το ξερω , όπως ξέρω και οτι δε θα το κάνω..Θα το δείξω όμως το συντομότερο ελπίζω.Εγώ έγινα πολύ χειρότερα τι ήθελα κ άνοιγα το ρημάδι το στόμα μου..
Printable View
το ξερω , όπως ξέρω και οτι δε θα το κάνω..Θα το δείξω όμως το συντομότερο ελπίζω.Εγώ έγινα πολύ χειρότερα τι ήθελα κ άνοιγα το ρημάδι το στόμα μου..
μα κάντο ΡΟΖ μου....
και τον άνθρωπο αυτό θα κάνεις χαρούμενο.. αλλά κυρίως έσένα που από ο,τι φαίνεται έχεις ανάγκη να το πεις.....:wink2:
γιατι οχι ΡΟΖ μου? καντο για να ξαλαφρωσεις και συ κοριτσι μου...
σκευτομαι πως η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ασχολουμαστε με πραγματα τα οποια μας πληγωνουν....:P
σκέφτομαι ότι νιώθω τόσο ανήμπορη αυτή τη στιγμή.
Η σπιτονοικοκυρά μου (μένω σε ένα δωμάτιο στο σπίτι της) λίγες ώρες πριν έχασε τον πατέρα της. Κι εγώ δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.
Ακόμα είναι εκεί, δεν έχει γυρίσει. Αλλά αύριο θα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα.
Νιώθω ανύμπορη αυτές τις στιγμές, γιατί κάτι μικρό που θα πεις ή θα κάνεις, μπορεί να κάνει την ψυχολογία της χειρότερη...:(
και μονο που θα εισαι εκει και ανα πασα στιγμη μπορεις να τησ προσφερεις κατι, αρκει.
απλα να εισαι εκει ηρεμη και σιωπηλη, πιστεψε με δεν χρειαζετε να κανεισ τιποτε αλλο . :) :)
μου επεσε το κινητο στο ταξι............... :sniffle::(:no:
ταχω δει ολα.
δεν ξερω τι εταιρεια ηταν. μονο μοντελο αυτοκινητου.
πηρα sto τηλεφωνικο κεντρο συνεταιρισμου και απαντησε βενζιναδικο και ειπε οτι εχω λαθος τηλ. αν και στην αρχη με τις επιλογες που ελεγε (πατηστε 1, 2, 3, 4) σωστο ηταν. πώς στο πληκτρο 1 βγηκε βενζιναδικο??
εχει κανεις καποια ιδεα αν μπορω να απευθυνθω καπου? μπορω να κανω κατι? υπαρχει ελπιδα?
:(
Nα παρεις σε ολες τις εταιρειες Ραδιοταξι κ να ρωτησεις που το αφηνουν σε αυτη την περιπτωση
ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΥΣΤΑΖΩ ΕΛΕΕΙΝΑ Κ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=eAKq1...eature=related
:spin::spin::spin::spin::spin::spin:
το νανουρισμα αυτη τη στιγμη μου ειναι τελειως περιττο.. πιστεψε με... πριν λιγο ακουστηκε ενας τζερτζελο απο το γραφει ομου... ητνα οι αγκωνες μου που κραουσαν το κεφαλι μου, κ οπως γλιστρησαν εσπρωξαν το πληκτρολογιο που εσπρωξε την κουπα με τον καφε....
ντιλι ντιλι ντιλι, ντιλι το καντηλι....:P
Παιδια ειμαι πολυ χαρουμενη σήμερα! Εχω να ζυγιστω μια εβδομάδα σχεδον . Εδωσα υποσχεση στον εαυτο μου να κοψει το καθημερινο ζυγισμα γιατι ειναι ψυχοφθορο . Συν οτι περιμενω να αδιαθετησω δεν ηταν να παρω τετοιο ρισκο . Χτες λοιπον εν οψει των "δυσκολων μερων " έφαγα βλακειες ! Μαντολατο , γλυκολουταλιες μους σοκολα (θεικη , μοναδικη , ανεπαναληπτη........) κτλ.......
Σημερα λοιπον την ωρα που ντυνομουν , φορεσα το σακκακι κου που ειχα αγορασει τα Χριστουγεννα και που με δυσκολια θα έλεγα έκλεινε! Και η έκπληξη............. Το κουμπωσα και ηταν και πολυ άνετο !!!!! :roll::roll::roll: Δεν πιστευα στα ματια μου ! Τέτοια χαρα ειχα πολυ καιρο να παρω ! Τελειο συναισθημα, δεν μπορω να σας το περιγραψω ...........
almalibre Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!
είναι τέλειο να μπαίνεις στα ρούχα που δε σου έκαναν!!!!!!!!
και έιναι πολύ προκλητικός και κατά τη γνώμη μου ψεύτης αυτός που λέει "φτου γαμ*** μου πέφτει η φούστα..."... δε μας χ**** ρε καραμήτρο?!!!!:spin::spin::spin::spin::sp in:
μπράβο smart....σήκω τώρα να μαζέψεις τον καφέ, ρίξε και ένα σφουγκαρισματάκι και θα ξυπνήσεις κιόλας...:thumbdown::thumbdown::thumbdown::t humbdown::tumble::tumble::tumble::tumble:
εγώ πότε θα φάω τα μπιφτεκια μουουουουου?????????
Σε ευχαριστω n.t.l . ευχομαι συντομα να νοιωσεις ενα ιδιο συναισθημα ............ Ειναι πραγματικα μοναδικο!
Smart που ξενυχταγες οεο ?;););)