Πάω για ένα σύντομο καφέ στην αφή να τους χαιρετήσω γιατί φεύγουν ταξίδι και να δω τους γονείς μου και μετά έφυγα για Zumba eeeeee!
Φιλιά κοριτσάκια μου! Αγγελάκι βάστα γερααααα! :kiss::kiss::kiss::kiss:
Printable View
Πάω για ένα σύντομο καφέ στην αφή να τους χαιρετήσω γιατί φεύγουν ταξίδι και να δω τους γονείς μου και μετά έφυγα για Zumba eeeeee!
Φιλιά κοριτσάκια μου! Αγγελάκι βάστα γερααααα! :kiss::kiss::kiss::kiss:
σ ευχαριστω πολυ βρε ελη μου..χαρα στην υπομονη σου να καθεσαι να μου εξηγεις τα αυτονοητα και να με καθησυχασεις για το ρυζι!!--μαρεσει που στην αρχη το ξεχωριζα, να φαω μονο το σπανακι και οχι πολυ ρυζι και μετα το εγλειψα ολο!-- παντως αν δεν ηταν η μανα μου εδω σπιτι θα ετρωγα κι αλλα και θα πηγαινα τουαλετα και μετα θα το μετανιωνα παλι.. ακομα ειμαι τρομερα ευαλωτη.. θελω να μου κανουν μεταμοσχευση μυαλου!!! δε μπορω να καταλαβω, πως γινεται, ενω ξερω οτι με οδηγει στα σκατα αυτη η διαδικασια εγω την αποζηταω.. ναι θα φαω το βραδυ , μην εχουμε αυριο χειροτερα..
αγγελάκι μου πως εισαι καλυτερα? Μη νιώθεις τψεις κούκλα μου. Δεν πειραζει που έφαγες το σπανακόρυζο και μην αφησεις να σε παρει απο κάτω. Και προσθεου μην αφησεις το στομάχι σου νηστικό. Φαε κατι ελαφρυ αν δεν εχεις ορεξη ομως μη μεινεις νηστική και αν σου μπουν ιδεες για εμετο κανε αυτο που ειπε η Ελι. Ενα περιπατο. Ή γραψε μας εδω. Εμεις είμαστε εδω για σένα. μαζί θα το περάσουμε.
Εδω ειμαι.Για να μπω στο θεμα του τοπικ σας γραφω τι εφαγα σημερα:
Επειδη ξυπνησα αργα,εφαγα κατευθειαν μεσημεριανο:
~~~Ψαρι με ψαροσουπα με ενα παξιμαδι κ 1 φετα κιτρινο τυρι.
~~~Μετα 4 ωρες:1σαντουιτς με μαυρο ψωμι,τυρι κ ντοματα
~~~Μετα 3 ωρες:2 λαχανοντολμαδες ,μιση φετα τυρι,μισο παξιμαδι.
Εχω παραλειψει τα φρουτα σημερα μπορει αργοτερα.
Αλλα κοριτσια απο κινηση...ΣΚ@@@@@λες!Ειμαι με τις πυτζαμες 3 μερες,οσες εχω να βγω απο το σπιτι μου!!!!!!!!!!!!!!
:o
Μπράβο lessing !!!!!!
Μοσχομύρισε το φόρουμ σπιτικό ψωμί!
:thumbup::thumbup::thumbup: Μπράβο Εlaki
zouzouka περαστικά σου, σιδερένια!
Μετά το δεκαήμερο τσιμπούσι, έχω τρεις μέρες που ξαναμπήκα στο πρόγραμμα μου κ μου αρέσει πολύ! Βέββαια κ το πλήρωσα αφού όσα είχα χάσει τις προηγούμενες δεκαπέντε μέρες τα πήρα σε δέκα :grind::grind: αλλά οκ ελπίζω να μου έγινε μάθημα κ οι δαίμονες του μυαλού μου να αργήσουν να με επισκεφτούν!
