eleni καλημερα.κ τον χυμο μηλου με τον ιδιο τροπο τον πινω κ μια χαρα.τεσπα.θα συνεχισω με αυτον.
Printable View
eleni καλημερα.κ τον χυμο μηλου με τον ιδιο τροπο τον πινω κ μια χαρα.τεσπα.θα συνεχισω με αυτον.
παιδακια ξαναμανα γεια κ χαρα.μολις εφαγα το πρωτο μου αλεσμενο μου γευμα : κοτοπουλο πατατες κ καροτο φυσικα αλεσμενο με το ζωμο του.μια αηδια.3 κουταλιες εφαγα με το ζορι .κ φουσκωσα κ δεν μου αρεσε βρε παιδια.τι βλακεια.που θα παει..10 μερες ακομη κ μετα κανονικη τροφη σιγα σιγα..στους δικους μου μαγειρεψα καλαμαρακια,πατατουλες τηγανιτες,ντολμαδακια κονσερβα,φασολια μαυροματικα με ψιλοκομμενο κρεμμυδακι κ τα σχετικα,λαγανα..κ εγω τους εβλεπα...ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ..
μοναδικη υπομονη λιγες μερουλες ειναι θα φυγουν κ μετα θ μπορεις να τρως πραγματακια που σου αρεσουν. σημερα προσπαθησε οταν βλεπεις τα καλουδια που εφτιαξες για τους αλλους να σκεφτεσαι τα κιλακια που θα φυγουν κ να περνεις δυναμη :)
ευχαριστω Alinaki μου.
hello monadiki mas!Είναι μια μικρή ταλαιπωρία οι πρώτες 40 μέρες αλλά σύντομα θα πάρεις το κολάϊ και όλα θα τα συνηθίσεις.Quote:
Originally posted by monadiki1
Πινει κανεις σας freddo cappucino?
Όσον αφορά στον καφέ να σου πω ότι σύμφωνα με το γιατρό μου , το πιο αγνό μείγμα καφέ είναι του φρέντο οπότε και ενδείκνυται σε φρεσκοχειρουργημένους. Το χειρότερο μείγμα καφέ είναι του νες/φραπέ.
monadiki φαε κανενα πουρεδακι ειναι σχετικα νοστιμο.κανε το με γαλα ή με ζωμο απο κρεας.
καλα παιδια..μολις εφαγα 2 λαβας τυρι τα λαιτ με τριμμενη φρυγανια.τι ωραιο που ηταν κ το δεχτηκε κ το στομαχι μου.2 να ηταν πολλα? τα δεχτηκα ανετα κ τελος..γιαμι γιαμι ητανε.
Μαρία δεν είναι πολλά 2 τυράκια, τρως ελάχιστα, δεν τρως και κρέας ακόμα οπότε μια χαρά πρωτεϊνη ήταν.
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ μια μπουκια λαγανα
μεσ 5 γαριδες μια μπουκια λαγανα
απογ 1/3 μπανανα αργοτερα μιση φετα ψωμι
βρ μιση φετα ψωμι μια φετα γαλοπουλα 30γρ φετα
η σημερινη μου κρεπαλη
μιση κουπα γαλα με δημητριακα
μια μπουκια λαγανα
ενα κομματακι λαγανα,ταραμοσαλατα 2 κουταλακια του γλυκου,μια πιρουνια χορτα,2 κομματακια αγκιναρα,1 ελια,1 κουταλια σουπας ρυζι με καλαμαρακια,αχινιους μια μπουκιτσα με τη λαγανα
ενα μικρο κοματακι χαλβα
1/2 πορτοκαλι
1 καπουτσινο σκετο
μια μπουκια λαγανα με ταραμοσαλατα
μισο πορτοκαλι
η βλακεια ειναι οτι νιωθω πεινα ακομα αλλα δε θα φαω κατι αλλο θα τη βγαλω με νερακι
Καλημερα και καλη Σαρακοστη
Εχτες (Μανικοκαθαρη δευτερα)
Πρ:1/2 γιαουρτι με 2κτσ κουακερ,1κτγ μελι & 2καρυδια
Δε:1 φρεντο και μια μπουκια κεικ
Με:Αχινους,Γυαλιστερες,Ταρ� �μοσαλατα,Χταποδακι,Φαβα,Το υρσι, Μυδια,Γαριδες,Πατατοσαλατα (αυτα δεν νομιζω να ξεχασα κατι) ολα αυτα απο μια μπουκια ειπια και ενα δαχτυλακι τσιπουρο και μισο ποτηρακι κρασι...
