι 95... βουνο μου φαινεται... με τα ρεντουκτιλ χτυπαγα κατι 3κιλα την βδομαδα και τωρα μετα βιας 1... τελος παντων.
Σημερα ομως δεν σας ειπα τι εκανα... το Ξενακι μου ειχε δωσει μια φανταστικη συνταγη για τυροπιτα, την εφτιαξα και τωρα λειπει το μισο ταψι, ο μικρος με τον βασιλη την αφανισαν!!! εφαγα κι εγω ενα κοματι, το εριξα λιγο εξω, ηταν και η συνταγη της φιλεναδας μου και ηθελα να την τιμησω... οχι οτι ειμαι αδιορθωτη...
Παντως ενα εχω να πω: η Ξενια ειναι τρομερη μαγειρισσα, αξιζει να της παρουμε ολη τη σειρα της ταπερ, να της την στειλουμε και αυτη να μας την επιστρεψει γεματη φυσικα!!!!
Λοιπον κοριτσια, ευχομαι κι εγω ενα καλο ΣΚ και η αλλη βδομαδα να ειναι ακομα πιο ''δυνατη'' απ ολες τις αποψεις!!!
Φιλακια σε ολες!!!
-
...πωπω!!!
ειμαι για παρτη μου εδω!
ολο το φορουμ μονο για μενα!!!!!!!!!!!!
ηθελα να σας πω οτι ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!
ο αγαπημενος μου βρηκε δουλεια...και μαλλον αρχιζω να '' ανταμειβομαι'' για την συνειδητη αποφαση μου να ακολουθω τον δυσκολο δρομο ,τον λιγοτερο ''πολυταξιδεμενο''...
μαλλον τα ονειρα μου αρχιζουν να γινονται πραγματικοτητα...
καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολες σας!!!!!
-
Nadine... που είσαι? τι εγινε τελικα?
περιμενω νεα σου με αγωνια.
-
Ax!Μαίρη Λουλού μου,συγνώμη που σε κράτησα σε αγωνία,αλλά χθες ήμουν τόσο ταραγμένη,
που δε μπορούσα να μπω να μιλήσω για την εξέλιξη του ραντεβού μου.Με δυό λόγια
δεν πήγε καθόλου καλά,δεν είχα την ευκαιρία να καλύψω τις απορίες μου κι έφυγα ακόμα πιο μπερδεμένη.
Τελικά εγώ δε χρειαζόμουν ραντεβού με το γιατρό...Έχω τη basia και κανα δυό άλλα άτομα εδώ μέσα,
που και έχουν ξεπαρταλιαστεί στο ενδιαφέρον και κατέχουν πολύ καλύτερα τα της μεθόδου
και με κατατοπίζουν σχετικά.Οπότε κανά δυό τηλεφωνηματάκια ακόμα και μάλλον εκεί θα καταλήξω.
Ενημερώθηκα πως η διαδικασία της έγκρισης από το ταμείο μου(για τα νοσήλεια μόνο)διαρκεί κανά 3-6μηνο.
Αυτό ήταν αρκετά αποθαρρυντικό γιατί αλήθεια είναι πως αν αποφασίσεις κάτι,θέλεις να γίνει το συντομότερο δυνατόν.
Τέλος πάντων,μάλλον θα την κάνω την επέμβαση και πιθανώς και σ'αυτόν,παρόλο που...,γιατί οι άλλοι γιατροί
είναι απλά ονόματα για μένα.Μόνο δικούς του χειρουργημένους γνωρίζω προσωπικά πως έχουν καλή εξέλιξη
και μόνο στο δικό τους λόγο στηρίζομαι.Θα προσπαθήσω εντωμεταξύ κάτι να κάνω κι από μόνη μου όσο περιμένω την έγκριση.