Τετάρτη 29/02
Πρωί: γάλα + δημητριακά + 3 δαμάσκηνα αποξηραμένα
Πρόγευμα: 1/2 ποτηρι φυσικό χυμό πορτοκάλι + 1/2 κουλουρι Θεσσαλονίλης + γραβίερα
Μεσημέρι: κοτόπουλο ψητό + σαλάτα μαρούλι + 1 φ.ψωμί ολικής + φέτα
Απόγευμα: 1 μπανάνα + 1 μπισκότο digestive
Βράδυ: 1 αυγό βραστό + αγγούρι + ντομάτα + 2 παξιμάδια + γραβιέρα + 3 ελίες
Προ ύπνου: 1/2 μήλο + 5 αμύγδαλα
Πέμπτη 1/03
Πρωί: γάλα + δημητριακά + 1/2 μήλο
Πρόγευμα: 1/2 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι + 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης + γραβιέρα
Μεσημέρι: φακές + ελιές + αγγούρι + 1φ.ψωμί ολικής
Απόγευμα: 1 μπανάνα + 1 digestive
Βράδυ: κοτοσαλατά + 1 παξιμάδι
Προ ύπνου: 1 ακτινίδιο + 5 αμύγδαλα
Παρασκευή 2/03
Πρωί: γάλα + δημητριακά+ 3 αποξηραμένα δαμάσκηνα
Πρόγευμα: 1/2 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι + 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης + γραβιέρα
Μεσημέρι: ομελέτα + σαλάτα μαρούλι + 1φ.ψωμί
Απόγευμα: 1 μπανάνα + 1 digestive
Βράδυ: 1 τορτίγια + 1φ γαλοπούλα + 1φ τυρί + μαγιονέζα + μαρούλι + ντομάτα
Προ ύπνου: 1 ακτινίδιο + 1 πτι μπερ
Καλησπέρα breakaki μου!!! Σε ευχαριστώ καλή μου :starhit::starhit::starhit:. Που χάθηκες εσύ καλέ; Πως είσαι συνήλθες από την ίωση ή είσαι ακόμη τέζα;
Αγγελάκι μου δεν βαριέμαι να γράφω τα αυτονόητα και θα στα θυμίζω ξανά και ξανά και ξανά, χίλιες φορές θα στα πω αν χρειαστεί! Πως νιώθεις κοριτσάκι μου τώρα είσαι καλύτερα;
Εγώ πήγα γυμναστήριο και ξεκ@λόθηκα! Έκανα μία ώρα power ball (ασκήσεις με μπάλα και βαράκια) και μετά μία ώρα ζούμπα και με το ζόρι σας γράφω τώρα. Πονάει όλο το κορμάκι μουυυυυ. Αλλά αααχ το ευχαριστήθηκα κορίτσια μου! Που θα πάει θα δυναμώσω σιγά σιγά :bigsmile:!
Καλέ εσύ έχεις βάλει σκοπό να γίνεις Πετρουλάκη :yes:
Δυο ώρες γυμναστήριο με βαρβάτα προγράμματα? ουαου !!!!!
Καλύτερα είμαι, πυρετό δεν είχα μόνο δέκατα με πολλές κομάρες κ φοβερους πονοκεφάλους.
Ναι ειμαι μια χαρα, εφαγα εκανα και τη βραδινη μου τριαδα και νιωθω μια χαρα! καλα, η σερετονινη σου πρεπει να χει χτυπησει κοκκινο!! μπραβο Εληηηηηηηηηη!!!!!
σημερα..
