65' HIIT training στο διάδρομο (εναλλαγές power walking και sprint)
leg raises με gymstick
ισομετρικές τετρακεφάλων
Printable View
65' HIIT training στο διάδρομο (εναλλαγές power walking και sprint)
leg raises με gymstick
ισομετρικές τετρακεφάλων
Και εγώ διάδρομο κάνω στο σπίτι μου. ʼρχισα με το ζόρι και εδώ και έναν μήνα περίπου κάνω κάθε μέρα 40-60'. Μου έχει γίνει συνήθεια και το ζητά το σώμα μου. Έχω συγκεκριμένη ώρα. Όταν βλέπω τις βραδυνές μου ειδήσεις. Γουστάρω πολύ και ελπίζω αυτό να κρατήσει..
Καλημέρα σε όλους!
Εχω και εγω διάδρομο στο σπίτι αλλά ούτε που τον πλησιάζω!
Απο την άλλη θέλω να ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά συνέχεια το αναβάλλω!
Γιατί το κάνω αυτό?
Γιατι βαριοματσε μονες,γιατι καλομαθαμε να καθομαστε να βαλουμε ενα ραντεβου να ανεβαινουμε ολες την ιδια ωρα?Ε?(δεν ξερω τι άλλο να σκεφτω..)γω γυμναστηριο δεν μπορω να παω μενω σε νησι και το γυμναστηριο ειναι μια ωρα μακρυα αλλα γιαυτο πηρα τον διαδρομο.Εχω και κατι dvd εχω και βαρακια στρωματακι ε φτανουν νομιζω γλυτβνω και τα εξοδα ευτυχως:starhit:Quote:
Originally posted by nanco
Καλημέρα σε όλους!
Εχω και εγω διάδρομο στο σπίτι αλλά ούτε που τον πλησιάζω!
Απο την άλλη θέλω να ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά συνέχεια το αναβάλλω!
Γιατί το κάνω αυτό?
Είμαι έτοιμη να γραφτώ στα Curves.... πόσο πληρώνεις? έχει αποτελέσματα? βαριέσαι εύκολα? το κοντινότερο είναι στον Αγιο Δημήτριο. Είναι καλό?
angel αν θες στειλε μου μην να σου πω λεπτομερειες για κερβς.ειμαστε κ κοντα!
Χαθηκα αυτην την βδομαδα... πολυ τρεξιμο αλλα η γυμναστικη, γυμναστικη!!!
Σημερα επιασα τον στοχο του Φεβρουαριου πηγα 13 φορες!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οποτε απο οτι βλεπω θα τον ξεπερασω για τα καλα!
Με προβληματιζει ομως κατι, ενω ποντους αν και λιγους εχασα οπως και 1,5 κιλο στην λιπομετρηση με εδειξε παραπανω!!!! τι κουλο ηταν αυτο?
Επισης πως γινεται να μειωσω το λιπος πιο γρηγορα? ξερει κανεις?
Ένα πολύκαλό βιβλίο είναι το BURN THE FAT, FEED THE MUSCLE. Υπάρχει online "δωρεάν"
Thanks Filippara! Παω να το ψαξω! :thumbup:
:thumbup:Quote:
Originally posted by filipparas
Ένα πολύκαλό βιβλίο είναι το BURN THE FAT, FEED THE MUSCLE. Υπάρχει online "δωρεάν"
πολυ πολυ καλο! βενουτο=εγγυηση
Μπορει καποιος να μου πει εν ολιγεις τι λεει αυτο το βιβλιο?Θα του ημουν ευγνώμων
αν θες να στο στειλω, τα βιβλια αυτα δεν αρκει να τα διαβασεις 'η να σου πει καποιος, θελουν κατανοηση να μπουν στο πετσι σου που λενε.
πραγματικα δεν μπορω να το περιγραψω με λιγα λογια...
Στα Αγγλικα είναι ετσι?
εγω έψαξα αυτό το βιβλίο στο google και θέλει να γραφτείς στο rapidshare(αν λέγεται έτσι) και αυτό θέλει να πληρώσεις. οπότε δεν είναι τελειως τσαμπα.
υπάρχει κανένα λινκ που να μπορώ να το κατεβασω έτσι χωρίς πληρωμη?
bad εσυ απο που το κατέβασες?
http://rapidshare.com/#!download|786l34|38375341|Burn_the_fat_feed_the_m uscle_BY_Tom_Venuto_340_pages.pdf|1485
διαλεξε την επιλογη "slow download"
δωρεαν ειναι
περιμενεις 30 δευτερολεπτα
και εμφανιζεται η επιλογη "download now"