Ίσως ξαναπάρω και τα reductil,να δω μήπως κάπως με βοηθήσουν...Ό,τι χάσω κέρδος είναι και για ένα πιο ελαφρύ χειρουργείο
και για να μη νιώθω πως χάνω εντωμεταξύ το χρόνο μου περιμένοντας.Εξάλλου στην καλύτερη περίπτωση με τη μέθοδο
αυτή κατά τα λεγόμενα του χάνεις το 70% του πλεονάζοντος βάρους σου,οπότε όσο κατεβάσω το αρχικό,
τόσο κατεβαίνει και το δυνητικό τελικό...Σκέψεις...Σήμερα είμαι πιο ξεκάθαρη και εστιάζω στην ουσία,
αλλά χθες έπρεπε να βλέπατε πώς ήμουν από τα νεύρα μου!Κι όχι τίποτ'άλλο,συναντήσαμε με την Πέννυ αμέσως μετά
το Τετάκι από τα κυστοκόριτσα και το καημένο δεν του έδωσα την πρέπουσα σημασία...Τέλος πάντων...
Σήμερα είναι μια άλλη μέρα,ο ήλιος λάμπει,το βράδυ με περιμένει και ο Χατζιδάκις στη Ρωμαϊκή του Αγορά,
πονάμε ανεκτά,οπότε όλα καλά!
Να έχουμε όλοι μια υπέροχη Κυριακή(έστω χωρίς την ηλιόλουστη πριγκιπική καλημέρα μας...)
Φιλάκια πολλά πολλά σε όλες τις όμορφες!
-
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!
Ξέρω πως χθες ήταν μια φορτισμένη μέρα, κατά πολύ λιγότερη από τα προσδοκώμενα και η συνάντηση/ενημέρωση από το γιατρό, ανάμικτα συναισθήματα και τα νεύρα κάγκελο! Χαίρομαι που η ζυγαριά στο μυαλό σου συνεχίζει να ζυγίζει πραγματικά μεγέθη και βλέπω δειλά δειλά να αρχίζει να διαμορφώνεται σχέδιο. Μαζί σου σε ότι αποφασίσεις..
Ρωμαϊκή Αγορά το βραδάκι.. το καλό που σου θέλω να το ευχαριστηθείς με την ψυχή σου :)
-
ψιτ! ψιτ ψιτ! Ξεκίνα δίαιτα και χάσε ότι μπορεις. Κι εγω εκανα επισκεψη σε ενα γιατρο τον Φλεβαρη και δυο τον Ιουνιο (σε αλλους γιατρους). Την τελευταια ημερα του Ιουνιου ειχα καταληξει μεσα μου κι εξω μου, εγινε μια βλακεία ομως (οχι δικη μου) και η αιτηση μου εφτασε στο ταμειο μου μολις πριν 2 εβδομαδες. Αυτο σημαινει απαντηση ως αγιοβασιλιάτικο δωρο.
Ειδα οτι μια απο τις κοπελες εδω, την ημερα που εκανα το ραντεβου τον Φεβρουαριο και ενημερωθηκα και για sleeve, εκεινη την ημερα εκανε sleeve και ηδη εχει χασει 31.
Τελη Ιουνιου με τον γιατρο ειπαμε οτι Σεπτεμβρη θα βαλω δακτυλιο. Ειδα οτι δυο κοπελιες μας εβαλαν δακτυλιο στα μεσα Σεπτεμβρη κι ακομα δεν ειναι τελος και 5 κιλακια τα εχουν χασει. Πού να το ξερω οτι θα ερθουν ετσι τα πραγματα αλλά κι εγω σε 8 μηνες (και ποιος ξερει ποσους ακομα; ) αν στηριζομουν στον εαυτο μου και μόνο σ αυτον, τουλαχιστον μια 20άρα δεν θα την ειχα χασει;;;
Οπότε, ευθαρσως αναφερω (το παραποιω λιγακι το γνωστο στρατιωτικο) οτι αυριο ειναι Δευτερα 28/9/2009 και εγω ξεκιναω διαιτα. Μια απο τις εκατονταδες που εχω κανει και ειχα φυλαγμενες σε ενα κλασέρ που με τον καιρο εγινε πιο χοντρο κι πο εμενα (χαχαχα, γελαω αλλά για κλαματα ειναι...) μία που ξερω οτι με βολεψε τοσο ωστε να μπορεσω να την ακολουθησω "μέχρι να".
NADINE πάμε μαζί; Να εχουμε κι εμεις τα τικερακια μας με τα lost και τα to go μας - ελα μωρε! ζηλευω! :-D :-D
-
Κανε υπομονη και σκεψου θετικα, οσο δυσκολο και να ακουγεται!
Εχεις ατομα κοντα σου που σε στηριζουν και ατομα μακρυα σου που ενδιαφεροντε εξισου!
Να σαι καλα και να μη στεναχωριεσαι!
-
Καλημερα κορίτσια. Θα επανέλθω αργότερα για περισσότερα νέα. Ναταλία μου, τι δε πήγε καλά;
Είχα την έγνοια σου όλο το Σ/κυριακο. Φιλια πολλά , τα λέμε αργότερα
-
βρε ναταλια μου, με τον δακτυλιο που σε ζοριζει ειπατε τιποτε? δεν μας λες και συνεχιζεις να πονας. τι λεει ο χατζιδακις? εκσταση?
καλημερα σε ολες
θα επανελθω κι εγω. απλα ανοιξα μολις μπηκα στο γραφειο να δω τα νεα της ναταλιας.
-
Kαλημέρα,αγαπούλες μου!
Χθες έζησα μια βραδιά κυριολεκτικά μαγική!Ο Χατζιδάκις με παρέσυρε και δεν ήμουν ο εαυτός μου...
Ταξίδεψε η ψυχή μου,κούρνιασε σε ζεστή παλάμη το χάδι μου κι ύστερα η "πόλη μαγική"
βγήκε από το Μέγαρο και βολτάρισε στη νέα παραλία,κάτω από ένα μισοφέγγαρο που ασήμιζε στα νερά της
και με τα δικά της φώτα να συναγωνίζονται τη λάμψη του...Μόλις σκόρπισε η χρυσόσκονη,
οι σκιές του μυαλού μου με έπνιξαν,ομολογώ,σήμερα όμως ξύπνησα ήρεμη και η ζωή συνεχίζεται...
Σας αφιερώνω ως απόηχο --->ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΑΓΙΚΗ από τον Βασίλη Λέκκα
Αναφορικά με το ραντεβού με τον γιατρό,σέβομαι τα άτομα που χειρούργησε και γνωρίζω,καθώς και το ότι όπως δείχνει
είναι καλός στο χειρουργικό τραπέζι.Η ενδεδειγμένη για μένα μέθοδος είναι η sleeve(άλλωστε κι εγώ για κείνη ενδιαφερόμενη πήγα)
και μάλλον αν την αποφασίσω σ'εκείνον θα την κάνω.Σε κάποια άτομα είπα σε προσωπικό επίπεδο τι συνέβη...εδώ μέσα ανοιχτά
νιώθω πως δεν είναι δεοντολογικό...Θα πάρω το χρόνο μου και θα καταλήξω...
Έχω και πολλές εξετάσεις να κάνω για την έγκριση από το ταμείο μου...Όσο για τον άλλον τον πόνο,
πρέπει να πάω σε κάποιον χειρουργό ή γαστρεντερολόγο και μάλλον σύντομα καθώς ήδη κάνω υπομονή δύο εβδομάδες...
Αλλά τους βαρέθηκα τους γιατρούς και τις εξετάσεις και κάνω κιτ κατ.
Μην αγχώνεστε τόσο πολύ για μένα!Δε μου συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό...
Αν και-μεταξύ μας-μου αρέσει που με έχετε τόσο στη σκέψη σας!
Όλα θα πάνε μια χαρά σε όλους τους τομείς!Ήταν να μη γίνει η αρχή!
Τώρα που ανεβάσαμε ταχύτητα,δε μας πιάνει κανείς!"Βάλαμε φωτιά στα φρένα και μας έμεινε το γκάζι!"
Σας φιλώ γλυκά γλυκά!Κι ευχαριστώ από καρδιάς για όλα!
-
Aχ ομοτφη Θεσσαλονικη!!!!!
Με το καλο οι εξετασεις,τα αποτελεσματα και οι τελικες αποφασεις,κουκλα απο την ομορφη Θεσσαλονικη........
-
Ναταλάκι, εσύ μπορεί να πονάς αλλά εγώ είμαι πολύ χαρούμενη για σένα που πήρες την απόφαση να κάνεις sleeve. Εχω ακούσει τα καλύτερα για αυτή τη μέθοδο, έμαθα και για άλλον ένα συνάδελφο που δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά μου είπαν ότι έχει χάσει 70 κιλά. Εγώ που τον είδα από μακριά βέβαια μου φαινόταν ότι ήθελε άλλα τόσα, αλλά αυτός που έχασε τα 70 σίγουρα θα νοιώθει άλλος άνθρωπος. Και σε βρίσκω και πολύ δυνατή και αποφασιστική αφού δεν θέλεις να αφήσεις τον χρόνο να πάει χαμένος και θέλεις να ξεκινήσεις την προσπάθεια από τώρα.. Μπράβο κουκλίτσα (γιατί είσαι) γύρισες επιτέλους το βλέμμα σου στον εαυτό σου?.. Φιλάκια !
-
επιτελους να πω κι εγω μια καλημερα πρωτη. καλημερα κοριτσια. καλημερα ναταλια που δεν θελεις να αγχωνομαστε πολυ για σενα. σου ευχομαι ολα καλα και να μας ενημερωνεις για τις εξελιξεις και τις αποφασεις σου.
ελπιζω σημερα να βρω χρονο να ξαναμπω
-
Kαλημέρα,τσαχπινογαργαλιάρ ες μου!Πριγκίπισα,ακόμα δεν ανησυχώ για την εξαφάνιση σου
και την πρωτοκαθεδρική μπαρμπουνοκαλημέρα,αλλά φρόντισε να μη φτάσουμε στην καλησπέρα,ε;
Χθες ήμουν πολύ τρελαμένη(δεν ξέρω σε τι θέση ήταν κι οι πλανήτες μου,καθώς εγώ ποτέ δε φατίω)
και απείχα από τα εγκόσμια γενικότερα...Σήμερα ξυπνήσαμε πιο ήρεμα κι ελπίζουμε έτσι να κυλήσει και το υπόλοιπο...
Αρχίσαμε τις σαλατούλες,έχουμε ακόμη και κάτι ταπεράκια από μανουλοφίλες,οπότε τρώμε πιο σωστά.
Στο σημείο αυτό,μου ήρθε η έμπνευση να ξαναπάρω reductil και μόλις κατεβαίνει στον οισοφάγο μου
(κατά μία έννοια καλά που δε γράφω σε κανά τόπικ σκληρού ναρκωτικού)Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε κι αυτή τη φορά!
Κάνω έκκληση στη λατρεμένη μου ηρεμία και τον αγαπημένο μου ύπνο να μη μ'εγκαταλείψουν τώρα που τους χρειάζομαι!
Μπαρμπούνι μου δεν είσαι πλέον μόνο στο ρεντουκτιλοχλαπάκιασμα!Αλ� �θεια,πόσες ακόμα τα παίρνουμε;
Πάντως τίτλο,Αλαλουμένια μου,δεν αλλάζω στο τόπικ ακόμα κι αν δεν ρεντουκτιλώνεται καμιά!
Ήδη που αφαίρεσα για χωρταξικούς λόγους "το χρονικό μιας κατάποσης" είναι για μένα του ματσ!
Αρκετά με τις απολογίες και τις αναφορές!Νομίζω πως-αν μη τι άλλο-ως το πλέον απαντημένο τόπικ
δικαιούμαστε να γράφουμε ό,τι θέλουμε!Κι αν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός...τύφλα να'χει ο πεθερός!
(για την πεθερά βέβαια δε λέει τίποτα κι αυτό είναι ανησυχητικό,ε,Ξενιαλούμπι μου,πεθεροπληκτοπαρμένο;)
Και τώρα σας χαιρετώ,να κάνω τα πρωινά μου τηλεφωνήματα...Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές και την έγνοια σας!
Να έχουμε όλοι μια υπέροχη μέρα αγάπης και ψυχικής ηρεμίας,όπου όλα θα εκτυλίσονται κατ'ευχήν και θα χαμογελάμε!
Φιλάκια ΑλαλουμενοΒασιαΜπαρμπουνο ΠριγκιποΧανελελοΞενιαουμπ οΜαρικακοΜαιρηΛουλοΛινταλ ενΗλιοΡοδομαριΜαργκαρετΟν ειρονοΑγάπες μου!