08 10 3 ακτινιδια + κεφιρ + μελι + 4 παξιμαδακια κριθινα
11 30 2 ακτινιδια + 2 μπουκιτσες μπανανα + 1 κριθινο
13 40 αρακα + τυρι κατσικισ + 3-4 μανιταρια με λαχανο μωβ και μαιντανο σαλατα + 1 κριθινο
17 30 ανανα + 1 κριθινο
17 50 1/2 γιαουρτι + 1 μεριδα σπανακορυζο + λιγο παξιμαδ κριθινο -για να σιγουρευτω οτι δεν θα τα βγαλω..-
20 00 μιση ωρα τρεξιμο
21 10 1/2 γιαουρτι + λιγο τυρακι + παντζαρι σαλατα-μαιντανο + 1 κριθινο παξιμαδακι ..λατρευω παντζαρι! μπορω να τρωω ολη μερα!
Αχ Break μου εύχομαι να σου φύγει γρήγορα αυτό που έχεις για να χαρείς και τις βόλτες σου με την σκυλίτσα σας!
Αγγελάκι μου μια χαρά η μέρα σου, ειλικρινά είναι μέσα στο μυαλό σου όλα. Απλά είσαι και εσύ τελειομανής και όταν τρως κάτι που δεν είναι στο πρόγραμμα σου φρικάρεις. Δούλεψε το σιγά σιγά αυτό να μην σε ενοχλεί όταν το κάνεις μία στις τόσες ειδικά με υγιεινά μαγειρεμένα φαγητά.
Όσο για μένα πράγματι η σεροτονίνη έκανε την δουλίτσα της! Βασικά χάρηκα πολύ που έχουν έρθει και οι γονείς μου και τους είδα και μου ανέβασαν πολύ την ψυχολογία! Πήρα αγάπη και συμπαράσταση για τα δύσκολα που περνάμε και πήρα τα πάνω μου :D
Eli εχω ενα παρασκευαστη ψωμιου που δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε.Μπραβο σου που ασχολεισαι.
Αχ Lessing Μου γιατί δεν τον χρησιμοποιείς καλέ; Οι παρασκευαστές ψωμιού κάνουν το ψωμί τόσο ωραίο και αφράτο! Πόσο θα ήθελα και εγώ έναν, τους χαλβάδιαζα κάποτε αλλά τώρα ούτε λόγος! Να τον χρησιμοποιείς κοκόνα!
Kουκλιτσες μου εχω αλευρι απο φαγοπυρο και με βαλατε στα αιματα θα κανω και εγω ψωμακι !!!!
Eli μου με τοση γυμναστικη που πραγματικα σε ζηλευω ................. θα πρεπει τοσο καιρο το τικερακι σου να εχει άλλαξει νουμερο γιατι και τη διατροφη σου προσεχεις .............. Αληθεια πως τα καταφερνεις και δεν μπαινεις στο πειρασμο να ζυγιστεις ;;;;
Καλημέρα και καλό μας ΣΚ!!!!
Αλμάκι μου είτε ζυγίζομαι είτε όχι το ίδιο και το αυτό! Δεν χάνω γραμμάριο γμτ!!! Δεν ξέρω τι φταίει αλλά νιώθω ότι μάλλον το σώμα μου μετά από τόσα χρόνια πάνω κάτω είχε στρεσσαριστεί τόσο πολυ που τώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα. Τρώω παραπάνω δεν βάζω κιλά, τρώω λιγότερο δεν χάνω κιλά :crazy:
Την άσκηση τώρα τελευταία την έχω αυξήσει σημαντικά, μέχρι τώρα ήμουν σε πιο ήπιους ρυθμούς. Από εδώ και πέρα που μου έχει μειωθεί αρκετά τα βράδια η όρεξη μου για φαγητό και με την αυξανόμενη ένταση στην άσκηση ενδεχομένως σύντομα να δω και κάποια μείωση. Δεν θέλω να αγχώνομαι γι αυτό δεν το συζητάω πολυ. Αλλά την ζυγαριά δεν την αποφεύγω δυστυχώς αν και προσπαθώ. Απλά πλέον δεν την αφήνω να με επηρεάζει. Να φανταστείς έχω τέτοια σταθερότητα στα κιλά που πλέον έχω βαρεθεί να ζυγίζομαι! :lol: