Χαχα ευχαριστω! Ηξερα μονο της Αλεξιου!
Printable View
Χαχα ευχαριστω! Ηξερα μονο της Αλεξιου!
-300, δηλαδή 67,4! ΟΛΕΕ!
Μου φαίνεται όλες ...κάψαμε θερμίδες Παρασκευιάτικα :P
MΠΡΑΒΟ ΜΑΣ :D
βλεπω πολλες απωλειες σημερα και χαιρομαι πολυ!!!
μπραβο μας!!! αντε να φυγει αυτη η γκαντεμια ρε παιδι μου
-100 εγω σημερα, καλο κι αυτο τι να κανουμε
απ' τα ολοτελα καλη κι η παναγιωταινα
και προχωραμε...
γεια!!!!!μολις γυρισα κ ζυγιστηκα!ειχα φαει μια τυροπιτα κατα τις 12.30 αλλα κ παλι με εδειξε 60.5!!!!!!Ειμαι παρα πολύ χαρούμενη!!!!!!
Semie Yeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhh!
Μπράβο βρε γρανίτα!! ʼντε και το 5αράκι πλησιάζει!!
λουκουμάκι σημασία έχει ότι ξεκόλησε!! Καλή κατηφόρα τώρα :)
ευχαριστώωωωωωωωωω!!!!!!!αντ� � βρε κοριτσια ειχα τετοια χαρα που πρωτα μπηκα να το γραψω σε εσας κ μενα το πα στην κολλητη μου!
:D:D Μπραβο granita!Καλα πανε τα πραγματα!
Παιδια πεταχτηκα στο γειτονικο σουπερμαρκετ και βρηκα ζωγραφος επιτελους!!!!!!!!!Σε 2 ειχα παει μεχρι τωρα και δεν ειχα βρει.
Πηρα 1 κριθαρακι κι ενα κανονικο σπαγγετι.Σε λιγο θα φτιαξω να δοκιμασω, εχω αγωνια!:P Θα σας κανω food review αφου φαω.:P:P:P
Mπραβο ρε συ! Μπραβο!
penelope εχω καλο προαισθημα για τα μακαρονια.:P
α ναι φτιαξτε αν ειναι να τα παρω κ εγω!κοριτσια εχει φαει καμια cottage cheese?μου πε ενας φιλος μου που κανει ΠΟΛΥ γυμναστικη να τρωω αυτο για βραδυ
Χθες που πήγα και πήρα τη φρουκτόζη μου δεν τα βρήκα. Έψαξα και στο καρφούρι και στον κύριο βασιλόπουλο! Μήπως δεν τα φέρνουν εδώ πάνω;
cottage εχω φαει τονους.Μου αρεσει παρα πολυ και το εχω φτιαξει μεχρι και τυροπιτακια κουρου.Ειναι πολυ νοστιμο τυρακι για μενα, σε καποιους δεν αρεσει.Δε χανεις τπτ να δοκιμασεις.Μαρκα απο μαρκα διαφερει λιγακι σε γευση, εμενα μαρεσει πολυ της φαγε το flair.Παντως εχει πολυ λιγες θερμιδες.
Quote:
Originally posted by dew
Χθες που πήγα και πήρα τη φρουκτόζη μου δεν τα βρήκα. Έψαξα και στο καρφούρι και στον κύριο βασιλόπουλο! Μήπως δεν τα φέρνουν εδώ πάνω;
Σε αυτα ειχα παει κι εγω και τζιφος.Αλλα σημερα πηγα βεροπουλο και ειμαι κεφατη.:P
γρανιτάκι μου εγώ τρώω συνέχεια κότατζ!
Το αγαπημένο μου είναι απο τα λιντλ, αλλά θα σου πρότεινα να πάρεις κυπελάκι με πλαστικό καπάκι αν δε σκοπεύεις να το φας όλο στη καθισιά. Εγώ επειδή τρώω 1-2 κουταλιές όλες και όλες μου χαλάει την 4-5 μέρα.
Πάντως μου αρέσει πολύ.. και είμαι γνωστή τυρού :P