Απ:λιγη πατατοσαλατα
Βρ:πατατοσαλατα,φαβα,ταραμ� �
ΥΓ.1Λαγανα δεν εφαγα καθολου παραξενο μου φενεται που ηθελα μια για πρωινο και μια για μεσημεριανο. :starhit:
Το τριήμερο ειχε ως εξής:
Σάββατο
π-γαλα με δημητριακα & μέλι
δ-λαβας με ενα κρακερακι
δδ- μισο φρεντο εσπρεσσο μέτριο
μ-γιαουρτι
α-ζελε
β- 1/2 κουπα ζωμό απο μοσχαράκι +1/2 πατατα + 1/2καρότο & λιγο λιωμένο (μπλιάχ) μοσχαράκι(ουτε που θα το καναφάω)
Κυριακή
π-γάλα με δημητριακα
δ-λαβας με ενα κρακερακι
δδ- μισο φραπε μέτριο
μ- Σούπα κότα αλανιάρα άλλα έβγαλα σούπα πριν το αυγόκομμα
α- 1 κτγ φιλαδελφια λαιτ
β- γιαούρτι
Δευτέρα
Παρόλο που ήταν Καθαρά δευτέρα φοβήθηκα να φάω τα σαρακοστιανα πχ. ταραμοσαλατα φοβήθηκα για καουρα ο χαλβάς μου ψιλοέκλεινε το μάτι αλλα τον απέφυγα
π-γάλα με δημητριακα
δ-λαβας με ενα κρακερακι
μ-ζουμί απο φασολάδα ασπρη με 1/2 καρότο και μπόλικο λεμόνι
α- τιποτα
β- ζουμί απο γουβαρλάκια που εφτιαξα για σήμερα (και ξεχασα να πάρω μαζί μου στο γραφειο πάλι με γιαουρτάκι θα τη βγάλω)
καλα big jason στο Βόλο καλοτρώτε τη Σαρακοστη αυτα είναι ....
monadiki αναφερόμενη σε παλαιοτερο μυνημα σου εχω να πώ ότι εμενα ο motion δεν με πείραζε τον έπινα και πινω άκόμα αλλα με πολλά παγάκια .
όσον αφορά τον καφε πίνω φρεντο έσπρέσσο πολύ ελαφρυ και μου είναι οκ .... φρεντο καπουτσίνο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα γιατι έχω ακούσει ότι το γάλα στο καφε δεν είναι και ιδιαίτερα ευπεπτο , επίση πίνω πάλι πολυ ελαφρυ φραπέ και ειναι μια χαρά....
Εχτες μαζευτηκαμε σε φιλικο σπιτι ο καθενας εκανε απο ενα μεζε και τα περασαμε σουπερ με την παρεα.Quote:
Originally posted by marleokar
καλα big jason στο Βόλο καλοτρώτε τη Σαρακοστη αυτα είναι ....
Δυστηχως τα τσιπουραδικα μας εχουν καταστρεψη μετα την επεμβαση παντος πηγα δυο φορες σε τσιπουραδικο αλλα ειπια ενα ποτηρακι κρασι παραγγελνω σαλατα και καμια σαρδελα ψητη και δεν τροω απο τους μεζεδες.